Arxontas tou skotous
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 45
- Like
- 7.820
- Πόντοι
- 3.446
Πολυ σωστη άποψη!Όχι δεν αγχώνομαι γιατί είναι κάτι που πηγάζει από μια πιο υγιή ζωή κ αυτό έχει σημασία
Πολυ σωστη άποψη!Όχι δεν αγχώνομαι γιατί είναι κάτι που πηγάζει από μια πιο υγιή ζωή κ αυτό έχει σημασία
Προφανώς και ξέρεις, αφού μόλις σου το είπα..Εσύ ξέρω τι ψηφίζεις.... Αλλά η Άννα μάλλον ντρέπεται να μας πει και κάνει πλάκα με ένα τόσο σοβαρό θέμα... Κρίμα!!!
Όχι μια χαρά....Σκοπεύω να σχοληθω με τα κοινα και να ανοίξω κόμμα. Το δικο μου θα ψηφισει. Εχεις καμια ενσταση;
Μου έχεις πει τι ψηφίζεις... Το ξέχασες??? Στο πρώτο ραντεβού κιόλας...Προφανώς και ξέρεις, αφού μόλις σου το είπα..
Bow down τώρα..![]()
Δεν ντρέπομαιΕσύ ξέρω τι ψηφίζεις.... Αλλά η Άννα μάλλον ντρέπεται να μας πει και κάνει πλάκα με ένα τόσο σοβαρό θέμα... Κρίμα!!!
Στο πρώτο ραντεβού δεν είχα δικαίωμα ψήφου καταρχάς..Μου έχεις πει τι ψηφίζεις... Το ξέχασες??? Στο πρώτο ραντεβού κιόλας...
Και που κολλάει ότι δεν είχες δικαίωμα ψήφου στο πρώτο ραντεβού με το ότι μου είπες τι ψηφίζεις???Στο πρώτο ραντεβού δεν είχα δικαίωμα ψήφου καταρχάς..
![]()
Ε αφού δεν μπορούσε να ψηφίσει πως σου είπε τι ψηφίζει....Και που κολλάει ότι δεν είχες δικαίωμα ψήφου στο πρώτο ραντεβού με το ότι μου είπες τι ψηφίζεις???
Δεν θα κάνουμε κουβέντα βρε παιδί μου... Απλά να ξέρω.... Και μια ερώτηση... Προτιμάς το Μουναρα η το κοριτσαρα???... Η αν το μουναρα το βλέπεις υποτιμητικό?? Η όχι?Δεν ντρέπομαι
Δεν οφείλω να αναλύσω τις πολιτικές μου πεποιθήσεις στο bourdela.com
Είναι τελείως personal matter και δεν θέλω να μπω σε κανένα πολιτικό διάλογο
Ε???Ε αφού δεν μπορούσε να ψηφίσει πως σου είπε τι ψηφίζει....
Ε αφού δεν μπορούσε να ψηφίσει πως σου είπε τι ψηφίζει....
Προτιμάω το κοριτσάρα, το μουναρα δεν το παίρνω υποτιμητικά αλλά προτιμώ να το ακούω από κάποιον που έχω λίγη παραπάνω οικειότητα, either way δεν θα με χαλάσειΔεν θα κάνουμε κουβέντα βρε παιδί μου... Απλά να ξέρω.... Και μια ερώτηση... Προτιμάς το Μουναρα η το κοριτσαρα???... Η αν το μουναρα το βλέπεις υποτιμητικό?? Η όχι?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ε???
Όντως τώρα??? Για το χωριό που αρχίζει από Κ. το θυμάσαι??? Απλά στο λέω αυτό για δεις ότι είπαμε διαφορα....
Οκ ευχαριστώ με κάλυψες!!!Προτιμάω το κοριτσάρα, το μουναρα δεν το παίρνω υποτιμητικά αλλά προτιμώ να το ακούω από κάποιον που έχω λίγη παραπάνω οικειότητα, either way δεν θα με χαλάσει
Καλαμάτα?Όντως τώρα??? Για το χωριό που αρχίζει από Κ. το θυμάσαι??? Απλά στο λέω αυτό για δεις ότι είπαμε διαφορα....
Που εχεις Μπλεξει Ρε Παστελιο !!!!!! Τι σε εχουνε και σε πυροβολανε ετσι τα τα δυο το Κοριτσια ?????...........Όντως τώρα??? Για το χωριό που αρχίζει από Κ. το θυμάσαι??? Απλά στο λέω αυτό για δεις ότι είπαμε διαφορα....
Χωριό είναι η Καλαμάτα??? Σε ποιο νομό??Καλαμάτα?
![]()
Α νόμιζα λέμε ασυναρτησίες τις τελευταίες ώρες, με συγχωρείςΧωριό είναι η Καλαμάτα??? Σε ποιο νομό??