ananeotikos
Μέγας
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2025
- Like
- 15.471
- Πόντοι
- 3.556
Πόσο αστείο μουστάκι ?Σαν του ΓΑΠ ή πιο λεβέντικο?Μηλόπιτα και μακαρόνια με κόκκινη σάλτσα που έφτιαχνε μια Εύα σε κάποιον γοητευτικό ώριμο κύριο με αστείο μουστάκι![]()
Πόσο αστείο μουστάκι ?Σαν του ΓΑΠ ή πιο λεβέντικο?Μηλόπιτα και μακαρόνια με κόκκινη σάλτσα που έφτιαχνε μια Εύα σε κάποιον γοητευτικό ώριμο κύριο με αστείο μουστάκι![]()
Το μουστάκι το πάλαι ποτέ του ΓΑΠ δεν ήτο ένδειξη λεβεντιάς?Τι μου έβαλες αυτόν τον ακατανόμαστο βραδυατικα για να τα ακούσεις;
Υ. Γ. Τα μαλλιά (όσα απέμειναν) τα κάνω αριστερά χωρίστρα![]()
Ναι, αυτό που λένε είναι και λεβέντης, είναι και μαλάκαςΤο μουστάκι το πάλαι ποτέ του ΓΑΠ δεν ήτο ένδειξη λεβεντιάς?
Ο ΓΑΠ άφησε εποχή.Ναι, αυτό που λένε είσαι και λεβέντης, είσαι και μαλάκας![]()
Δεν είμαι.ΠΛΟΚ αν είσαι πρώην ΠΑΣΟΚος![]()
Ο ιερέας είναι απόγονος του ήρωα. Ευτύχησα να τον συναντήσω προσωπικά πριν 5 χρόνια (Απρίλιος 2020) και μας φίλεψε στο σπιτικό του.Και στείλε επιτέλους τα πράγματα στον ξαδερφο
Η Φλορίντα με τι λάδι μαγειρεύει;ΨΨ @dimigoall @athinaios44
Όπως τα ράσα δεν κάνουν τον παππά, έτσι και το χωράφι το ελαιόλαδο.
Είναι θέμα κλιματολογικών και εδαφολογίας, αφού την ίδια ποικιλία έχουμε εδώ κάτω. Ούτε λιπάσματα ρίχνω ούτε το παραμικρό, ακόμη και το ελαιοτριβείο είναι δικής μου επιλογής, αλλά δεν...
Αυτά...
Από ελιές Καλαμών σίγουρα.Η Φλορίντα με τι λάδι μαγειρεύει;
![]()
Δυνατή μαγείρισσα η ΦλοριντάραΑπό ελιές Καλαμών σίγουρα.
Πάντα.Δυνατή μαγείρισσα η Φλοριντάρα![]()
Έχεις έγκυρη πηγήΑπό ελιές Καλαμών σίγουρα.
Απ' τη μαγείρισσα που δεν ξέρεις τι σε μέλλει με τι μαγειρεύειΗ Φλορίντα με τι λάδι μαγειρεύει;![]()
Και μαγειρεύει καλά η Φλοριντάρα.Έχεις έγκυρη πηγή
Απ' τη μαγείρισσα που δεν ξέρεις τι σε μέλλει με τι μαγειρεύει![]()
Όχι και δε ξέρουμε είναι γνωστή για τις συνταγές που φτιάχνει (άλλο που δεν τρώω μακαρόνια)Απ' τη μαγείρισσα που δεν ξέρεις τι σε μέλλει με τι μαγειρεύει![]()
Σε αυτά είναι δυνατή η Φλοριντάρα.Όχι και δε ξέρουμε είναι γνωστή για τις συνταγές που φτιάχνει (άλλο που δεν τρώω μακαρόνια)
![]()
Η Φλορίντα Πετρουτσέλι μας μαθαίνει να μαγειρεύουμε ζυμαρικά και θα γίνει το κόλλημα σου
Αν θες να γλείφεις την οθόνη, τότε πρέπει να ακολουθήσεις τη Φλορίντα Πετρουτσέλι στο Instagram.www.intronews.gr
Κάνει και μελιτζάνες Ιμάμ μπαΐλντι σε ιταλική βέρσιονΣε αυτά είναι δυνατή η Φλοριντάρα.