mixalis k.
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 18 Νοε 2012
- Like
- 8.428
- Πόντοι
- 2.356
Mια γκομενα διαμαρτύρεται στο FB που ακυρώθηκε η πτήση της για Κατάρ παρότι πλήρωσε θεση Business
Mαλιστα
Mαλιστα
Αυτοί ξεπουλούσαν τις γυναίκες τους με την πτώση της ΕΣΣΔ, τους λοιπούς θα υπολογίζανε;Αν δεν είχε αφήσει τον Ασαντ να πέσει θα έλεγα ότι κάτι θα έκανε.
Τύπε μου, είμαι σίγουρος, πολλοί μερακλήδες στο νήμα με τα γράνυ - γιαγιάδες, θα το εκτιμούσαν αν είχες τηλεφωνάκι παρθένας γιαγιάς.Τα μουσλίμια νομιζουν οτι θα βρουν 72 παρθενες ενω ειναι μια παρθένα 72 ετων
Εποχές 90ς λίγο πριν τις πανελλήνιες καπνίζαμε πριν πάμε στο απογευματινό φροντιστήριο και ο φίλος μου είπε ότι ο ξάδελφός του γάμησε μια γιαγιά σε ένα παρακμιακό μπουρδέλο προς τη συνοικία με τις ελιές της Καλαμάτας.πολλοί μερακλήδες στο νήμα με τα γράνυ - γιαγιάδες
Ορίστε.Εποχές 90ς λίγο πριν τις πανελλήνιες καπνίζαμε πριν πάμε στο απογευματινό φροντιστήριο και ο φίλος μου είπε ότι ο ξάδελφός του γάμησε μια γιαγιά σε ένα παρακμιακό μπουρδέλο προς τη συνοικία με τις ελιές της Καλαμάτας.
Ένοιωσα ότι γάμησα παστωμένο μουνί είπε![]()
Μπράβο η πεδινή Μεσσηνία.Όχι πηγαίναμε στα μπιλιάρδα κυρίως άντε και την πέφταμε σαν μαλακοπίτουρες στις συνομήλικές μας.
Εγώ το 2015 όταν βγήκε ο Αλ6 πήγα στη γιαγιά Νανά της Καλύμνου. Κριτική με το διεγραμμένο λογαριασμό:
![]()
Δεν ψήφισα κάλπηκο στην κάλπη.... (6.2) | Καλύμνου 36Α (Μπουρδέλα) Άγιος Παντελεήμονας/Πλατεία Βικτωρίας
Κριτική για το Καλύμνου 36Α (Μπουρδέλα) Άγιος Παντελεήμονας/Πλατεία Βικτωρίας από Ntountaras με βαθμολογία 6.2www.bourdela.com
Αρα θα πέσει η βενζίνη εδώ?Με αυτό το πλευρό να κοιμόμαστε.Aπ οτι φαίνεται τις μεγαλύτερες απωλειες απ την επιιθεση του Ιραν υπέστη το πετρέλαιο
![]()
Πώς τα μαθαίνεις απορώ αυτά αμέσως?Ρε συ εδώ πάνω η νεαρότερη γυναίκα είναι η χοντροκώλα εξαδέλφη μου, γιατί νομίζεις ότι τα ακουμπάω;
Λοιπόν για να κλείσει η ενημέρωση για σήμερα, διαβάζω ότι το Ιράκ άρχισε να κρατάει αποστάσεις και στις δύο πλευρές "κλείνοντας" το εναέριο χώρο του.
Καλά με το Μπίμπι και τον Τραμπ μιλά αυτός?Έχω φίλο κάπου εκτός Ελλάδας αλλά δεν μπορώ να πω περισσότερα.
Mακάρι να το εννοεί ο Τραμπ.![]()
Ο Τραμπ ανακοίνωσε πλήρη κατάπαυση του πυρός ανάμεσα σε Ισραήλ και Ιράν - «Προς το παρόν δεν υπάρχει συμφωνία», λέει ο Ιρανός ΥΠΕΞ
«Σε 24 ώρες ο πόλεμος των 12 ημερών θα θεωρείται τελειωμένος» , ανέφερε ο Αμερικανός πρόεδρος - «Το Ισραήλ και το Ιράν μου ζήτησαν ταυτόχρονα ειρήνη», έγραψε ο Τραμπ σε νέα του ανάρτηση - Νέα πυραυλική επίθεση του Ιράνwww.protothema.gr
Μετα την δήλωση Τραμπακουλα φαίνεται να αποκλιμακώνεται η κατάσταση, η Wall Street ανεβαίνει και το πετρέλαιο πέφτει πανω απο 7%.
Ούτε ο ίδιος ξέρει τι εννοεί...Mακάρι να το εννοεί ο Τραμπ.
Το θέμα είναι τί θα κάνει ο Μπίμπι.
Και βάλε...Καλά με το Μπίμπι και τον Τραμπ μιλά αυτός?