Νέα

Τζούλια Νόβα (Julia Cherenova)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ntelikanis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 569K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

padepadou

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
4.648
Πόντοι
456
Εσυ πιστεύεις οτι αν αύριο το πρωι δηλώσει οτι χώρισε δεν θα βρεθούν δεκαδες επιχειρηματίες να της δώσουν γη και υδωρ προκειμένου να την εχουν ως γυναικα-τροπαιο στο πλαι τους...

Αυτος ειναι ο κακομοιρης-ταλαιπωρος που μαλλον ασχολήθηκε με μια γυναικα που δεν ειναι στα κυβικά του και δεν μπορεί να ανταπεξέλθει ωστε αναγκάστηκε να γινει και skipper για να τα φέρει βολτα..
Τι να σου πω.Δεν την έχω να τον χωρίσει αυτόν και να πάει στον επόμενο επιχειρηματία.Αλλα γυναίκες είναι ποτέ δεν ξέρεις.Ταλαιπωρια το παλικάρι κάνει 2η δουλειά για να φέρει χρήματα στο τραπέζι της οικογένειας.Ρε το τραβάει.

kavloston

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2024
Like
3.517
Πόντοι
441
Άσε που τέτοιες γυναίκες(και ο πρώην με φράγκα, άσχετα να ήταν μαζί χρόνια) είναι ρίσκο να της βάζεις σε τέτοιους κύκλους ακόμα και σαν γλάστρες.
Γιατί όλο και κάποιο αρπακτικό που έχει συνηθίσει να παίρνει με τα λεφτά του ό,τι γουστάρει θα αρχίσει το χώσιμο.
Και είτε θα καταλήξεις να "τρως αστακό με παρέα" ή θα μείνεις με το πουλί στο χέρι.

Sixpack

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Οκτ 2008
Like
1.378
Πόντοι
201
Τζουλιάαααααα!
Timeline1_apo8-ezgif.com-video-to-gif-converter.gif

argyrotoxos

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
55.154
Πόντοι
16.235
Τι να φιλήσει η γυναίκα, με τόσα μούσια και μπιχλα.

Γίνετε άνθρωποι ρε τύποι, καθαροί και ξυρισμένοι.
Είμαι σίγουρος ότι ο τύπος θα τρώει άκυρο από την Τζούλια αν πάει να την γλείψει...να πάθει καμμία μόλυνση το τρυφερό μουνακι της πό τα βρωμομουσια του παρια και να ψαχνεται;Κριμας είναι....

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
26.104
Πόντοι
7.046
Είμαι σίγουρος ότι ο τύπος θα τρώει άκυρο από την Τζούλια αν πάει να την γλείψει...να πάθει καμμία μόλυνση το τρυφερό μουνακι της πό τα βρωμομουσια του παρια και να ψαχνεται;Κριμας είναι....
Τύπε μου, δεν την λυπάμαι ΚΑΘΟΛΟΥ, ούτε αυτήν ούτε οποιαδήποτε που μπλέκει με μούσιες και τατουαζάκηδες.

argyrotoxos

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
55.154
Πόντοι
16.235
Τύπε μου, δεν την λυπάμαι ΚΑΘΟΛΟΥ, ούτε αυτήν ούτε οποιαδήποτε που μπλέκει με μούσιες και τατουαζάκηδες.
Σωστό..πλην όμως και ο ίδιος θα βγαίνει ζημιωμενος αν ζητάει πράγματα και το αίτημα του δεν εγκρίνεται.

bruce wayne

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2021
Κριτικές
2
Like
4.209
Πόντοι
456
ρε παιδια ο γκομενος της τη δουλεια κανει ??

