Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 252 άτομα (12 μέλη και 240 επισκέπτες)

Μήτσος Μπάμπολας

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
197
Like
51.099
Πόντοι
35.948
Σωνιέρου 13 ναι ! Είχα αναφέρει κάποια στιγμή για μια ανήλικη μουσουλμάνα που είχαν φέρει (από Θράκη νομίζω) . Είχαμε πάθει κοκομπλόκο όλα τα πιτσιρίκια τότε. 200δρχ. έβαζε βαζελίνη φουλ και πάλι ζόρι για να μπει το "εφηβικό φυτίλι" μας .
Εκεί είχε δουλέψει κ η (πρώην; τότε) ιδιοκτήτρια του Φ.99 στα 90's . Μετά δούλευε στο Φ. 99 όπου όταν γαμιοταν έκανε σαν χήνα, με μια άθλια ένρινη φωνή.

Ιστορίες πολλές .
Ίσως εάν βρεθούμε ομοτράπεζοι πουμε πολλά, κάποια στιγμή.
Πρέπει να κανονίσουμε μύστη μου, να πούμε πολλές πορνοιστορίες...

Ψωλεκτωρ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2017
Κριτικές
13
Like
3.829
Πόντοι
746
Πήγα μόλις για νικολ 65 η 69 φυλής αλλά τζίφος! Κοίταξα και παραδίπλα αλλά τπτ! Πέρασα κι απο Ιωαννίνων 3 όροφος για την καινουρια νανσυ! Μιλφακι καλούτσικη φάτσα μέσα στα σκοτάδια, μεγάλο πολύ βυζι αλλά επειδή έχει παχάκια από πίσω με χάλασε και δν πέρασα! Ισως κάποια στιγμή να την τιμήσω αν μάθω ότι αποδίδει μέσα για καμιά πίπα και παιχνίδι με τους βυζους!

EvilPlasma

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
107
Like
16.233
Πόντοι
26.435
Σήμερα πήρα Εμμυ στη Λιοσίων. Έχω διαβάσει πολλές φορές εδω μέσα πως είναι με τα φεγγάρια της, συν κάνα δυο φονικές ατάκες της, τέλος πάντων δοκίμασα σήμερα, άσχημα ΔΕΝ ήταν, το κατέχει το άθλημα η κοντοπούτανη αλλά φαίνεται στη φάτσα της ότι μπορεί να στραβώσει ευκολα, θέλει τρόπο. Έχω ανεβάσει και κριτική. Μια πουτανα που είναι σκιά του εαυτού της είναι η Στέφαννυ επίσης από Λιοσίων. Θα την ξέρετε επίσης ως Μιμή όταν ήταν ακόμα Κολωνού! Εκεί ήταν θησαυρός! Μετά έπεσε σε απόδοση, πολύ κρίμα. Και άλλη που έχει πέσει πολύ είναι η Κατερίνα η Αλβανή από Φώκαιας που προφανώς δεν ήταν κάτι αλλά σε κέρδιζε από υπηρεσίες...τώρα...δεν! Από κωλογαμησι είναι αρκετά cult φάση η Στέλλα η Αλβανή στη Φώκαιας επίσης...την έχει ξεκωλιασει το σύμπαν ολο, την παίρνει κάποιος άνετα + Μ αρέσει προσωπικά το πώς το ζει/παραπονιέται όταν κωλογαμιεται, Μ ανάβει! ααα sos: ΞΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ Η ΤΖΙΝΑ Η ΛΑΤΙΝΑ ΑΠΟ ΚΟΛΩΝΟΥ?

Τελευταία τροποποίηση:

adrium

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2025
Like
272
Πόντοι
21
Καλησπερα συναγωνιστες,Ξερουμε καποιο που να εχει ταυλανδες με μεγαλα βυζια η ασιατισες με μεγαλα βυζια?

Pa Luki Luk

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
6 Οκτ 2017
Κριτικές
79
Like
29.927
Πόντοι
28.636
Μίνι Τούρ!!!
Μεταξουργείο city!!!! :rockon:

Δεύτερη Βάρδια.

Ιάσωνος 44.
Πάολα και η Καινούργια Νικόλ,λατίνες σε απλό πρόγραμμα....
Άκρως εντυπωσιακές.
Άνετα 8.5/10
:smitten:

Μέγα Αλέκου 21 επάνω.
Γιούλη και Μαριάννα.
Σε απλό πρόγραμμα βεβαίως...
Δυνατές παρουσίες για λατίνες και εδώ.
Με ξεχωριστό στυλ.
Η μια αδύνατη μελαχρινή και η άλλη νταρντάνα ξανθιά.
Ένα 7.5/10 και για τις δύο.

