tasouras21
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2013
- Κριτικές
- 17
- Like
- 1.378
- Πόντοι
- 1.606
Όταν γδυθεις θα γινει παγωτό σίγουρα!!!Έλα να σε κάνω παγωτό..
Όταν γδυθεις θα γινει παγωτό σίγουρα!!!Έλα να σε κάνω παγωτό..
Έχω να διαβάσω τόση μυθοπλασία από τότε που διάβαζα τους μύθους του Αισώπου..@Anna24 διαβασε .......πριν αρκετο καιρο ειχα κανει ενα κακο σχολιο σε ενα νημα το ειχα παραδεχτει αμεσως και μαλιστα ειπα και συγνωμη στην κοπελα δημοσια και το εχαμε κανει κουβεντα και με την Μαλβινα(ισως και με εσενα δεν ειμαι σιγουρος) η κοπελα αυτη και με το δικιο της ειχε νευριασει και ελεγε οτι τα γραφω αυτα γιατι μου ειχε ριξει μπαν(πραγμα που δεν ειχε κανει)...απλα η κοπελα δεν γνωριζε το νικ μου εδω και δεν ηξερε οτι ειμαι εγω που εκανε το σχολιο με ηξερε αλλα οχι σαν παστελιο.......ειχαμε να βρεθουμε πολυ καιρο με την κοπελα και μολισ γυρισα απο διακοπες κλεισαμε ενα ραντεβου και της εια και συγνωμη και απο κοντα οτι ηταν λαθος αυτο που ειχα γραψει τοτε....και αμεσως η κοπελα ενω ειχαμε να μιλησουμε πααααααααααααρα πολυ καιρο μου ειπε οτι καταλαβε οτι ειμαι ο παστελιος.........δεν το καταλαβε απο καπου το εμαθε.......ξερουμε απο που.........αυτο με ενοχλησε.......αλλα το αφησα στην ακρη..........τα υπολοιπα ειναι γνωστα...........ισω σε καποιο ραντεβου μας να τα εχουμε πει αυτα...αλλα δεν ειμαι σιγουρος......
Όχι όχι δεν είναι θλίψη το μουντΤι λέει κορίτσια?
Τι θλίψη εινσι αυτη?
Αντεδρασε ο Τζον Τζον. Δισταζω....Έλα να σε κάνω παγωτό..
Εδώ ειμαι εγώΑ θα αρχίσω να ζηλεύω μου φαίνεταιιιι
Καλά αφού της είπες συγγνώμη λογικό δεν ήταν να γίνει η σύνδεση?@Anna24 διαβασε .......πριν αρκετο καιρο ειχα κανει ενα κακο σχολιο σε ενα νημα το ειχα παραδεχτει αμεσως και μαλιστα ειπα και συγνωμη στην κοπελα δημοσια και το εχαμε κανει κουβεντα και με την Μαλβινα(ισως και με εσενα δεν ειμαι σιγουρος) η κοπελα αυτη και με το δικιο της ειχε νευριασει και ελεγε οτι τα γραφω αυτα γιατι μου ειχε ριξει μπαν(πραγμα που δεν ειχε κανει)...απλα η κοπελα δεν γνωριζε το νικ μου εδω και δεν ηξερε οτι ειμαι εγω που εκανε το σχολιο με ηξερε αλλα οχι σαν παστελιο.......ειχαμε να βρεθουμε πολυ καιρο με την κοπελα και μολισ γυρισα απο διακοπες κλεισαμε ενα ραντεβου και της εια και συγνωμη και απο κοντα οτι ηταν λαθος αυτο που ειχα γραψει τοτε....και αμεσως η κοπελα ενω ειχαμε να μιλησουμε πααααααααααααρα πολυ καιρο μου ειπε οτι καταλαβε οτι ειμαι ο παστελιος.........δεν το καταλαβε απο καπου το εμαθε.......ξερουμε απο που.........αυτο με ενοχλησε.......αλλα το αφησα στην ακρη..........τα υπολοιπα ειναι γνωστα...........ισως σε καποιο ραντεβου μας να τα εχουμε πει αυτα...αλλα δεν ειμαι σιγουρος......
Είμαι κυριος...μου πέρασεΑντεδρασε ο Τζον Τζον. Δισταζω....
Being claimed?? Οκ θα λιώσω εγώ αντί για το παγωτό μου φαίνεταιΕδώ ειμαι εγώ![]()
Εμένα μου μυρίζεται swingers party..Είμαι κυριος...μου πέρασε
.....κύριε algidaΑντεδρασε ο Τζον Τζον. Δισταζω....
παλι μιλας με υποθεσεις........δεν ξερεις τι θα ελεγαν το ΥΠΟΘΕΤΕΙΣ..τελικα ειναι κακο να πηρες κιλα η οχι???? ουτε εσυ εχεις βγαλει συμπερασμα..........οταν βγαλεις και το ξερουμε θα εχεις νεα σχολια.....Γιατί το όχι δεν πήρες? Ναι πήρα και συνεχίζω να είμαι μουναρα, ΓΙΑΤΊ ΕΠΙΜΈΝΕΙΣ ΌΤΙ ΕΊΝΑΙ ΑΡΝΗΤΙΚΌ Η ΌΤΙ ΕΓΏ ΤΟ ΒΛΈΠΩ ΈΤΣΙ
Σας το λέω γιατί κάποια στιγμή INEVITABLY θα αναφερόταν οπότε είπα ας το θίξω εγώ πρώτη το θέμα like τι αναλύουμε ακριβώς?
Εμένα μου μυρίζεται swingers party..
ειμαι καλος ψευτης δηλαδη??????Έχω να διαβάσω τόση μυθοπλασία από τότε που διάβαζα τους μύθους του Αισώπου..
Being claimed?? Οκ θα λιώσω εγώ αντί για το παγωτό μου φαίνεται
Κοριτσάρες τι ακούω...?Εμένα μου μυρίζεται swingers party..
Ξερω που μενεις ρε, κανονισε θα ερθω απο κατω!.....κύριε algida![]()
Εάν βάλεις λιγότερα ερωτηματικά θα σου απαντήσω..τελικά τι παγωτό θέλεις? Βοηθάει..ειμαι καλος ψευτης δηλαδη??????
Να φερεις σε παρακαλω και μαλβινα-αννα...Ξερω που μενεις ρε, κανονισε θα ερθω απο κατω!![]()
ναι ηταν......μετα πριν δεν ηταν........Καλά αφού της είπες συγγνώμη λογικό δεν ήταν να γίνει η σύνδεση?
Όπως είπα και στο αρχικό ποστ για κάποιους θα είναι θετικό για άλλους αρνητικό για άλλους αδιάφορο για εμένα είναι κάπου ανάμεσα στο θετικό και το αδιάφορο αφού ρωτάςπαλι μιλας με υποθεσεις........δεν ξερεις τι θα ελεγαν το ΥΠΟΘΕΤΕΙΣ..τελικα ειναι κακο να πηρες κιλα η οχι???? ουτε εσυ εχεις βγαλει συμπερασμα..........οταν βγαλεις και το ξερουμε θα εχεις νεα σχολια.....
Ποιός θα μας πρωτοφερει να δωΝα φερεις σε παρακαλω και μαλβινα-αννα...