padepadou

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
4.648
Πόντοι
456

Sub-Zero

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
21.984
Πόντοι
6.056
Τι να κάνουμε ρε τύποι,για μια μουνάρα που τον παίζουν όλοι οι άλλοι,πάντα υπάρχει αυτός που έχει βαρεθεί να τη γαμάει,να τη γλείφει,να του δίνει κώλο,να του καταπίνει τα χύσια.Κι ας είναι και σαν αφγανοπάκης :(

argyrotoxos

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
55.154
Πόντοι
16.235
Τι να κάνουμε ρε τύποι,για μια μουνάρα που τον παίζουν όλοι οι άλλοι,πάντα υπάρχει αυτός που έχει βαρεθεί να τη γαμάει,να τη γλείφει,να του δίνει κώλο,να του καταπίνει τα χύσια.Κι ας είναι και σαν αφγανοπάκης :(
H ζωή είναι μια παραλία...:coffee:

argyrotoxos

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
55.154
Πόντοι
16.235

Sub-Zero

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
21.984
Πόντοι
6.056

Άμα δεν ήθελε μουσια,θα τον έβαζε να ξυριστεί.Άρα τα θέλει το μουνάκι της και τα μούσια

argyrotoxos

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
55.154
Πόντοι
16.235
Άμα δεν ήθελε μουσια,θα τον έβαζε να ξυριστεί.Άρα τα θέλει το μουνάκι της και τα μούσια
Δεν νομίζω...μάλλον δεν την γλείφει ο τύπος.Θα το θεωρεί υποτιμητικό να κάνει κάτι άλλο πέρα από ζμπρωξιμο ο παρίας...στον Στρατό είχα κάτι Ρωσοποντιους και ένας εξ αυτών είπε αυτό ακριβώς, ότι δεν γλείφει γυναίκες...το γλείψιμο προϋποθέτει και ένα επίπεδο,μια διάθεση προσφοράς που κάτι τέτοιοι τζάμπα μάγκες δεν νομίζω να το έχουν.

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
43.901
Πόντοι
9.931
Δεν νομίζω...μάλλον δεν την γλείφει ο τύπος.Θα το θεωρεί υποτιμητικό να κάνει κάτι άλλο πέρα από ζμπρωξιμο ο παρίας...στον Στρατό είχα κάτι Ρωσοποντιους και ένας εξ αυτών είπε αυτό ακριβώς, ότι δεν γλείφει γυναίκες...το γλείψιμο προϋποθέτει και ένα επίπεδο,μια διάθεση προσφοράς που κάτι τέτοιοι τζάμπα μάγκες δεν νομίζω να το έχουν.
Τωρα που ειπες γλείψιμο θυμήθηκα το ποσταρισμα ενος μελους πριν απο πολλα χρόνια. Ο τυπος τα ειχε φτιάξει με μια γκομενα και οταν πηγε να την γλείψει για πρώτη φορά η τύπισσα του έσπρωξε το κεφάλι και τραβήχτηκε προς τα πισω λέγοντας του, τι κάνεις εκει μηπως εισαι πουστης;; Ο τυπος ξαφνιάστηκε και της λεει τι ειναι αυτα που λες; Και εκεινη του λεει το θεικο οτι ο πρωην της έλεγε οτι μονο οι πουστηδες κανουν γλειφομουνι.

argyrotoxos

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
55.154
Πόντοι
16.235
Τωρα που ειπες γλείψιμο θυμήθηκα το ποσταρισμα ενος μελους πριν απο πολλα χρόνια. Ο τυπος τα ειχε φτιάξει με μια γκομενα και οταν πηγε να την γλείψει για πρώτη φορά η τύπισσα του έσπρωξε το κεφάλι και τραβήχτηκε προς τα πισω λέγοντας του, τι κάνεις εκει μηπως εισαι πουστης;; Ο τυπος ξαφνιάστηκε και της λεει τι ειναι αυτα που λες; Και εκεινη του λεει το θεικο οτι ο πρωην της έλεγε οτι μονο οι πουστηδες κανουν γλειφομουνι.
Eιμαι σίγουρος ότι εκείνος ο τύπος -ο πρώην την κοπέλας στην οποίαν αναφερεσαι-γνώρισε τον έρωτα πρώτη φορά σε ένα μαγευτικό μαντρί και η ερωμένη του του πρόσφερε το γάλα της αφού πρώτα τον μάγεψε με το κουδουνάκι που φορούσε στον τριχωτό της λαιμό.

Sub-Zero

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
21.984
Πόντοι
6.056

Πάντως της δίνω δυο credit,δεν έμπλεξε με ντρόγκια και δεν διάλεξε τον δρόμο του Ντουμπάι...και των σκατόλουτρων :shit:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom