Visitas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2019
- Κριτικές
- 3
- Like
- 539
- Πόντοι
- 300
foursome με 3 γυναίκες θα λαλήσεις βρε... δεν θα ξέρεις που να πρωτομπείς.......Για εκει στοχευω. Να σμιξουν και οι τρεις γλώσσες μαζι.
Γαμημενε, με εδωσες.
foursome με 3 γυναίκες θα λαλήσεις βρε... δεν θα ξέρεις που να πρωτομπείς.......Για εκει στοχευω. Να σμιξουν και οι τρεις γλώσσες μαζι.
Γαμημενε, με εδωσες.
Αννουλα ακου να δεις προσπαθεις εδω και ποση ωρα να με βγαλεις λαθος και εχεις πει 10000 μαλακιες ....και η πιο μεγαλη απο ολες οτι υπεθεσες τι θα πουν οι αλλοι.....ακου Αννα το να υποθετει οτι παπαρια θελεις μπορεις αλλα να το γραφεις και δημοσια παει πολυ.......... οχι αλλες εξυπναδες...........πηρες κιλα??? ε και τι μας το λες τοτε τι θελεις να σου πουμε ??? οχι Αννα δεν πηρες μια χαρα μουναρα εισαι..........τωρα οκ σε εφτιαξα???Έχω ήδη υπερθεματισει και fully εξηγήσει πως και γιατί ήταν προσβλητικό το σχόλιο και ο τόνος σου αλλά για άλλη μια φορά αδυνατείς να κάνεις grasp το κονσπετ ότι μπορεί να είπες μαλακια
Τιπ: δεν υπάρχει κάτι πιο ελκυστικό από τη δυνατότητα να παραδέχεται κάποιος σφάλμα και να κάνει πίσω
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
DIBS
Μην αγχώνεσαι θα την βρει την ακρη!!!μην τον φοβάσαι!!!!foursome με 3 γυναίκες θα λαλήσεις βρε... δεν θα ξέρεις που να πρωτομπείς.......
Δεν εχω τετοια διαθεση. Φτανει να τις δω και τις τρεις να παιζουν μπαλα μονες τους και εγω μονο να βλεπω.foursome με 3 γυναίκες θα λαλήσεις βρε... δεν θα ξέρεις που να πρωτομπείς.......
Μη μου χαλάς το mood, προσπαθώ να την πέσω στον @Zebu ..ελα χρυσο μου !!!!!!!!!!!χαχαχαχχαχαχαχαχα οκ Μαλβιναρα !!!!!!!!!!χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
Μην ξανοίγεσαι...πολλες οι τρειςΔεν εχω τετοια διαθεση. Φτανει να τις δω και τις τρεις να παιζουν μπαλα μονες τους και εγω μονο να βλεπω.
ΟΣΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ. ΧΑΛΑΛΙ ΤΟΥΣ.
Δεν μασάει από γλυκόλογα....δεν θέλει λόγια...μονο πράξεις!!Μη μου χαλάς το mood, προσπαθώ να την πέσω στον @Zebu ..
Γιατί το όχι δεν πήρες? Ναι πήρα και συνεχίζω να είμαι μουναρα, ΓΙΑΤΊ ΕΠΙΜΈΝΕΙΣ ΌΤΙ ΕΊΝΑΙ ΑΡΝΗΤΙΚΌ Η ΌΤΙ ΕΓΏ ΤΟ ΒΛΈΠΩ ΈΤΣΙΑννουλα ακου να δεις προσπαθεις εδω και ποση ωρα να με βγαλεις λαθος και εχεις πει 10000 μαλακιες ....και η πιο μεγαλη απο ολες οτι υπεθεσες τι θα πουν οι αλλοι.....ακου Αννα το να υποθετει οτι παπαρια θελεις μπορεις αλλα να το γραφεις και δημοσια παει πολυ.......... οχι αλλες εξυπναδες...........πηρες κιλα??? ε και τι μας το λες τοτε τι θελεις να σου πουμε ??? οχι Αννα δεν πηρες μια χαρα μουναρα εισαι..........τωρα οκ σε εφτιαξα???
Τι λέει κορίτσια?
Έλα να σε κάνω παγωτό..Εχω ηδη μηδενισει τις αμυνες μου και παραδωσει τα οπλα.
Δυσκολεύτηκες βλέπωΕχω ηδη μηδενισει τις αμυνες μου και παραδωσει τα οπλα.
Α θα αρχίσω να ζηλεύω μου φαίνεταιιιιΕχω ηδη μηδενισει τις αμυνες μου και παραδωσει τα οπλα.
Δεν μου εφτανε το ενα αρχιδι ο Τζον Τζον εχω και τον Τασο τωρα.Δεν μασάει από γλυκόλογα....δεν θέλει λόγια...μονο πράξεις!!![]()