Τι να σου πω.Δεν την έχω να τον χωρίσει αυτόν και να πάει στον επόμενο επιχειρηματία.Αλλα γυναίκες είναι ποτέ δεν ξέρεις.Ταλαιπωρια το παλικάρι κάνει 2η δουλειά για να φέρει χρήματα στο τραπέζι της οικογένειας.Ρε το τραβάει.Εσυ πιστεύεις οτι αν αύριο το πρωι δηλώσει οτι χώρισε δεν θα βρεθούν δεκαδες επιχειρηματίες να της δώσουν γη και υδωρ προκειμένου να την εχουν ως γυναικα-τροπαιο στο πλαι τους...
Αυτος ειναι ο κακομοιρης-ταλαιπωρος που μαλλον ασχολήθηκε με μια γυναικα που δεν ειναι στα κυβικά του και δεν μπορεί να ανταπεξέλθει ωστε αναγκάστηκε να γινει και skipper για να τα φέρει βολτα..
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τζούλια Νόβα (Julia Cherenova)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ntelikanis
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 2K
- Εμφανίσεις 569K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Άσε που τέτοιες γυναίκες(και ο πρώην με φράγκα, άσχετα να ήταν μαζί χρόνια) είναι ρίσκο να της βάζεις σε τέτοιους κύκλους ακόμα και σαν γλάστρες.
Γιατί όλο και κάποιο αρπακτικό που έχει συνηθίσει να παίρνει με τα λεφτά του ό,τι γουστάρει θα αρχίσει το χώσιμο.
Και είτε θα καταλήξεις να "τρως αστακό με παρέα" ή θα μείνεις με το πουλί στο χέρι.
Γιατί όλο και κάποιο αρπακτικό που έχει συνηθίσει να παίρνει με τα λεφτά του ό,τι γουστάρει θα αρχίσει το χώσιμο.
Και είτε θα καταλήξεις να "τρως αστακό με παρέα" ή θα μείνεις με το πουλί στο χέρι.
argyrotoxos
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 64
- Like
- 55.154
- Πόντοι
- 16.235
Είμαι σίγουρος ότι ο τύπος θα τρώει άκυρο από την Τζούλια αν πάει να την γλείψει...να πάθει καμμία μόλυνση το τρυφερό μουνακι της πό τα βρωμομουσια του παρια και να ψαχνεται;Κριμας είναι....Τι να φιλήσει η γυναίκα, με τόσα μούσια και μπιχλα.
Γίνετε άνθρωποι ρε τύποι, καθαροί και ξυρισμένοι.
Easy Rider
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2020
- Κριτικές
- 15
- Like
- 26.104
- Πόντοι
- 7.046
Τύπε μου, δεν την λυπάμαι ΚΑΘΟΛΟΥ, ούτε αυτήν ούτε οποιαδήποτε που μπλέκει με μούσιες και τατουαζάκηδες.Είμαι σίγουρος ότι ο τύπος θα τρώει άκυρο από την Τζούλια αν πάει να την γλείψει...να πάθει καμμία μόλυνση το τρυφερό μουνακι της πό τα βρωμομουσια του παρια και να ψαχνεται;Κριμας είναι....
argyrotoxos
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 64
- Like
- 55.154
- Πόντοι
- 16.235
Σωστό..πλην όμως και ο ίδιος θα βγαίνει ζημιωμενος αν ζητάει πράγματα και το αίτημα του δεν εγκρίνεται.Τύπε μου, δεν την λυπάμαι ΚΑΘΟΛΟΥ, ούτε αυτήν ούτε οποιαδήποτε που μπλέκει με μούσιες και τατουαζάκηδες.
bruce wayne
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2021
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4.209
- Πόντοι
- 456
ρε παιδια ο γκομενος της τη δουλεια κανει ??
Τον άντρα της Julias και στον ελεύθερο χρόνο τον skipper.ρε παιδια ο γκομενος της τη δουλεια κανει ??
paparotriftoulas
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2014
- Κριτικές
- 67
- Like
- 35.895
- Πόντοι
- 10.656
γιατι τυπε της εφοριας εισαι;ρε παιδια ο γκομενος της τη δουλεια κανει ??
argyrotoxos
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 64
- Like
- 55.154
- Πόντοι
- 16.235
H ζωή είναι μια παραλία...Τι να κάνουμε ρε τύποι,για μια μουνάρα που τον παίζουν όλοι οι άλλοι,πάντα υπάρχει αυτός που έχει βαρεθεί να τη γαμάει,να τη γλείφει,να του δίνει κώλο,να του καταπίνει τα χύσια.Κι ας είναι και σαν αφγανοπάκης![]()

argyrotoxos
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 64
- Like
- 55.154
- Πόντοι
- 16.235
Θα βγει στην σύνταξη στα 55 ο πουστης με τόσα βαρέα που θα έχει γράψει ..Τον άντρα της Julias και στον ελεύθερο χρόνο τον skipper.
