Deadfuckingpool
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Μαρ 2021
- Like
- 100
- Πόντοι
- 0
Παίζει μπάλα ακόμα πουθενά?
Παίζει μπάλα ακόμα πουθενά?
Την βρισκουμε πουθενα την κορασιδα???
Αυτή είναι με φωτός λαστ γιαρΡε παιδιά ξέρει κανένας αν είναι όντως αυτή??
Το γυρισε κ αυτ'η στα στούντιο...Αυτή είναι με φωτός λαστ γιαρ
Το γυρισε κ αυτ'η στα στούντιο...
Κροκεων 6 την έβγαζε αυτές τις μέρεςΣε ποιο είναι;
Κροκεων 6 την έβγαζε αυτές τις μέρες
μπορει να μου πει καποιος τι βαζω στα **** ? ευχαριστωΡε παιδιά ξέρει κανένας αν είναι όντως αυτή??
βαλε πρωτα εναν δονητη στον πατο σου και μετα θα σου πουμε....9χρονια εδω μεσα μαθε τουλαχιστον τα βασικαμπορει να μου πει καποιος τι βαζω στα **** ? ευχαριστω
οφείλω ένα μεγάλο συγγνώμη στα μέλη του bourdela και κυρίως στον μέγα παπατζή που τους πρόσβαλα με την ερώτησή μου. υπόσχομαι από αύριο να βάλω το site αρχική σελίδα στον υπολογιστή μου, και δεσμεύομαι να είμαι όλη μέρα μέσα!βαλε πρωτα εναν δονητη στον πατο σου και μετα θα σου πουμε....9χρονια εδω μεσα μαθε τουλαχιστον τα βασικα
οφείλω ένα μεγάλο συγγνώμη στα μέλη του bourdela και κυρίως στον μέγα παπατζή που τους πρόσβαλα με την ερώτησή μου. υπόσχομαι από αύριο να βάλω το site αρχική σελίδα στον υπολογιστή μου, και δεσμεύομαι να είμαι όλη μέρα μέσα!
άλλαξα το κείμενο και ξέχασα να το αλλάξω. Σε ευχαριστώ για την διόρθωση. Ήδη ξεκίνησα να μαθαίνωΔέν προσέβαλες κανένα πλήν τοῦ Παπανδρέου.... ΥΓ: "Μία μεγάλη συγγνώμη"
Δεν πειραζει φιλε...συγχωρεμενος....μια μεγαλη παρεα ειμαστε εδω που βριζομαστε μεταξυ μας....καλα γαμησιαάλλαξα το κείμενο και ξέχασα να το αλλάξω. Σε ευχαριστώ για την διόρθωση. Ήδη ξεκίνησα να μαθαίνω
εροτικμπορει να μου πει καποιος τι βαζω στα **** ? ευχαριστω
ναι κροκέων κατω δουλευε. ερχεται κατι μερες, ξαναφευγει. ειχε κανει και κατι φεγγαρια στο μασατζιδικο καλλιροης. εκει μετα τη γεννα σχεδον. εμενα μαρεσε προσωπικα αρκετα.