Anna24
Call-Girl
- Εγγρ.
- 29 Ιαν 2022
- Like
- 28.249
Δεν στα δίνω μη φοβάσαι χαχαχΑυτό που φοβάμαι είναι μην αποφασίσεις να τα χάσεις και τα πάρω εγώ.......
Δεν στα δίνω μη φοβάσαι χαχαχΑυτό που φοβάμαι είναι μην αποφασίσεις να τα χάσεις και τα πάρω εγώ.......
Αμα θελήσεις να παρεις κι αλλα έχω περίσσευμα. Το θεμα ειναι να βρεις τροπο να τα παρεις.Δεν στα δίνω μη φοβάσαι χαχαχ
Κανείς δεν μου τα δίνει, εγώ τα αρπάζω από μόνος μου. Όποτε περνάω μπροστά από γυμναστήρια και μπουτίκ αδυνατίσματος κανα 2 κιλάκια τα αρπάζω.......Δεν στα δίνω μη φοβάσαι χαχαχ
Θα τα παίξουμε στα χαρτιάΑμα θελήσεις να παρεις κι αλλα έχω περίσσευμα. Το θεμα ειναι να βρεις τροπο να τα παρεις.
Ότι και να κάνεις εσύ και κιλά να πάρεις παλι καυλα θα εισαι , έχεις αυτό το sexyness που δύσκολα φεύγει ότι και να κάνεις ....And WHY would you?? Επειδή είπα ότι έχω πάρει κάποια κιλά το τελευταίο εξάμηνο? Insanity
Εκκλησια θα κλεψεις αν παιξεις μαζι μου χαρτια.Θα τα παίξουμε στα χαρτιά
Τους βλέπω που κοπανιούνται με τα πολυμηχανήματα και μου ανοίγει η όρεξη..... και στο πρώτο φαγάδικο μπουκάρω.....Κανείς δεν μου τα δίνει, εγώ τα αρπάζω από μόνος μου. Όποτε περνάω μπροστά από γυμναστήρια και μπουτίκ αδυνατίσματος κανα 2 κιλάκια τα αρπάζω.......
strip poker?Θα τα παίξουμε στα χαρτιά
strip poker?
ψησου...........Ποτέ δεν είναι αργά να αλλάξεις σεξουαλικές προτιμήσεις..![]()
το ειπες το ειπες αστα αυτα οκ εκανες ενα λαθος δεν ειναι κακο.........................και επειδη ειμαι και χαζος οπως λες κοψε τα αγγλικα δεν ξερω αρα τσαμπα τα γραφεις.......΄΄Υπάρχει μεγάλο πρόβλημα αντίληψης μάλλον΄΄ αυτο τι ειναι δεν ειναι ρατσισμος???...με λες χαζο δηλαδη???????? Αννα????????Is this for real rn.....? Πως προσέβαλα εγώ τα άτομα με παραπάνω κιλά? Πότε είπα κάτι που έστω να υπαινίσσεται ότι είναι κάτι καλό? Παρακαλώ quote it for me ακριβώς τι είπα
Υπάρχει μεγάλο πρόβλημα αντίληψης μάλλον
Από πιο μοναστήρι μαν;
Θα σε αρχίσω στις εντολές, κανόνισε..το ειπες το ειπες αστα αυτα οκ εκανες ενα λαθος δεν ειναι κακο.........................και επειδη ειμαι και χαζος οπως λες κοψε τα αγγλικα δεν ξερω αρα τσαμπα τα γραφεις.......΄΄Υπάρχει μεγάλο πρόβλημα αντίληψης μάλλον΄΄ αυτο τι ειναι δεν ειναι ρατσισμος???...με λες χαζο δηλαδη???????? Αννα????????
we should have a play-dateMy favourite toy
Που το είπα παραθεσε το μου παρακαλώτο ειπες το ειπες αστα αυτα οκ εκανες ενα λαθος δεν ειναι κακο.........................και επειδη ειμαι και χαζος οπως λες κοψε τα αγγλικα δεν ξερω αρα τσαμπα τα γραφεις.......΄΄Υπάρχει μεγάλο πρόβλημα αντίληψης μάλλον΄΄ αυτο τι ειναι δεν ειναι ρατσισμος???...με λες χαζο δηλαδη???????? Αννα????????
Μαλβιναρα ...........αν ειναι η εντολη οπως η πρωτη που μου ειχες δωσει (θυμάσαι ποια ήταν)....τοτε ναι να τις αρχισεις!!!!!!!!!!!!!!!!..............γρηγορα ομως !!!!!!!Θα σε αρχίσω στις εντολές, κανόνισε..
για παρεθεσε εσυ οολα αυτα που ειπα εγω...........γιατι εγω ειπα απλα κοψε την ζαχαρη κανει κακο..........Που το είπα παραθεσε το μου παρακαλώ
Κ εγώ σου είπα ότι αυτό το σχόλιο κάνει assume ότι θέλω να χάσω κιλά το οποίο είναι προσβλητικόγια παρεθεσε εσυ οολα αυτα που ειπα εγω...........γιατι εγω ειπα απλα κοψε την ζαχαρη κανει κακο..........
Μας ζαλισες τα αρχιδια με τα προηγουμενα που εχεις μαζι τους ρε παστέλ. Τα ειπες τόσες φορες, τι νομιζεις οτι θα πετύχεις αν τις κραζεις συνεχεια; Και το κραξιμο οπως και η συνεχομενη αποθέωση βλάπτει.για παρεθεσε εσυ οολα αυτα που ειπα εγω...........γιατι εγω ειπα απλα κοψε την ζαχαρη κανει κακο..........
Μας ζαλισες τα αρχιδια με τα προηγουμενα που εχεις μαζι τους ρε παστέλ. Τα ειπες τόσες φορες, τι νομιζεις οτι θα πετύχεις αν τις κραζεις συνεχεια; Και το κραξιμο οπως και η συνεχομενη αποθέωση βλάπτει.