Νέα

Μεταφυσική και βίζιτες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Readytogo22
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 33
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Readytogo22

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2022
Like
2.737
Πόντοι
456
Κ-Υ-Ρ-Ι-Α-Κ-Α-Τ-Ι-Κ-Ο

Μια φορά άραζα με έναν φίλο αραβωνιασμένο , του έδειξα τη φωτογραφία μιας βίζιτας και μου λέει " μόνο που τη βλέπω μου φαίνεται πως κάτι δε πάει καλά ". Μόλις εχθές στο νήμα για τις βίζιτες στη Θεσσαλονίκη ένας συναγωνιστής έγραψε πως πήγε στη κοπελιά και ήταν τεράτια φόλα.

Παλιότερα άκουγες και άλλες παλαβές ιστορίες. Για κάποιον που βρήκε ένα κωλόμπαρο κάπου χωμένο και δε μπόρεσε ποτέ ξανά να το βρει , για κάποιον που υποτίθεται πως τον καταράστηκε πόρνη και απο τότε μόνο συμφορές του συμβαίνουν.

Λοιπόν κύριοι ήρθε η ώρα για σοβαρή κουβέντα σε αυτό το forum. Υπάρχει κάποια σχέση της μεταφυσικής και του επι πληρωμή έρωτα ;

papaphilips

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
187
Like
57.620
Πόντοι
40.423
this is gonna be good sit down GIF

:coffee:

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
6
Like
9.687
Πόντοι
2.636
Κ-Υ-Ρ-Ι-Α-Κ-Α-Τ-Ι-Κ-Ο

Μια φορά άραζα με έναν φίλο αραβωνιασμένο , του έδειξα τη φωτογραφία μιας βίζιτας και μου λέει " μόνο που τη βλέπω μου φαίνεται πως κάτι δε πάει καλά ". Μόλις εχθές στο νήμα για τις βίζιτες στη Θεσσαλονίκη ένας συναγωνιστής έγραψε πως πήγε στη κοπελιά και ήταν τεράτια φόλα.

Παλιότερα άκουγες και άλλες παλαβές ιστορίες. Για κάποιον που βρήκε ένα κωλόμπαρο κάπου χωμένο και δε μπόρεσε ποτέ ξανά να το βρει , για κάποιον που υποτίθεται πως τον καταράστηκε πόρνη και απο τότε μόνο συμφορές του συμβαίνουν.

Λοιπόν κύριοι ήρθε η ώρα για σοβαρή κουβέντα σε αυτό το forum. Υπάρχει κάποια σχέση της μεταφυσικής και του επι πληρωμή έρωτα ;
διαβαζες τον καζαμια του 2025?

Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
16.522
Πόντοι
3.846
Υπάρχει κάποια σχέση της μεταφυσικής και του επι πληρωμή έρωτα ;
Σαφώς και υπάρχει τύπε. Ο Νίκολα Τέσλα με καθοδηγεί (ενίοτε) στις δραστηριότητές μου και ειδικά με τον προηγούμενο διεγραμμένο λογαριασμό είχα δεχθεί επιθέσεις από ένα σωρό συκιές...
Μόλις επανήλθα το έχουν βουλώσει γενικά, τώρα αν πετάγεται νεώτερη τρώει σύντομο κράξιμο και δρόμο.

rodriguez96

Ανώτατος
Εγγρ.
5 Δεκ 2017
Κριτικές
32
Like
29.357
Πόντοι
15.446
Επειδή το έχω μελετήσει το θέμα οι κατάρες, οι φόλες, οι μετεμψυχωμένες σαύρες ανήκουν
στη σφαίρα του υπερφυσικού.
Το υπερφυσικό περιλαμβάνει υποτιθέμενα φαινόμενα που δεν υπόκεινται στους νόμους της φύσης.

tsontopoulos

Ανώτατος
Εγγρ.
10 Αυγ 2012
Κριτικές
71
Like
12.194
Πόντοι
19.250
Καλησπέρα παιδιά εγώ και εγώ να πω την εμπειρία μου .
Προχθές είχε έρθει ο κουμπάρος μου σπίτι και πίναμε μπυρες .
Ήρθε λοιπόν είπιαμε κάμποσες ζαλιστικά , και τον άφησα στο μπαλκόνι μαζί με την γυναίκα μου Βα μιλάνε .
Έτσι όπως ήμουν ζαλισμένος , μπήκα στο μπου , είδα τις νέες αφίξεις και άρχισα να τον παίζω !
Το τελείωμα μου ήταν τόσο δυνατό , και απολαυστικό που άρχισαν να χύνουν ο κουμπάρος και η γυναίκα μου μαζί !!!!
Δεν ξέρω τι έγινε γιατί καθώς βγήκα 5 λεπτά αργότερα τους είδα εμφανώς προβληματισμένους και χωρίς μνήμη για την τελευταια μισή ώρα .
Μάλλον φαντάσματα η εξωγήινη , είναι η εξήγηση ….