Μέγα Αλέκου 21 κάτω.
Η Βάνα αναχώρησε για την πατρίδα της.
Στη θέση της το New entry που έσκασε χθές η Αφροδίτη.
Ωραίο μπαμπάτσικο λατινάκι, με απλό πρόγραμμα.
Τίμιο 7/10.
1000014047.jpg

Πρυτανης

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Κριτικές
51
Like
6.583
Πόντοι
3.491
Τελευταίος στην βάρδια της Φωτεινής στο γνωστό Ι.44 μεσαίο.
Ίσως υπήρξε κ συναγωνιστής-πελατης κι αυτός αμέσως μετά από μένα (με επιφύλαξη) .
Όταν βγήκα πάντως 21.44 είχε σβήσει το φώς .
Στα 9 χρόνια που την επισκέπτομαι (από το προηγούμενο Κ.27 όροφος) δεν έχω κλάψει ουτε ένα 10€ .
Ο λόγος που επισκέπτομαι συχνά την Φωτεινή είναι γιατί μου θυμίζει (σωματότυπος) , μια γκόμενα δημοσιογράφο που είχα και δεν ήθελε να γαμηθεί μετά τον 5 χρόνο συμβίωσης εύκολα.

Είχε διαταραχή ταυτότητας φύλου, αλλά δεν το γνώριζε και ούτε χρειάστηκε ποτέ.
Ήταν από ένα σημείο κ μετά, μια από τις πάμπολλες που υπάρχουν στην "αγορά" , που για να γαμηθούν , έπρεπε να παρακάμψουν τις αρχετυπικές τους αναστολές και έπιναν ξυδια για να τις γαμησει κάποιος.

Εκεί γαμιοταν το αλκοόλ και όχι η γκόμενα (καργιόλες άχρηστες) .

Η Φωτεινή, φωτεινό παράδειγμα επαγγελματία , σταθερότατη πάντα.

Γαμάτε παίδες κ να πίνετε ηλεκτρολύτες και πολλά νερά !
✨ Saludos companieros

Dsar263

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Αυγ 2021
Κριτικές
100
Like
21.464
Πόντοι
19.386
Επιστροφη απο την βραδυνη τσαρκα στο Μεταξι....τρωγοντας μια επικη Λατινοφολαρα στο Ιασωνος 31 ισογειο....Ηταν ενα καινουργιο κοντοπουτανο ξανθο αδυνατο Λατινακι η Ντενισα απο την Κολομβια, ομορφο καυλακι αδυνατο με πολλα τατου...ολα καλα στην αρχη και εκει που ημουν ετοιμος να μπω μεσα της κανω το λαθος να πιασω τον πουτσο μου με το χερι μου ωστε να το κεντραρω μονος μου....την επιασε αμοκ και ηθελε αμεσως να βγαλω την καποτα και να βαλουμε καινουργια... εντωμεταξυ εχω ειχα ηδη πλυνει τα χερια μου στον νιπτηρα απο πριν....τελος παντων σηκωνεται φωναζει την τσατσα φερνει αλλη καποτα, παει να μου την βαλει και την βαζει αναποδα το ζωον!! Η μιση πουτσα ηταν ακαλυπτη.... Σαν να μην συμβαινει τιποτα μου λεει σεξ.... ε τι να κανω και γω της το εβαλα ετσι για λιγο 5-6 πουτσιες (δεν ενιωθα και πολυ καλα ετσι μου την ειχε βαλει αγαρμπα) και μετα εβγαλα την καποτα και την εδιωξα...μαλιστα απορουσε κιολας γιατι σταματησα.... Κριμα γιατι ειναι ομορφο κοριτσι....Το νου σας οποιος παει ειναι εμμονικη με την καθαριοτητα, μην κανετε το λαθος να πιασετε την πουτσα σας με τα χερια σας..... Αφου εφυγα αχυστος πηγα μετα στην μιλφαρα Χριστινα στο Κ45 να ρεφαρω....

