Νέα

Οι μοναχοφάηδες/metrosexual του bou!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 11 άτομα (2 μέλη και 9 επισκέπτες)

Odin_

Ανώτατος
Εγγρ.
1 Δεκ 2014
Κριτικές
44
Like
48.531
Πόντοι
11.246
Dance Dancing GIF by tv2norge
.....:confused::confused::confused:

• Χαχα
Αντιδράσεις: Magi
OP
OP
Ντουνταράς (Kaizerbet)
Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
16.927
Πόντοι
3.846
Κάποια πράγματα μάλλον δεν είναι κατανοητά. Εσύ Μάγκυ ξέρεις τι είχε παιχτεί παλιά - που εισέπραξα 48ωρο ΒΑΝ εξαιτίας του διότι κλάφτηκε στη Διαχείρηση. Είτε σωστός είμαι είτε λάθος τον είχα γειώσει από μήνες πριν γίνει το 48ωρο ΒΑΝ.
Εντούτοις συνεχίζει να προκαλεί και μπαίνει σε δικό μου νήμα ΕΦΟΣΟΝ είναι ανεπιθύμητος.
Καμαρώστε "κριτική"....
Κάντε του λοιπόν έναν έρανο κι όταν πάει την επόμενη φορά στην εν λόγω κοπέλα να προχωρήσει σε αυτό....
Κάτι τέτοιοι δημιουργούν κακό στις κοπέλες.
Επειδή τον έχω γραμμένο σε κάτι πόντους δεν του απαντάω. Αν θέλει κάτι να μου πει, κανονίζουμε κάποια στιγμή ένα ραντεβού μαζί σου (να είναι και η Λαίδη) και να πει τι ζόρι τραβάει μαζί μου.
Σε παρακαλώ να μην το ξαναπαραθέσεις, αφήστε τον στην ανυπαρξία και την κακομοιριά του.

Συνημμένα

• 1.png
    1.png
    132 KB · Εμφανίσεις: 11

Magi

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2023
Κριτικές
14
Like
9.995
Πόντοι
3.296
Κάποια πράγματα μάλλον δεν είναι κατανοητά. Εσύ Μάγκυ ξέρεις τι είχε παιχτεί παλιά - που εισέπραξα 48ωρο ΒΑΝ εξαιτίας του διότι κλάφτηκε στη Διαχείρηση. Είτε σωστός είμαι είτε λάθος τον είχα γειώσει από μήνες πριν γίνει το 48ωρο ΒΑΝ.

Εντούτοις συνεχίζει να προκαλεί και μπαίνει σε δικό μου νήμα ΕΦΟΣΟΝ είναι ανεπιθύμητος.
Καμαρώστε "κριτική"....
Κάντε του λοιπόν έναν έρανο κι όταν πάει την επόμενη φορά στην εν λόγω κοπέλα να προχωρήσει σε αυτό....
Επειδή τον έχω γραμμένο σε κάτι πόντους δεν του απαντάω. Αν θέλει κάτι να μου πει, κανονίζουμε κάποια στιγμή ένα ραντεβού μαζί σου (να είναι και η Λαίδη) και να πει τι ζόρι τραβάει μαζί μου.
Σε παρακαλώ να μην το ξαναπαραθέσεις, αφήστε τον στην ανυπαρξία και την κακομοιριά του.
Η αληθεια ειναι οτι καιρο ηταν ήσυχος ..Μετα ειναι γνωστο οτι ειναι κομπλε αλλα πειραχτήρι...μην του στείλεις τιποτα απο κουμαροριγανη και κρεατα ..και εσυ σου φτανει που εχεις ποιο δυνατο σπερμα :coffee:

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
93.985
Πόντοι
16.131

Καμαρώστε "κριτική"....
αγνοηση φιλε ...τι και αν εχεις βερα σε σκεφτομαι ολη μερα που λεει και ο αοιδος

OP
OP
Ντουνταράς (Kaizerbet)
Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
16.927
Πόντοι
3.846
Η αληθεια ειναι οτι καιρο ηταν ήσυχος ..Μετα ειναι γνωστο οτι ειναι κομπλε αλλα πειραχτήρι..
Μάγκυ, εσείς του δίνετε αέρα και κακώς δηλαδή. Τουλάχιστον ας καταλάβει ότι εκτίθεται μόνος του με τέτοιες πράξεις.
Κι όσο αναφορά με τη Λαίδη, δεν πρόκειται να σας αποκαλύψουμε το παραμικρό μέχρι νεωτέρας. Δηλαδή αν βρεθήκαμε, αν σκοτωθήκαμε, αν βριζόμαστε στην Οχιά εντελώς το παραμικρό.
Όταν αποφασίσουμε από κοινού με τη Λαίδη θα σκάσει σαν ατομική βόμβα η είδηση.

