Νέα

Gay γνωριμίες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Μάριος/Μαράκι
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 255
  • Εμφανίσεις 69K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

George zhzhzh

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2025
Like
50
Πόντοι
0
Γεια σας παιδιά με ενδιαφέρει να κάνουμε σεξ ενεργοπαιητικα δεν έχω κάνει ποτέ αν έχεις κάποιος χώρο και θέλει σεξ με καθαριότητα μου λέει έχω σφικτό κολαρακι
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Άμα γίνεται σήμερα ακόμα καλύτερα

• Like
Αντιδράσεις: HornyL

lospalamaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2013
Κριτικές
6
Like
1.541
Πόντοι
486
ψαχνω να δωσω πιπα σε τσοντοσινεμα
εως 40χρ, αδυνατο καυλακι

pansexual

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2018
Like
92
Πόντοι
0
καλημερα σε ολους τους καβλωμενους..με εξιταρουν εξισου και τα δυο φυλα και γουσταρω πολυ να γλειφω και να ρουφαω γυναικειο και αντρικο κωλο...ειναι φετιχ μου και μεγαλη καβλα...οποιος θα ηθελε να του γλειψω για ωρα τον κωλο και να δοκιμασει ενα απο τα καλυτερα γλειφοκωλια της Αθηνας ειμαι εδω..

tzuliacross!!

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2024
Κριτικές
1
Like
711
Πόντοι
81
καλημερα σε ολους τους καβλωμενους..με εξιταρουν εξισου και τα δυο φυλα και γουσταρω πολυ να γλειφω και να ρουφαω γυναικειο και αντρικο κωλο...ειναι φετιχ μου και μεγαλη καβλα...οποιος θα ηθελε να του γλειψω για ωρα τον κωλο και να δοκιμασει ενα απο τα καλυτερα γλειφοκωλια της Αθηνας ειμαι εδω..
Πέτυχες το φετίχ μου.
Τρελαίνομαι για σωστό πολύ καλό γλυφοκολι χάνω τον έλεγχο από την καύλα όταν μου γλύφουν το κολακι μου και όχι μόνο όμως.....
Καταλαβαίνεις τι εννοώ φαντάζομαι....

Τελευταία τροποποίηση:

jojolie56

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2021
Like
383
Πόντοι
21
Είμαι μέσα αλλά είναι κρίμα να μείνουμε μόνο στο γλυφοκώλι :wink:

Alex_btm

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουν 2025
Like
10
Πόντοι
0
Τόσο καλός : :think:

Kg1981

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2021
Like
42
Πόντοι
0
IMG_5052.jpeg
ψάχνω την πρώτη μου εμπειρία με ενεργητικό άτομο θα χαρώ να τα πούμε

Cross Xaroula

Μέλος
Εγγρ.
18 Οκτ 2021
Like
669
Πόντοι
86
Εάν είναι κανεις κοντά μου … Πάτημα Χαλανδρίου … ας μου στείλει πμ
Εγώ είμαι κοντά σου άμα θες να γίνουμε φιλενάδες και να μας ΓΑΜΑΝΕ οι Αντρες μαζί!Πάντα επιδιώκω και αυτό!

• Like
Αντιδράσεις: HornyL

Kostis_pireas

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2018
Like
35
Πόντοι
0
κανενας που να θελει γνωριμια με ευσωμο παθητικο?στειλτε μου μηνυμα

Stories