Sub-Zero
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2021
- Like
- 21.984
- Πόντοι
- 6.056
Είμαι σίγουρος ότι ο τύπος θα τρώει άκυρο από την Τζούλια αν πάει να την γλείψει...να πάθει καμμία μόλυνση το τρυφερό μουνακι της πό τα βρωμομουσια του παρια και να ψαχνεται;Κριμας είναι....
Άμα δεν ήθελε μουσια,θα τον έβαζε να ξυριστεί.Άρα τα θέλει το μουνάκι της και τα μούσια
argyrotoxos
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 64
- Like
- 55.154
- Πόντοι
- 16.235
Δεν νομίζω...μάλλον δεν την γλείφει ο τύπος.Θα το θεωρεί υποτιμητικό να κάνει κάτι άλλο πέρα από ζμπρωξιμο ο παρίας...στον Στρατό είχα κάτι Ρωσοποντιους και ένας εξ αυτών είπε αυτό ακριβώς, ότι δεν γλείφει γυναίκες...το γλείψιμο προϋποθέτει και ένα επίπεδο,μια διάθεση προσφοράς που κάτι τέτοιοι τζάμπα μάγκες δεν νομίζω να το έχουν.Άμα δεν ήθελε μουσια,θα τον έβαζε να ξυριστεί.Άρα τα θέλει το μουνάκι της και τα μούσια
Anemodoura
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2007
- Like
- 43.901
- Πόντοι
- 9.931
Τωρα που ειπες γλείψιμο θυμήθηκα το ποσταρισμα ενος μελους πριν απο πολλα χρόνια. Ο τυπος τα ειχε φτιάξει με μια γκομενα και οταν πηγε να την γλείψει για πρώτη φορά η τύπισσα του έσπρωξε το κεφάλι και τραβήχτηκε προς τα πισω λέγοντας του, τι κάνεις εκει μηπως εισαι πουστης;; Ο τυπος ξαφνιάστηκε και της λεει τι ειναι αυτα που λες; Και εκεινη του λεει το θεικο οτι ο πρωην της έλεγε οτι μονο οι πουστηδες κανουν γλειφομουνι.Δεν νομίζω...μάλλον δεν την γλείφει ο τύπος.Θα το θεωρεί υποτιμητικό να κάνει κάτι άλλο πέρα από ζμπρωξιμο ο παρίας...στον Στρατό είχα κάτι Ρωσοποντιους και ένας εξ αυτών είπε αυτό ακριβώς, ότι δεν γλείφει γυναίκες...το γλείψιμο προϋποθέτει και ένα επίπεδο,μια διάθεση προσφοράς που κάτι τέτοιοι τζάμπα μάγκες δεν νομίζω να το έχουν.
argyrotoxos
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 64
- Like
- 55.154
- Πόντοι
- 16.235
Eιμαι σίγουρος ότι εκείνος ο τύπος -ο πρώην την κοπέλας στην οποίαν αναφερεσαι-γνώρισε τον έρωτα πρώτη φορά σε ένα μαγευτικό μαντρί και η ερωμένη του του πρόσφερε το γάλα της αφού πρώτα τον μάγεψε με το κουδουνάκι που φορούσε στον τριχωτό της λαιμό.Τωρα που ειπες γλείψιμο θυμήθηκα το ποσταρισμα ενος μελους πριν απο πολλα χρόνια. Ο τυπος τα ειχε φτιάξει με μια γκομενα και οταν πηγε να την γλείψει για πρώτη φορά η τύπισσα του έσπρωξε το κεφάλι και τραβήχτηκε προς τα πισω λέγοντας του, τι κάνεις εκει μηπως εισαι πουστης;; Ο τυπος ξαφνιάστηκε και της λεει τι ειναι αυτα που λες; Και εκεινη του λεει το θεικο οτι ο πρωην της έλεγε οτι μονο οι πουστηδες κανουν γλειφομουνι.
Κορμάρα φοβερή
Sub-Zero
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2021
- Like
- 21.984
- Πόντοι
- 6.056
Δεν νομίζω...μάλλον δεν την γλείφει ο τύπος.Θα το θεωρεί υποτιμητικό να κάνει κάτι άλλο πέρα από ζμπρωξιμο ο παρίας...στον Στρατό είχα κάτι Ρωσοποντιους και ένας εξ αυτών είπε αυτό ακριβώς, ότι δεν γλείφει γυναίκες...το γλείψιμο προϋποθέτει και ένα επίπεδο,μια διάθεση προσφοράς που κάτι τέτοιοι τζάμπα μάγκες δεν νομίζω να το έχουν.
Πάντως της δίνω δυο credit,δεν έμπλεξε με ντρόγκια και δεν διάλεξε τον δρόμο του Ντουμπάι...και των σκατόλουτρων

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 4
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 820
- Εμφανίσεις
- 230K
- Απαντήσεις
- 4
- Εμφανίσεις