Magi

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2023
Κριτικές
14
Like
9.995
Πόντοι
3.296
Μάγκυ, εσείς του δίνετε αέρα και κακώς δηλαδή. Τουλάχιστον ας καταλάβει ότι εκτίθεται μόνος του με τέτοιες πράξεις.
Κι όσο αναφορά με τη Λαίδη, δεν πρόκειται να σας αποκαλύψουμε το παραμικρό μέχρι νεωτέρας. Δηλαδή αν βρεθήκαμε, αν σκοτωθήκαμε, αν βριζόμαστε στην Οχιά εντελώς το παραμικρό.
Όταν αποφασίσουμε από κοινού με τη Λαίδη θα σκάσει σαν ατομική βόμβα η είδηση.
καλα ..
Tired Good Night GIF by Born Free Foundation

OP
OP
Ντουνταράς (Kaizerbet)
Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
16.927
Πόντοι
3.846
Στρατηγέ σε ευχαριστώ. Μια και μιλάς μαζί του σε άλλα νήματα, πες του σε dm να με παρατήσει ήσυχο. Για το καλό της εν λόγω κοπέλας την οποία (δεν είναι κρυφό - βουίζει το μισό τσοντάδικο) τη θεωρώ Βασίλισσα για κάποιους λόγους. Δεν την κάνω μένσιον εδώ μέσα, γιατί δεν θέλω να την ενοχλώ από τις ασχολίες της.
Είναι μεγάλο ανάθεμα να επιτίθεται/παρενοχλεί κάποιος που υποτίθεται ότι εκτιμά μια κοπέλα έναν πελάτη (εν προκειμένω χορηγό$ της).
Όταν όμως βρέθηκε σε δύσκολη θέση πέρυσι, εγώ μπήκα μπροστάρης ενώ ο συγκεκριμένος με την παρέα του έκαναν τον Κινέζο.

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
93.985
Πόντοι
16.131
Στρατηγέ σε ευχαριστώ. Μια και μιλάς μαζί του σε άλλα νήματα, πες του σε dm να με παρατήσει ήσυχο. Για το καλό της εν λόγω κοπέλας την οποία (δεν είναι κρυφό - βουίζει το μισό τσοντάδικο) τη θεωρώ Βασίλισσα για κάποιους λόγους. Δεν την κάνω μένσιον εδώ μέσα, γιατί δεν θέλω να την ενοχλώ από τις ασχολίες της.
Είναι μεγάλο ανάθεμα να επιτίθεται/παρενοχλεί κάποιος που υποτίθεται ότι εκτιμά μια κοπέλα έναν πελάτη (εν προκειμένω χορηγό$ της).
Όταν όμως βρέθηκε σε δύσκολη θέση πέρυσι, εγώ μπήκα μπροστάρης ενώ ο συγκεκριμένος με την παρέα του έκαναν τον Κινέζο.
απομονωσες το μυνημα μου που τα λεει ολα ...πια μιλαω με 4-5 το πολυ πολυ

OP
OP
Ντουνταράς (Kaizerbet)
Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
16.927
Πόντοι
3.846
Προχωρούμε παιδιά (Πολυζώης)....
Magi, το έμαθες;
Χτυπήσανε την Πότα στο μουνί :2funny:
Ο @rodriguez96 είχε γράψει αλλού να ανοιχτεί νήμα όπου θα λέμε τις μαλακίες που κάναμε (έγιναν) στο σχολείο.
Η Πότα ήταν συμμαθήτρια στη 2η Γυμνασίου. Αλλά γιατί το λέω;
Έχει ιατρικό σκοπό, μια και το νήμα είναι και ιατρικού επιπέδου :angel:

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Κριτικές
174
Like
109.217
Πόντοι
46.423
Πέρασα να πω μια καλημέρα έτσι για να συμβάλλω και εγώ στο καινούργιο νήμα.

I Love It Chefs Kiss GIF by Magic: The Gathering

• Χαχα
Αντιδράσεις: Magi

Magi

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2023
Κριτικές
14
Like
9.995
Πόντοι
3.296
Προχωρούμε παιδιά (Πολυζώης)....

Magi, το έμαθες;
Χτυπήσανε την Πότα στο μουνί :2funny:
Ο @rodriguez96 είχε γράψει αλλού να ανοιχτεί νήμα όπου θα λέμε τις μαλακίες που κάναμε (έγιναν) στο σχολείο.
Η Πότα ήταν συμμαθήτρια στη 2η Γυμνασίου. Αλλά γιατί το λέω;
Έχει ιατρικό σκοπό, μια και το νήμα είναι και ιατρικού επιπέδου :angel:
Τωρα αυτο δασκαλε να το παρω για καλο?:rolleyes:

Magi

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2023
Κριτικές
14
Like
9.995
Πόντοι
3.296

Magi

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2023
Κριτικές
14
Like
9.995
Πόντοι
3.296
OP
OP
Ντουνταράς (Kaizerbet)
Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
16.927
Πόντοι
3.846
το εφτιαξα ...κοιτα ειμαι στον πρωτο καφε και εσεις εδω μεσα δεν βοηθατε :confused::coffee:
Στο ξαναλέω: όποτε σου τη βαρέσει πας Κηφισό κατεβαίνεις εδώ κάτω να κεράσω ό,τι θες :grouphug:
Και για να σε βοηθήσω: όταν θυμάσαι τις φάσεις αφασίας από το σχολειό (κι εν προκειμένω πριν 35+ έτη) σημαίνει ότι είσαι ακόμη ημιπιτσιρικάς...
Είναι καλό αυτό Μάγκυ διότι ο "σιτεμένος" πελάτης θα σας φερθεί αλλιώς, δεν θα σας σπάσει τα νεύρα.
Συν τοις άλλοις, το να έχεις δυνατή μνήμη είναι εξίσου καλό για την αποφυγή Αλτσχάημερ.
ΓΚΡ είπαμε στις φακές θα βάζεις δενδρολίβανο που βοηθά τη μνήμη, ΟΚ;

Magi

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2023
Κριτικές
14
Like
9.995
Πόντοι
3.296
Στο ξαναλέω: όποτε σου τη βαρέσει πας Κηφισό κατεβαίνεις εδώ κάτω να κεράσω ό,τι θες :grouphug:
Και για να σε βοηθήσω: όταν θυμάσαι τις φάσεις αφασίας από το σχολειό (κι εν προκειμένω πριν 35+ έτη) σημαίνει ότι είσαι ακόμη ημιπιτσιρικάς...
Είναι καλό αυτό Μάγκυ διότι ο "σιτεμένος" πελάτης θα σας φερθεί αλλιώς, δεν θα σας σπάσει τα νεύρα.
Συν τοις άλλοις, το να έχεις δυνατή μνήμη είναι εξίσου καλό για την αποφυγή Αλτσχάημερ.
ΓΚΡ είπαμε στις φακές θα βάζεις δενδρολίβανο που βοηθά τη μνήμη, ΟΚ;
Αγαπητε μου δασκαλε ..εαν ερθει σιτεμενος θα μου μεινει στα χερια ..οποτε πρεπει να κατεβασω ταχυτητα και κλαιει το μοτερ :rolleyes:

OP
OP
Ντουνταράς (Kaizerbet)
Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
16.927
Πόντοι
3.846
@Magi, το ίδιο πρέπει να κάνετε όλες σας στους 50αρηδες πλας γιατί παίζει να σας τραβάνε στα τμήματα για κατάθεση :confused: εκτός κι αν είναι ανάλογου κλαμπ :headbaning1:
Είδα το mention και μπήκα να πω καλημέρα, τα υπόλοιπα το απόγευμα
γιατί έχω κάτι δουλειές :grin:
Τα ρολόγια και τα κορόιδα δουλεύουν εκεί να πήξεις!
Σήμερα είμαι εντός βάσεων δεδομένων - έχω συντήρηση κώδικα κλπ :headbaning1: μιλάμε από Δευτέρα :coffee:

ananeotikos

Μέγας
Εγγρ.
16 Φεβ 2025
Like
15.025
Πόντοι
3.556
@Magi, το ίδιο πρέπει να κάνετε όλες σας στους 50αρηδες πλας γιατί παίζει να σας τραβάνε στα τμήματα για κατάθεση :confused: εκτός κι αν είναι ανάλογου κλαμπ :headbaning1:

Τα ρολόγια και τα κορόιδα δουλεύουν εκεί να πήξεις!
Σήμερα είμαι εντός βάσεων δεδομένων - έχω συντήρηση κώδικα κλπ :headbaning1: μιλάμε από Δευτέρα :coffee:
Τόσες μέρες αποχή?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom