Reuzel
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2019
- Κριτικές
- 1
- Like
- 7.544
- Πόντοι
- 1.336
μπαΟι γυμνασμένοι εννοείς όχι οι γυμνασμενες
μπαΟι γυμνασμένοι εννοείς όχι οι γυμνασμενες
σε εμενα φαινονονται και οι δυο γυναικες που πλακωνονται στη γυμναστικη και πιθανοτατα και σε συμπληρωματα. οχι αναβολικα. αλλα την πρωτεινουλα και την κρεατινουλα τους την εχουν τσεπακι. δεν ειναι κακο για να μην πω οτι οι περισσοτερες τακτικες κια οχι του διμηνου στα γυμναστηρια τετοια κορμια εχουν. σε αυτο που παω τουλαχιστον. οι περισσοτερες ειναι ερασιτεχνες αθλητριες που συμπληρωνουν την πορπονηση τους με βαρη.Οι γυμνασμένοι εννοείς όχι οι γυμνασμενες
Τη ρώτησα αν κάνει σέσσιον, της είπα τι γουστάρω, και μου απάντησε 1,5 ώρα 100 ευρώ +25 το ξενοδοχείο. Μια μέρα πριν, μου το ακύρωσε
αφεντρα που δεν το κανει για αρπαχτη εννοουσα
Οι γυμνασμένοι εννοείς όχι οι γυμνασμενες
Γυναικες ειναι σιγουρα, παντως και η βιβι πατιεται στη γυμναστικη , μη σου πω οτι ειναι πιο δυνατη απ αυτες.σε εμενα φαινονονται και οι δυο γυναικες που πλακωνονται στη γυμναστικη και πιθανοτατα και σε συμπληρωματα. οχι αναβολικα. αλλα την πρωτεινουλα και την κρεατινουλα τους την εχουν τσεπακι. δεν ειναι κακο για να μην πω οτι οι περισσοτερες τακτικες κια οχι του διμηνου στα γυμναστηρια τετοια κορμια εχουν. σε αυτο που παω τουλαχιστον. οι περισσοτερες ειναι ερασιτεχνες αθλητριες που συμπληρωνουν την πορπονηση τους με βαρη.
Επειδή άλλο το φαίνεσθαι άλλο το είναι διαβάστε λίγο τι γράφει στο προφιλ του στο Fet . Δικαιωμα του βεβαια να νιωθει γυναικα οπως δικαιωμα σας να τη βλέπετε γυναίκα !!!!!!!!!σε εμενα φαινονονται και οι δυο γυναικες που πλακωνονται στη γυμναστικη και πιθανοτατα και σε συμπληρωματα. οχι αναβολικα. αλλα την πρωτεινουλα και την κρεατινουλα τους την εχουν τσεπακι. δεν ειναι κακο για να μην πω οτι οι περισσοτερες τακτικες κια οχι του διμηνου στα γυμναστηρια τετοια κορμια εχουν. σε αυτο που παω τουλαχιστον. οι περισσοτερες ειναι ερασιτεχνες αθλητριες που συμπληρωνουν την πορπονηση τους με βαρη.
Ναι μάλλον έχεις δίκιο... Απλά δεν του/της φαίνονταν καθόλου.Επειδή άλλο το φαίνεσθαι άλλο το είναι διαβάστε λίγο τι γράφει στο προφιλ του στο Fet . Δικαιωμα του βεβαια να νιωθει γυναικα οπως δικαιωμα σας να τη βλέπετε γυναίκα !!!!!!!!!
Μάλλον εσύ δε καταλαβαινεις τι έχει γράψει. Γυναίκα είναιΕπειδή άλλο το φαίνεσθαι άλλο το είναι διαβάστε λίγο τι γράφει στο προφιλ του στο Fet . Δικαιωμα του βεβαια να νιωθει γυναικα οπως δικαιωμα σας να τη βλέπετε γυναίκα !!!!!!!!!
Έκλεισα και εγώ Σάββατο βράδυ Ηλιούπολη αλλά όχι μόνος μου μαζί με την φίλη μου να βλέπω γλυφομούνια και στραπονάρισμα από την Αφέντρα μου την έρικα στην Φίλη μου και σε εμέναΣυνάντηση χτες το βράδυ στο πρίαμος στο Μοσχάτο με την έρικα ,για άλλη μία φορά ένοιωσα άνετα και το καλύτερο ήταν μέσα στο τζακούζι,η Έρικα Είναι κορυφή σε όλα και κάνει τα πάντα την θεωρώ top,ακούραστη,εγκεφαλική και δεν παίζεται στα mind games και στα role play, ενώ με είχε δεμένο στο τζακούζι μου έκανε και sounding, με φοβερή ενέργεια στο pegging μέσα στο τζακούζι και εννοείται ότι την έγλυψα παντού μέχρι να χύσει
Του φαίνεται και πολύΝαι μάλλον έχεις δίκιο... Απλά δεν του/της φαίνονταν καθόλου.
για ποια λετε ;Μάλλον εσύ δε καταλαβαινεις τι έχει γράψει. Γυναίκα είναι
εγώ λέω για την dorianγια ποια λετε ;
γυναικα ειναι απλα ειναι αυτα τα καινουργια τα non binary κλπεγώ λέω για την dorian
οι non binary δεν ειναι αντικειμενα για να αναφερεσαι σε αυτα τα ατομα με αυτο τον τροπο. ειναι κατηγορια ανθρωπων,ανεξαρτητα με το βιολογικο τους φυλλο (αντρας-γυναικα) δεν αισθανονται τιποτα απο τα δυο οποτε δεν αυτοπροσδιοριζονται σαν αντρας ή σαν γυναικα. πραγμα που δεν εχει καμια σχεση με το φυλλο που τους ελκυει ερωτικαγυναικα ειναι απλα ειναι αυτα τα καινουργια τα non binary κλπ
Μου εμφάνισε μια το Instagram Victoria margeti έχει κανείς έμπειρια, πολύ μου άρεσε το στυλ της φαίνεται νέα. Αυτό το goth στυλ
αυτή είναι σούπερ. αλλά ζητάει μισό μηνιάτικο
posa s pe?αυτή είναι σούπερ. αλλά ζητάει μισό μηνιάτικο
έχει κάνα 6μηνο που ρώτησα. αν θυμαμαι καλα κοντα στα 300posa s pe?
Αυτή είναι με την Αλεξάνδρα και τις μέρες που με ενδιαφέρει κάνουν πάρτυ domina party στο χώρο της Αλεξάνδρας. Η denial έγραψε πως δεν κάνει sessions από κοντά
για τωρα δεν ξερω. αλλά εκανε σεσσιονς μονη της πριν κάνα 6μηνο περίπου. κυριως παλη. αν πας πιο πισω καποιος ειχε ανεβασει καποιοσχολιο καιτην αγγελια της συγκεκριμενης.Αυτή είναι με την Αλεξάνδρα και τις μέρες που με ενδιαφέρει κάνουν πάρτυ domina party στο χώρο της Αλεξάνδρας. Η denial έγραψε πως δεν κάνει sessions από κοντά