Μαγειρείο έχει;το κορίτσι είναι για σπίτι και οικογένεια
![]()
Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Μαγειρείο έχει;το κορίτσι είναι για σπίτι και οικογένεια
![]()
άλλο γεμιστά και άλλο γιουβαρλάκιαΚαλά το πάει. Αν και στα γεμιστά που τα κάνει ορφανά μου την χάλασε.
Από προίκα έχει τίποτα ή μπα;
και 2,20 τη φάνταΜαγειρείο έχει;
Ωραία. Να ενημερώσω την μάνα μου τότε γιατί δεν με δίνει αν δεν έχω να λαμβάνω.άλλο γεμιστά και άλλο γιουβαρλάκια
έχει την ταβέρνα και κάτι στο Πανόραμα... μάλλον
της εστειλα Ντι εμ και απάντησε ταχύταταΩραία. Να ενημερώσω την μάνα μου τότε γιατί δεν με δίνει αν δεν έχω να λαμβάνω.
Μαζί με φέτα Καλαβρύτων, τις μπύρες και τα κουβέρ πόσο όλα μαζί το τραπέζι;της εστειλα Ντι εμ και απάντησε ταχύτατα
9.80 με κιμά για σένα
9.20 χωρίς για μένα
1 άτομο γύρω στο 30αρι και τα 2 στο 50αρικο χοντρικά.Μαζί με φέτα Καλαβρύτων, τις μπύρες και τα κουβέρ πόσο όλα μαζί το τραπέζι;
Αστα φίλε, αμα δεις όλες τις τιμές και τς συγκρίνεις με άλλα μαγειρεία, το παίζει λίγο hi!!!!!Μαζί με φέτα Καλαβρύτων, τις μπύρες και τα κουβέρ πόσο όλα μαζί το τραπέζι;
είναι Γλυφάδα και τα προϊόντα τα φέρνουν μέσω Αττικής και διοδίων.Αστα φίλε, αμα δεις όλες τις τιμές και τς συγκρίνεις με άλλα μαγειρεία, το παίζει λίγο hi!!!!!
Θα τα μαγειρέψω εγώ τότε και έλα να φάμε. Θα σου βάλω και μεγαλύτερες μερίδες και μόλις φύγεις θα πάρεις και σε ταπεράκι για το βράδυ.1 άτομο γύρω στο 30αρι και τα 2 στο 50αρικο χοντρικά.
θα φέρω κρασίΘα τα μαγειρέψω εγώ τότε και έλα να φάμε. Θα σου βάλω και μεγαλύτερες μερίδες και μόλις φύγεις θα πάρεις και σε ταπεράκι για το βράδυ.
Μεξικανα και αυτη απο ΧειμαραΛατίνα είναι?
Πρόγραμμα?
![]()
Πέραν της πλάκας, στην περιοχή υπάρχουν πολλά με τιμές 30% κάτω.....είναι Γλυφάδα και τα προϊόντα τα φέρνουν μέσω Αττικής και διοδίων.
ε βάλε και τους πολέμους...
είδες τι κάνει το τικ-τοκ ?Αστα φίλε, αμα δεις όλες τις τιμές και τς συγκρίνεις με άλλα μαγειρεία, το παίζει λίγο hi!!!!!
Ρε παπάραθα φέρω κρασί
![]()
www.filoktitis.com.gr