fairlightcmi
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Σεπ 2007
- Like
- 506
- Πόντοι
- 21
τα καλυμνιώτικα είναι με τέσσερα ζήτα.Μπορεί και παραπάνωΝαι, δίκιο έχετε τα δύο ζζ στα ιταλικά είναι τσ.
Δεν είναι όπως τα καλυμνιώτικα ζ που τα τραβάνε.
τα καλυμνιώτικα είναι με τέσσερα ζήτα.Μπορεί και παραπάνωΝαι, δίκιο έχετε τα δύο ζζ στα ιταλικά είναι τσ.
Δεν είναι όπως τα καλυμνιώτικα ζ που τα τραβάνε.
Θυμάμαι εγκωμιαστικά σχόλια για την ιστορική Φοτζια από την δεκαετία του'90 όταν εθελξε με την απόδοση της και το επιθετικό της παιχνίδι και είχε δυσκολέψει τις μεγάλες ομάδες .Καύσωνος διασκέδασις και τού εναπομείναντος μυαλού κουρκουτίασις
Ιταλίδ' από Απουλία
μαγειρεύει με μανία
Ιταλίδ' από τ' Αλγέρι
τράβα κάτσε δες τα μέρη
Ιταλίδ' απ' τη Φυλής
δεν εγγυώμαι τί θα ιδείς
Ωστόσο!
Ιταλίδα σέρνει αρμάδα
κι έχει και τ'διαόλ' ομάδα!!!
![]()
Το θέμα που έθεσε ένας παίχτης εδώ είναι το σήμα της ομάδας με το τριβόλι με την τρίαινα. Στα ποδοσφαιρικά είμαι ψιλοάσχετος αλλά είπα να ρίξω κανά στιχάκι μιας και τόφερε.να χαζολογάμε εδωπέρα.Θυμάμαι εγκωμιαστικά σχόλια για την ιστορική Φοτζια από την δεκαετία του'90 όταν εθελξε με την απόδοση της και το επιθετικό της παιχνίδι και είχε δυσκολέψει τις μεγάλες ομάδες .
Ναί αλλά το θέμα είναι τί θα πει Μήτσος για Αντώνη,Δυνατό.
Δυνατά.Ναί αλλά το θέμα είναι τί θα πει Μήτσος για Αντώνη,
εδώ σε θέλω μάστορα.
Πώς τα πάει η Ινάρα;
Με τις μαλακίες που κάνει ο Κούλης και τα σκάνταλα θα πέσει μόνος του.Ναί αλλά το θέμα είναι τί θα πει Μήτσος για Αντώνη,
εδώ σε θέλω μάστορα.
Πώς τα πάει η Ινάρα;
Θα ανεβάσει video.Τι θα μαγειρέψει σήμερα η Φλοριντάρα;
Ψάχνω για ιδέες, θέλω κάτι ελαφρύ και υγιεινό![]()
Φρόνιμα σκέφτεται Αντώνης.Με τις μαλακίες που κάνει ο Κούλης και τα σκάνταλα θα πέσει μόνος του.
Δε θα χρειαστεί να κουνήσει το δαχτυλάκι του ο Αντώνης Σαμαράς.
Εχω ήδη προκαλέσει το φίλο μας το Μήτσο.Φρόνιμα σκέφτεται Αντώνης.
Μήτσος παραλία λογικά, σιγά μην κάτσει α σκασ για Κούλη - Αντώνη.Εχω ήδη προκαλέσει το φίλο μας το Μήτσο.
Να δω αν θα τσιμπήσει.
Πάντα χτυπά απροειδοποίητα ο φίλος μας.Μήτσος παραλία λογικά, σιγά μην κάτσει α σκασ για Κούλη - Αντώνη.
Καλά, ποτέ δεν ξέρεις.
Ιταλίδα σέρνει αρμάδαΤι θα μαγειρέψει σήμερα η Φλοριντάρα;
Ψάχνω για ιδέες, θέλω κάτι ελαφρύ και υγιεινό![]()
Μπράβο στη Φλορίντα.Ιταλίδα σέρνει αρμάδα
μόνο με μακαρονάδα.
μπορώ να σε βοηθήσω αν θες. Στείλε dm και τα λέμε εκεί, ξέρεις τι ηδονή είναι να γαμάς πουτάνες όπως η Novibet ή πούστηδες σαν τον ΟΠΑΠ και μετά φορτωμ€νο$ στα κορίτσια για έρωταΣτα ποδοσφαιρικά είμαι ψιλοάσχετος αλλά
Με τις μαλακίες που κάνει ο Κούλης και τα σκάνταλα θα πέσει μόνος του.
Δε θα χρειαστεί να κουνήσει το δαχτυλάκι του ο Αντώνης Σαμαράς.
Τώρα έχει ζέστη και μαγειρεύω το μεσημεριανό, πιο μετά θα σας πω καμιά ιστορία.Φρόνιμα σκέφτεται Αντώνης.
Διάβασε τα ινδικά σκορ στην Οχιά και μαγείρεψε ινδικό ρύζιπιο μετά θα σας πω καμιά ιστορία.
Εχουν καλύτερο ρύζι στην Ινδία από την Κίνα?Διάβασε τα ινδικά σκορ στην Οχιά και μαγείρεψε ινδικό ρύζι![]()