DiorPoison
Call-Girl
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2023
- Like
- 49.818
Πάμε για παγωτό?Μπα δεν νομίζω

Πάμε για παγωτό?Μπα δεν νομίζω
ελα ρε που εισαι??? σε εχασα!!!!!!..οριστε πηρες και λικε για την εξυπνη ατακα που εγραψες.......και ας την εγραψες σαν σκατα!!!!!!!κι οι μαλακία παστέλιε αλλά δεν κόβεται βλέπω...
δεν εχει σημασια τι νομιζεις..........η ζαχαρη κανει κακο............Μπα δεν νομίζω
παστέλιε έχεις τόσα νήματα να θρέψεις, πίσω γρήγορα γιατί θα πάρεις απουσίαελα ρε που εισαι??? σε εχασα!!!!!!..οριστε πηρες και λικε για την εξυπνη ατακα που εγραψες.......και ας την εγραψες σαν σκατα!!!!!!!
Εμένα πάντως αυτό το "φούσκωμα" στο βυζι, με έκανε ναΌπως θα έχει παρατηρηθεί τελευταία έχω πάρει κάποια κιλακιααα, για κάποιους θα είναι καλό για άλλους κακό για άλλους αδιάφορο. Καθόλα τα άλλα είμαι η Άννα που όλοι ξέρετε, missed me?![]()
γεια σου ρε Μαλβινα!!!!!!!!!!.........παρε πισω το μπαν και θα σου φερω ολοκληρο ψυγειο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! τι θες να κανω???....να βγω γυμνος στο bou?????Πάμε για παγωτό?![]()
και δύο μη σου πω...Εμένα πάντως αυτό το "φούσκωμα" στο βυζι, με έκανε να. Μια χαρά μουναρα είσαι
την Αννουλα την εχω μεσα στην καρδια μου και ας ειναι σκληρη ωρες ωρες..............εγω την παω και το ξερει !!!!!!!!!!!!!!!παστέλιε έχεις τόσα νήματα να θρέψεις, πίσω γρήγορα γιατί θα πάρεις απουσία
Θέλω να καταλάβεις ότι κάπου στον κόσμο υπάρχει ένα δέντρο το οποίο βαράει υπερωρίες για να έχεις εσύ οξυγόνο και να γράφεις όσα γράφεις, λυπήσου το λοιπόν.γεια σου ρε Μαλβινα!!!!!!!!!!.........παρε πισω το μπαν και θα σου φερω ολοκληρο ψυγειο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! τι θες να κανω???....να βγω γυμνος στο bou?????
γεια σου ρε Μαλβινα!!!!!!!!!!.........παρε πισω το μπαν και θα σου φερω ολοκληρο ψυγειο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! τι θες να κανω???....να βγω γυμνος στο bou?????
παστέλιε αυτό το γυμνός στο μπου ήταν όλα τα λεφτα...γεια σου ρε Μαλβινα!!!!!!!!!!.........παρε πισω το μπαν και θα σου φερω ολοκληρο ψυγειο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! τι θες να κανω???....να βγω γυμνος στο bou?????
παστέλιε αυτό το γυμνός στο μπου ήταν όλα τα λεφτα...
να πω κι εγώ ένα καλό λόγο μπας και δούμε υπερθέαμα?
παστέλιε αυτό το γυμνός στο μπου ήταν όλα τα λεφτα...
να πω κι εγώ ένα καλό λόγο μπας και δούμε υπερθέαμα?
δε θα έχεις όρεξη μετά όμως άγιε...Νωρίς όμως. Πριν φάμε.
δε θα έχεις όρεξη μετά όμως άγιε...
φοβάμαι θα ειναι ταινία "μικρού μήκους"Μπα... Μου αρέσουν οι μαύρες κωμωδίες.
Στα μικρά μήκη φαίνεται η τέχνη. Τα μεγάλα την κάνουν από μόνα τους τη δουλειά.φοβάμαι θα ειναι ταινία "μικρού μήκους"![]()