Glyfomounix
Μέγας
- Εγγρ.
- 5 Απρ 2022
- Like
- 13.475
- Πόντοι
- 3.556
Δεν έχω δει ορθογραφικάμπα με βανταμα σε επήρεια ηρεμιστικών..![]()
Δεν έχω δει ορθογραφικάμπα με βανταμα σε επήρεια ηρεμιστικών..![]()
Και χωρίς κύκλο. Μπορεί να πας κλαμπ με ένα φίλο και να την πέσετε σε 2 φίλες και να γαμήσετε το ίδιο βράδυ ας πούμεΜε κύκλο ή χωρίς ;
Μία στις 50 ή τις 100 αυτό ...Και χωρίς κύκλο. Μπορεί να πας κλαμπ με ένα φίλο και να την πέσετε σε 2 φίλες και να γαμήσετε το ίδιο βράδυ ας πούμε
Κρέμεσαι από τα αρχίδια μου ε ;Δευτερα απογευμα και απο εκει που εχει αγαμια τελικα στα κλαμπ το 95% ζευγάρια..το λες και ανάκαμψη![]()
Βαλτή στη λίστα την καργιολα μη τη λυπάσαιΚρέμεσαι από τα αρχίδια μου ε ;
Δεν χάνεις λέξη.
Απαντάς σε dt ... δεν αφήνεις τίποτε ασχολίαστο ........
Με βλέπεις φαίνεται στα όνειρά σου ....
Εχω αλλεργία στα φυστικιαΚρέμεσαι από τα αρχίδια μου ε ;
Δεν χάνεις λέξη.
Απαντάς σε dt ... δεν αφήνεις τίποτε ασχολίαστο ........
Με βλέπεις φαίνεται στα όνειρά σου ....
Βόλφγκανγκ Αμαντέους Μότσαρτ ... 1790 .... Cosi Fan Tutte ....Ρε μηπως σε γουσταρει?και δεν το λέει?
Κοιτα δεν ξέρω πως είναι τώρα η κατάσταση γιατί έχει χρόνια να πάω Αγγλία και δεν είμαι πλέον φοιτητής. Αλλά αν είναι κάτι που έχω μάθει από την εμπειρία μου είναι ότι ποτέ δε βγαίνεις με σκοπό να γαμήσεις. Βγαίνεις για να περάσεις καλά. Και άμα κάτσει η φάση θα κάτσει εκεί που δεν το περιμένεις. Είναι σαν μπόνους.Μία στις 50 ή τις 100 αυτό ...
Τις εποχές που είχαν κόσμο τα κλαμπ ... και υπήρχαν κλάμπ .
Τώρα το 95% είναι ζευγάρια μέσα.
Ελληνίδα στις ΗΠΑ.Βλέπετε τι αντίσταση προβάλλουν στους ξένους.
Έπρεπε να μου στείλεις μήνυμα να έρθω για μιλφοκάτουροΡε πούστη μου, γιατί είναι τέτοιες βρωμομούνες οι Ελληνίδες;
Βγήκα σήμερα το απόγευμα με 40αρα (εγώ είμαι 31) και με τα πολλά καταλήξαμε σπίτι μου (ανέλπιστο αλλά συνέβη).
Πήγα να την γλείψω και βρώμαγε κατρουλίλα το μουνί της.
Τόσα χρόνια στα μπουρδέλα δεν μου έχει συμβεί ούτε μια φορά ενώ με τις Ελληνίδες είναι η τρίτη!
Πού είσαι ρε @Sub-Zero να μου πεις ότι πολλοί θα κυκλοφορούσαν μία τέτοια;
@Reuzel στο λόγο μου τύπε, εσένα σκέφτηκα. Θα ήταν η καλύτερη σου. Έφυγε και ακόμα νομίζω ότι οσμίζομαι την κατρουλίλα.
Έπρεπε να μου στείλεις μήνυμα να έρθω για μιλφοκάτουρο
Προσπαθώ να τα κάνω εικόνα στο μυαλό μουΕίναι πολύ ανωμαλιάρα η συγκεκριμένη οπότε μην το θεωρείς και απίθανο.
Τελικά υπάρχουν και αυτές αλλά είναι η εξαίρεση. Πρώτη φορά που στο πρώτο ραντεβού σκοράρω και την παίρνω όπως θέλω (εκτός από κώλο).
Χλωρίνη ρίξε, μετά τη γεώτρηση θα βρωμάει το δωματιοΕίναι πολύ ανωμαλιάρα η συγκεκριμένη οπότε μην το θεωρείς και απίθανο.
Τελικά υπάρχουν και αυτές αλλά είναι η εξαίρεση. Πρώτη φορά που στο πρώτο ραντεβού σκοράρω και την παίρνω όπως θέλω (εκτός από κώλο).
και ποιος τους εδωσε την ιδεα οτι ειναι μουναρες και οτι εχουν αξια? ο ολλανδος που ερχεται διακοπες το καλοκαιρι?Οι Ελληνίδες είναι από τις πιο δύσκολες γκομενες σε παγκόσμιο επίπεδο
Έχει περάσει στην ιδεολογία των Ελληνίδων ότι το νινί τους έχει τόση αξία που μπορούν να έχουν απαιτήσεις
Οι Ελληνίδες είναι από τις πιο δύσκολες γκομενες σε παγκόσμιο επίπεδο
Έχει περάσει στην ιδεολογία των Ελληνίδων ότι το νινί τους έχει τόση αξία που μπορούν να έχουν απαιτήσεις