Xaramofais
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2024
- Like
- 67.481
- Πόντοι
- 12.056
Κάτι μου λέει Δεν θα μας πας στο τραγοΤο βράδυ που θα κοιμούνται να γεμίσουμε 300 με 400 σελίδες![]()

Κάτι μου λέει Δεν θα μας πας στο τραγοΤο βράδυ που θα κοιμούνται να γεμίσουμε 300 με 400 σελίδες![]()
ΚΛΑΙΩ!!!!!!Εσένα να σου έρθει ο μαύρος καβαλάρης σχετο![]()
Θα ντυθώ Σενιέ πενιεμπορει να παμε αλκα σημερα![]()
Μια χαρά εξαιρετική επιλογή, οταν επιστρέψετε θα έχετε και ενα αριστούργημα να διαβάσετεμπορει να παμε αλκα σημερα![]()
Μετά θα διαβάσεις πυροκλανι 3...Μια χαρά εξαιρετική επιλογή, οταν επιστρέψετε θα έχετε και ενα αριστούργημα να διαβάσετε![]()
Μήπως το λέει ο Σπύρος για να δηλητηρίαση την αμοιβαία εμπιστοσύνη μαςΚάτι μου λέει Δεν θα μας πας στο τραγο![]()
Τι θες να πεις δαιμονισμενοΜήπως το λέει ο Σπύρος για να δηλητηρίαση την αμοιβαία εμπιστοσύνη μας![]()
Προσεχε μην μου βάζεις ιδέες και και διαβάσεις να έχεις προταγωνιστικο ρόλο στο αριστούργημαΜετά θα διαβάσεις πυροκλανι 3...
Με το όνομα σου μεσα![]()
Βάζει λόγια γιατί δεν αντέχει να σε κεράσει άλλοςΤι θες να πεις δαιμονισμενο![]()
εσυ ετοιμασε ατακα για διπλαΒάζει λόγια γιατί δεν αντέχει να σε κεράσει άλλος![]()
Θα είναι και ο Σπύρος εκείΒάζει λόγια γιατί δεν αντέχει να σε κεράσει άλλος![]()
Καλά πες του οτι θα κεράσει μετα τον τραγο για να ηρεμήσειΘα είναι και ο Σπύρος εκεί![]()
Τι θες να κάμεις εσύ με γιοματη την κοιλιάΚαλά πες του οτι θα κεράσει μετα τον τραγο για να ηρεμήσει![]()
Δεν εχω τέτοια προβλήματα στομαχικά,πάμε όπου θέλετε μετα για χώνεψηΤι θες να κάμεις εσύ με γιοματη την κοιλιά![]()
Δεν εχω τέτοια προβλήματα στομαχικά,πάμε όπου θέλετε μετα για χώνεψη![]()
Πες του δεν θα φάει και τίποτα μετά από αυτό που μου εκαμε@Tsotsos12 το εγκριτο μελος δεν ειναι εδω![]()
Ναι ετοιμάζεται για αλκα το βράδυ@Tsotsos12 το εγκριτο μελος δεν ειναι εδω![]()
Σήμερα θα πάμεΝαι ετοιμάζεται για αλκα το βράδυ![]()