Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Δεν θα ήταν άσχημη μια σουπιτσα...Ρε μαν, 20 χρόνων είναι, απέχει πολύ από τα 11 νομίζεις; Τι θες, τη γριά κότα για να φτιάξεις σούπα;
ΥΓ Ευχαριστούμε που μας την αφήνεις!
Έχουν πονέσει πολύ τα ματάκια μου με τις ντεμεκ αρνητριες της καραντίνας και τις πλεμποσυριζαιες και τις γιωτουδες...για αυτό ξέσπασα.Έχεις αρκετό ελεύθερο χρόνο για να κάνεις τέτοια ανάλυση....
Ναι στις γυναίκες που κάνουν τη διαφορά!!
Και σαράντα να πάει τα ίδια σκατά θα έχει στο κρανίο της,δεν θα έχει διαφορά....Ρε μαν, 20 χρόνων είναι, απέχει πολύ από τα 11 νομίζεις; Τι θες, τη γριά κότα για να φτιάξεις σούπα;
ΥΓ Ευχαριστούμε που μας την αφήνεις!
Είδαμε και εσένα τον έξυπνο, που είσαι πλούσιος και τρως τις γιουβαρλόσουπεςΚαι σαράντα να πάει τα ίδια σκατά θα έχει στο κρανίο της,δεν θα έχει διαφορά....
Τρώω ελληνικά ρε,δεν είμαι ντιντης με αποτριχωμενη γάμπα να τρώω μαλακίες βιολογικών υλικών.Είδαμε και εσένα τον έξυπνο, που είσαι πλούσιος και τρως τις γιουβαρλόσουπες
και τα κασέρια.
Είναι μέσα στη μόδα αυτοί που απορρίπτεις όμως.Τρώω ελληνικά ρε,δεν είμαι ντιντης με αποτριχωμενη γάμπα να τρώω μαλακίες βιολογικών υλικών.
Νταξ, θα σου βάζουμε κοπέλες πτυχιούχους ΑΕΙ με μεταπτυχιακό .Τρώω ελληνικά ρε,δεν είμαι ντιντης με αποτριχωμενη γάμπα να τρώω μαλακίες βιολογικών υλικών.
Μη του πεις για φαγητό και για σπορτέξ και παντόφλες.Νταξ, θα σου βάζουμε κοπέλες πτυχιούχους ΑΕΙ με μεταπτυχιακό .
Άσε τώρα από φαγητά μη το πιάσουμε το θέμα.
Πώ ρε η πούστρα βυζόμπαλο200 φουλ

ήρεμα ντιμιΠώ ρε η πούστρα βυζόμπαλο![]()
Havena από γκλάμουρ αν και ελάχιστα μικρότερο , είχε πιο ωραίο …Πώ ρε η πούστρα βυζόμπαλο![]()
Τι τσιμπάς μανΤσιμπάμε, κύριε.![]()