Καληνυχτα κ καλα γαμησια σε ολους

Rodos 87

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Σεπ 2024
Κριτικές
30
Like
2.827
Πόντοι
2.591
Δοκίμασα και εγώ το μιλφακι Χριστίνα Κολωνού 45 στην μεσαία πόρτα κατά τις 1:30 το μεσημέρι. Μόλις είχε ξεκινήσει βάρδια είπε η τσατσά. Έχει γράψει χλμ στον αγωνιστικό στίβο, ωραίο σωματακι για την ηλικία της με μόνη παραφωνία τα μαύρα δόντια της.... Αύριο η κριτική

Akatamaxystos

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2025
Like
94
Πόντοι
0
Τελευταίος στην βάρδια της Φωτεινής στο γνωστό Ι.44 μεσαίο.
Ίσως υπήρξε κ συναγωνιστής-πελατης κι αυτός αμέσως μετά από μένα (με επιφύλαξη) .
Όταν βγήκα πάντως 21.44 είχε σβήσει το φώς .
Στα 9 χρόνια που την επισκέπτομαι (από το προηγούμενο Κ.27 όροφος) δεν έχω κλάψει ουτε ένα 10€ .
Ο λόγος που επισκέπτομαι συχνά την Φωτεινή είναι γιατί μου θυμίζει (σωματότυπος) , μια γκόμενα δημοσιογράφο που είχα και δεν ήθελε να γαμηθεί μετά τον 5 χρόνο συμβίωσης εύκολα.

Είχε διαταραχή ταυτότητας φύλου, αλλά δεν το γνώριζε και ούτε χρειάστηκε ποτέ.
Ήταν από ένα σημείο κ μετά, μια από τις πάμπολλες που υπάρχουν στην "αγορά" , που για να γαμηθούν , έπρεπε να παρακάμψουν τις αρχετυπικές τους αναστολές και έπιναν ξυδια για να τις γαμησει κάποιος.

Εκεί γαμιοταν το αλκοόλ και όχι η γκόμενα (καργιόλες άχρηστες) .

Η Φωτεινή, φωτεινό παράδειγμα επαγγελματία , σταθερότατη πάντα.

Γαμάτε παίδες κ να πίνετε ηλεκτρολύτες και πολλά νερά !
✨ Saludos companieros
"Εκεί γαμιοταν το αλκοόλ και όχι η γκόμενα" για να παρακάμψουν αρχετυπικές αναστολές, πόσο δίκιο έχεις,όλη η εφηβεία μου , συνήθως οι περισσότερες που εμπλεκα ήταν τέτοιες

Gxamos

Μέγας
Εγγρ.
11 Μαΐ 2009
Κριτικές
3
Like
23.191
Πόντοι
4.921
Επιστροφη απο την βραδυνη τσαρκα στο Μεταξι....τρωγοντας μια επικη Λατινοφολαρα στο Ιασωνος 31 ισογειο....Ηταν ενα καινουργιο κοντοπουτανο ξανθο αδυνατο Λατινακι η Ντενισα απο την Κολομβια, ομορφο καυλακι αδυνατο με πολλα τατου...ολα καλα στην αρχη και εκει που ημουν ετοιμος να μπω μεσα της κανω το λαθος να πιασω τον πουτσο μου με το χερι μου ωστε να το κεντραρω μονος μου....την επιασε αμοκ και ηθελε αμεσως να βγαλω την καποτα και να βαλουμε καινουργια... εντωμεταξυ εχω ειχα ηδη πλυνει τα χερια μου στον νιπτηρα απο πριν....τελος παντων σηκωνεται φωναζει την τσατσα φερνει αλλη καποτα, παει να μου την βαλει και την βαζει αναποδα το ζωον!! Η μιση πουτσα ηταν ακαλυπτη.... Σαν να μην συμβαινει τιποτα μου λεει σεξ.... ε τι να κανω και γω της το εβαλα ετσι για λιγο 5-6 πουτσιες (δεν ενιωθα και πολυ καλα ετσι μου την ειχε βαλει αγαρμπα) και μετα εβγαλα την καποτα και την εδιωξα...μαλιστα απορουσε κιολας γιατι σταματησα.... Κριμα γιατι ειναι ομορφο κοριτσι....Το νου σας οποιος παει ειναι εμμονικη με την καθαριοτητα, μην κανετε το λαθος να πιασετε την πουτσα σας με τα χερια σας..... Αφου εφυγα αχυστος πηγα μετα στην μιλφαρα Χριστινα στο Κ45 να ρεφαρω....