ΤΙΜΩΡΟΣ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
4.574
Πόντοι
736
Για κάποιον που βρήκε ένα κωλόμπαρο κάπου χωμένο και δε μπόρεσε ποτέ ξανά να το βρει
Μου χει συμβεί τύπε αλλά με μπουρδέλο
Με σταμάτησε μια κυρία ηλικιωμένη στο δρόμο και με πήγε Ομόνοια κοντά.
Δεν είχε ούτε φως ούτε τίποτα σαν σπίτι κανονικό ήταν απεξω.
Είχε κοπέλα μέσα αλλά λάκισα.
Δε μου άρεσε και πολύ + του ότι φοβήθηκα μην είναι καμιά παγίδα και μου πάρουν και τα σώβρακα τίποτα γύφτοι.
Είχα ακούσει ιστορία προ λίγων ημερών για τύπο που τον πήγε γύφτισσα να "γαμήσει" κάπου απόμερα και τον άφησαν με το σώβρακο οι γύφτοι.

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
93.690
Πόντοι
16.131
Σαφώς και υπάρχει τύπε. Ο Νίκολα Τέσλα με καθοδηγεί (ενίοτε) στις δραστηριότητές μου και ειδικά με τον προηγούμενο διεγραμμένο λογαριασμό είχα δεχθεί επιθέσεις από ένα σωρό συκιές...
Μόλις επανήλθα το έχουν βουλώσει γενικά, τώρα αν πετάγεται νεώτερη τρώει σύντομο κράξιμο και δρόμο.
Οι Συκιές δεν μας ενδιαφέρουν.. πόσες ρίζες ελιές έχει και το μετρητο θέλει να μάθει ο ξάδερφος @dimigoall

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
49.132
Πόντοι
33.405
Καλησπέρα παιδιά εγώ και εγώ να πω την εμπειρία μου .
Προχθές είχε έρθει ο κουμπάρος μου σπίτι και πίναμε μπυρες .
Ήρθε λοιπόν είπιαμε κάμποσες ζαλιστικά , και τον άφησα στο μπαλκόνι μαζί με την γυναίκα μου Βα μιλάνε .
Έτσι όπως ήμουν ζαλισμένος , μπήκα στο μπου , είδα τις νέες αφίξεις και άρχισα να τον παίζω !
Το τελείωμα μου ήταν τόσο δυνατό , και απολαυστικό που άρχισαν να χύνουν ο κουμπάρος και η γυναίκα μου μαζί !!!!
Δεν ξέρω τι έγινε γιατί καθώς βγήκα 5 λεπτά αργότερα τους είδα εμφανώς προβληματισμένους και χωρίς μνήμη για την τελευταια μισή ώρα .
Μάλλον φαντάσματα η εξωγήινη , είναι η εξήγηση ….

Η κουμπάρα που ήταν;

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
49.132
Πόντοι
33.405

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
26.062
Πόντοι
7.046
Υπάρχει κάποια σχέση της μεταφυσικής και του επι πληρωμή έρωτα ;
Προσπαθούμε να αποκτήσουμε τις περισσότερες εμπειρίες που μπορούμε από τον χώρο του αγοραίου έρωτος, πνευματικά και σωματικά, ώστε στην επόμενη ζωή που θα ξαναγεννηθούμε, να μην είμαστε πάλι ναυάγια. Δεν υπάρχει σίγουρα επιτυχία, αλλά το προσπαθούμε.

Αν τα καταφέρουμε, στο Μπου του μέλλοντος, θα μοιράζουμε γνώση στα μελλοντικά ναυάγια και θα γράφουμε μυθηστορηματικές / ποιητικές κριτικές σαν κάποια αξιοσέβαστα μέλη μας.

tsontopoulos

Ανώτατος
Εγγρ.
10 Αυγ 2012
Κριτικές
71
Like
12.194
Πόντοι
19.250

Stories

Νέο!