Κοίτα τι ωραία που ρουφάει;;..αφού πήρα το "βραδινό γεύμα μου"πάω να ξεκουραστώ ..Καλό βράδυ σ όλα τα όμορφα αγορια μου
![]()
Βεντούζα
Κοίτα τι ωραία που ρουφάει;;..αφού πήρα το "βραδινό γεύμα μου"πάω να ξεκουραστώ ..Καλό βράδυ σ όλα τα όμορφα αγορια μου
![]()
Μικρή ήθελα να μάθω φλογέρα ,η μανα μου δεν μ αφηνε,ε όταν μεγάλωσα έμαθα μόνη μου& διέπρεψαΚοίτα τι ωραία που ρουφάει;;
Βεντούζα
και είσαι η καλύτερη σε αυτήΜικρή ήθελα να μάθω φλογέρα ,η μανα μου δεν μ αφηνε,ε όταν μεγάλωσα έμαθα μόνη μου& διέπρεψα![]()
Και φαντάσου τι θα είχες γίνει αν σε άφηνε να μάθεις και σαξόφωνο!Μικρή ήθελα να μάθω φλογέρα ,η μανα μου δεν μ αφηνε,ε όταν μεγάλωσα έμαθα μόνη μου& διέπρεψα![]()
Με τιμά να μου το λέει ένα αγόρι που γνωρίζω καλά εδώ και χρόνια..και είσαι η καλύτερη σε αυτή
εμάς μας τιμά η αφοσίωση σε αυτό που κάνεις και η καύλα που μας δίνειςΜε τιμά να μου το λέει ένα αγόρι που γνωρίζω καλά εδώ και χρόνια..
Στηθοδεσμο εσυ???? χαλασε ο κοσμος!!!!! χαχααΚαληνύχτα κι όνειρα πονηρά
![]()
Για τις ανάγκες της φωτογράφισηςΣτηθοδεσμο εσυ???? χαλασε ο κοσμος!!!!! χαχαα
εσυ εισαι η αδυναμια μου!!!!Για τις ανάγκες της φωτογράφισης
Το διάβασα το χθεσινό ποστ σου όλα στο στόμα.. Ε ναι , αφού ειναι η αδυναμία σου ρε καυλιαρη!
Ευτυχώς που την είδα το πρωί.Καληνύχτα κι όνειρα πονηρά
![]()
Καλημέρα στην πιο καύλα γειτόνισσα.Μικρή ήθελα να μάθω φλογέρα ,η μανα μου δεν μ αφηνε,ε όταν μεγάλωσα έμαθα μόνη μου& διέπρεψα![]()
Τίγρης....!!! Πάλι μάς τον έκανανΚαληνύχτα κι όνειρα πονηρά
![]()
...αλλιώς θα' χαμε αϋπνίεςΕυτυχώς που την είδα το πρωί.![]()
Κλαρίνο...τύφλα να χει ο Σαλεας!Καλημέρα στην πιο καύλα γειτόνισσα.
Το όργανο που έμαθες να παίζεις και πολύ καλά μάλιστα δεν λέγεται φλογέρα φλαμπούτσο λέγεται!!![]()
Ωχ ωχ ωχ ..... με τρομάζουν οι δηλώσεις σου καλέ μου φίλε ... Παραδόθηκε το οχυρό ...................., η καταληφθείκε οεοΠολλά καλέ μου φίλε...![]()
Κάτι έχω χάσει ......
Ετοιμάζομαι κουμπάρε .....δύο λέξεις χίλιες εικόνες κουμπάρε της Jo μη σου πω και παραπάνω ......Τους πήρε το κύμα
...ετοιμάζομαι κουμπάρε!
Τίποτε από όλα αυτά καλέ μου φίλε ...Απλά λόγο της σχέσεις όπου και έχουμε ξέρω κάτι παραπάνω από όλους εσάς...Ωχ ωχ ωχ ..... με τρομάζουν οι δηλώσεις σου καλέ μου φίλε ... Παραδόθηκε το οχυρό ...................., η καταληφθείκε οεο
Θα κανες τριο ομως με το σαλεα και το μαγγα!Μικρή ήθελα να μάθω φλογέρα ,η μανα μου δεν μ αφηνε,ε όταν μεγάλωσα έμαθα μόνη μου& διέπρεψα![]()