Spiros_73
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 9 Μαΐ 2011
- Like
- 83.235
- Πόντοι
- 12.056
καταλαβα που το παςΈλιωσε το παγωτακι![]()

καταλαβα που το παςΈλιωσε το παγωτακι![]()

... διαφημηση προϊόντος πήγα να κάνω ....δεν το κάνω σκόπιμα....καταλαβα που το πας![]()
το ξερω κουκλα μου... διαφημηση προϊόντος πήγα να κάνω ....δεν το κάνω σκόπιμα....

Εσύ το πας για σπρώξε γλύψεκαταλαβα που το πας![]()

Εκεί το πάει,εγώ πήγα να δείξω κ ολας τον τρόπο χρήσης αλλά θα τον κρατήσω για εμένα.Εσύ το πας για σπρώξε γλύψε![]()

Και Influencer δηλαδή.... Να προσέχεις την ΑΑΔΕ!!!!!!!!!!!!!!... διαφημηση προϊόντος πήγα να κάνω ....δεν το κάνω σκόπιμα....
Μιλα μας για αυτοΕκεί το πάει,εγώ πήγα να δείξω κ ολας τον τρόπο χρήσης αλλά θα τον κρατήσω για εμένα.![]()

Εκεί το πάει,εγώ πήγα να δείξω κ ολας τον τρόπο χρήσης αλλά θα τον κρατήσω για εμένα.![]()
Εσύ ξέρεις εσύ θα τα πεις όλα,βήμα βήμα ήθελα να σας δείξω αλλά....!!!!!Μιλα μας για αυτο![]()
Άσε τον Σπύρο...άσε τα αλλά...και πάμε βήμα βήμα...Εσύ ξέρεις εσύ θα τα πεις όλα,βήμα βήμα ήθελα να σας δείξω αλλά....!!!!!
Και εσύ για παγωτακιΆσε τον Σπύρο...άσε τα αλλά...και πάμε βήμα βήμα...![]()
Μπαίνεις και δεν βγαίνεις …
Πολλές υπερωρίες βλέπω.... ετοιμάζεις την προίκα σου??
Αναφερεις ενα θεμα που πραγματι για εμενα εχει πολλη μεγαλη σημασια πανω σε αυτο που κανω.να το προσεχετε το κοριτσι γιατι πραγματικα αξιζει.....απο τις λιγες που επενδυουν σε αυτο που κανουν...
Δυστυχώς ναι!Λοιπόν Φάγαμε Στήσιμο.....
Αυτό δεν το περίμενα
![]()
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
![]()
Τίμια…..Δυστυχώς ναι!
Σου εξήγησα και τον λόγο και συγνώμη σου ζήτησα κάτι άλλο δεν νομίζω να μπορώ να κάνω....αυταααα![]()