Επιβεβαιώνω είναι φόλες και οι δύο!!
Η Ξανθιά Ντενίσα, μελαχρινή η Βερόνικα.
Θα ήθελα να πάει κάποιος και να τις ξεμουνιάσει και τις δύο!
Ντενίσα:
IMG_20250626_015325.jpg
IMG_20250626_014942.jpg
IMG_20250626_015229.jpg
IMG_20250626_015045.jpg
IMG_20250626_015209.jpg
IMG_20250626_014850.jpg

Βερόνικα:
IMG_20250626_015410.jpg

IMG_20250626_015448.jpg

Zediansex

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2025
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
0
Καθώς κατέβαινα βόλτα φυλής περνάω Φώκαιας 17Α και μετά βγαίνω Φώκαιας 17Β σκάει σαλόνι ένα μωρό ξανθό Άντζελα την έλεγαν παιδιά τι καλά είναι η γκόμενα το τσιμπούκι παίρνει βαθιά μέχρι το λαιμό άσε που είναι και πανέμορφη έπαθα πλα κα μιλάμε !

ΣΠΥΡΟΣΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Απρ 2023
Κριτικές
30
Like
2.411
Πόντοι
2.591
ΜΑ28 κουρτίνα Μαρία ελεύθερο στοματικό 69,ΜΑ 28 υπόγειο βικη ελεύθερο στοματικό 69,Ισγ Λίλη αν άκουσα καλά ηταν κλεισμένη για μισή ώρα, ΙΑΒ Αννα ελεύθερο στοματικό 69,Ι1Α Σαντρα ελεύθερο στοματικό 69

Μήτσος Μπάμπολας

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
197
Like
51.099
Πόντοι
35.948

Ευτυχώς μύστη μου το έσωσες με το μιλφάκι Χριστίνα!

Pa Luki Luk

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
6 Οκτ 2017
Κριτικές
79
Like
29.927
Πόντοι
28.636
τελος παντων σηκωνεται φωναζει την τσατσα φερνει αλλη καποτα, παει να μου την βαλει και την βαζει αναποδα το ζωον!! Η μιση πουτσα ηταν ακαλυπτη.... Σαν να μην συμβαινει τιποτα μου λεει σεξ....
Σου έδωσε την ευκαιρία για Καυτό Κρεμπιέ εκτός προγράμματος και εσύ την πέταξες στα σκουπίδια....
:cry::cry::cry:

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.289
Like
293.295
Πόντοι
47.170
τώρα live επιγραμματικα

Αλκιβιάδου 16γ Ειρήνη, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Αλκιβιάδου 16β & 16α κλειστά.

Διδυμου 27 Βικτώρια, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Διδυμου 22αρια κλειστά.
20250626_114608.jpg

Διδυμου 20 , 18αρια & 16 κλειστά.

Διδυμου 8β Βερονικα και Ελένη, αμφότερες σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό,κάνουν και παρτουζα.

Διδυμου 8α κλειστό.

Έλλης 3 Ειρήνη, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και αυταρχικό.

Johnstef

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Απρ 2022
Κριτικές
64
Like
9.433
Πόντοι
5.436
Επιβεβαιώνω είναι φόλες και οι δύο!!
Η Ξανθιά Ντενίσα, μελαχρινή η Βερόνικα.
Θα ήθελα να πάει κάποιος και να τις ξεμουνιάσει και τις δύο!
Ντενίσα:
IMG_20250626_015325.jpg
IMG_20250626_014942.jpg
IMG_20250626_015229.jpg
IMG_20250626_015045.jpg
IMG_20250626_015209.jpg
IMG_20250626_014850.jpg

Βερόνικα:
IMG_20250626_015410.jpg

IMG_20250626_015448.jpg
κι αυτές οι παντόφλες στις φωτογραφίες πολύ ντεκαβλέ γαμώτο - και το λέω ενώ δεν είμαι οπαδός του 20ποντου :D:

Johnstef

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Απρ 2022
Κριτικές
64
Like
9.433
Πόντοι
5.436
φερνει αλλη καποτα, παει να μου την βαλει και την βαζει αναποδα ...Η μιση πουτσα ηταν ακαλυπτη.... Σαν να μην συμβαινει τιποτα μου λεει σεξ....
εν τω μεταξύ το να σου περάσει καπότα μέχρι τη μέση της πούτσας είναι ο καλύτερος τρόπος για να σου χαλάσει τη στύση.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom