dimigoall
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 66
- Like
- 62.687
- Πόντοι
- 36.036
Φίλε έχω πιαστεί ολόκληρος από το αιρκοντίσιονπολλη δουλεια ρε μαλακα στο λιοπυρι τωρα σχολασα![]()

Σαν το λύκο στρίβω

Φίλε έχω πιαστεί ολόκληρος από το αιρκοντίσιονπολλη δουλεια ρε μαλακα στο λιοπυρι τωρα σχολασα![]()
θα γαμηθεις γιατι εισαι ασεβης,τεμπελης,κοπριτης και ΔΕΝ φερνεις και τα πραγματαΦίλε έχω πιαστεί ολόκληρος από το αιρκοντίσιον
Σαν το λύκο στρίβω![]()
Ρε φίλε ειλικρινά πολύ θα ήθελα να τα φέρω ΑΛΛΆ πώς να βγω έξω με αυτόν τον καύσωναθα γαμηθεις γιατι εισαι ασεβης,τεμπελης,κοπριτης και ΔΕΝ φερνεις και τα πραγματα![]()
θα στειλω ουμπερ ρε μουνοπανο να τα παραλαβειΡε φίλε ειλικρινά πολύ θα ήθελα να τα φέρω ΑΛΛΆ πώς να βγω έξω με αυτόν τον καύσωνα
Μάλλον ΘΑ στα φέρω ΑΠΌ Σεπτέμβρη![]()
Με τα πράγματα που περιμένω ΕΓΩ , τι θα γίνει τελικά ?θα στειλω ουμπερ ρε μουνοπανο να τα παραλαβει![]()
Ντουντας κανει το παγωνι ρε φιλεΜε τα πράγματα που περιμένω ΕΓΩ , τι θα γίνει τελικά ?![]()
Μας έγραψε στη ντούντα του η γαμιόλαΝτουντας κανει το παγωνι ρε φιλε
φερε πρι πρι να του κανουμε ΜΙΑ επισκεψη και θα μας πληρωσει και τις βενζινες( 100αρα βεβαια)εννοια σου![]()
θα γαμηθειτε όλοι μνπνα ...τώρα θα σας βρίζω όλους![]()
Μη μας απειλείς....θα γαμηθειτε όλοι μνπνα ...τώρα θα σας βρίζω όλους![]()
Εσένα ποτέ δεν θα σε έβριζα χωρίς να είμαι μέσα σουΜη μας απειλείς....
Πώ ρε πούστη στραβωθηκα από τα πολλά βυζιάθα γαμηθειτε όλοι μνπνα ...τώρα θα σας βρίζω όλους![]()
Αυτο είναι αλήθεια, δεν εχω παράπονο! Μπορώ όταν εχω νεύρα να βρίσω εγώ?Εσένα ποτέ δεν θα σε έβριζα χωρίς να είμαι μέσα σου![]()
Νεος κώδικας επικοινωνίας με οριενταλ μιλφ για να αποφύγεις παρεμβάσεις τρίτωνθα γαμηθειτε όλοι μνπνα ...τώρα θα σας βρίζω όλους![]()
Νι μετά όμως μην ζητήσεις δώραΑυτο είναι αλήθεια, δεν εχω παράπονο! Μπορώ όταν εχω νεύρα να βρίσω εγώ?![]()
εδω δεν καταλαβαινει που της γραφει νορμαλΝεος κώδικας επικοινωνίας με οριενταλ μιλφ για να αποφύγεις παρεμβάσεις τρίτων![]()
Άντε θα τα περνώ μόνη μου...Νι μετά όμως μην ζητήσεις δώρα![]()
Πόσο σωστή και δίκαιη είσαιΆντε θα τα περνώ μόνη μου...