n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.310
- Like
- 345.143
- Πόντοι
- 164.590
Ναι με διάφοραΧειρότερη από Μυρσίνη και Αναστασία από Αγκύρας??![]()
Ναι με διάφοραΧειρότερη από Μυρσίνη και Αναστασία από Αγκύρας??![]()
ΌχιΑυτή είναι που δούλευε φωκ 19 ??
Ποιός είναι ο Λευτέρης ???Ρε μαλάκες, φάτε τα καλύτερα σουβλάκια στον Λευτέρη.
Είμαι σίγουρος ότι δεν θα έχεις δεί την Μελίνα από Βέργας 7...Χειρότερη από Μυρσίνη και Αναστασία από Αγκύρας??![]()

Καλά καλά...

Ποιός είναι ο Λευτέρης ???
![]()
Δυστυχως, σε ερώτηση που έκανα στην υπηρεσία μου είπε πως η Εύα δούλεψε μόνο μια μέρα δοκιμαστικά. Και αν δουλέψει θα δουλέψει απο Αύγουστο.Αυτή την ώρα
Συνάντηση κορυφής με μέγα μύστη @Elganador
Φιλλιπίδου 11β όροφος Μόνικα μελαχρινή με ελεύθερη φλογέρα, Βίκυ μιλφ ξανθιά με ελεύθερη φλογέρα. Καινούρια μελαχρινή Εύα, σοβιετική είπε, με light πιασίματα. Ελεύθερη φλογέρα τελείωμα βυζοκώλο
Εδώ έγινε η κατάθεση στην Εύα
Καλή φλογέρα κ γαμήσι πολύ δυνατό σε κάθε άκρη του δωματίου
Συνέχεια στη κριτική...
Εννοείται πως ότι μάθω, θα ενημερώσω μύστη μουΔυστυχως, σε ερώτηση που έκανα στην υπηρεσία μου είπε πως η Εύα δούλεψε μόνο μια μέρα δοκιμαστικά. Και αν δουλέψει θα δουλέψει απο Αύγουστο.
Αν την πετύχεις πουθενά ενημέρωσε παν μέγιστε!

Η Νικόλ στο 69α είναι καινούργια; Πώς σου φάνηκε σαν εμφάνιση;Αυτή την ώρα
Συνάντηση με μύστη @Elganador
Φωκαίας 13 υπόγα Καμίλα μελαχρινή λατίνα με πιασίματα κ πολλά τατουάζ. Νορμάλ πρόγραμμα
Φιλιππίδου 11 ισόγειο Νάταλι κ Καρολίνα. Ιζαμπέλα απούσα
Φιλιππίδου 11 όροφος Μόνικα κ Ντιάνα. Ελεύθερη φλογέρα κ οι δύο. Εύα απούσα
Φυλής 69α Νικόλ μελαχρινή 30άρα με νορμάλ πρόγραμμα
Φωτογραφίες απ' το σαλόνι
![]()
![]()
Φυλής 105 αριστερά Αλεξάνδρα χοντρή λατίνα με απλό
Φυλής 109α Βικτώρια με ελεύθερη φλογέρα κ αυταρχικό για μερακλίδικα κωλαράκια
Φωτογραφία του φωταγωγούΦωτογραφία της πόρτας που επικοινωνεί με το Φυλής 109β![]()
Φυλής 109β Φρίντα καινούρια ξανθιά μιλφ κοντόχοντρη κ Βικτώρια μελαχρινή μιλφ. Ελεύθερη φλογέρα κ οι δύο![]()
Την έχω ξαναδεί...Η Νικόλ στο 69α είναι καινούργια; Πώς σου φάνηκε σαν εμφάνιση;
Θυμάσαι σε ποιό μαγαζί;Την έχω ξαναδεί...
Μελαχρινή, μέτριο ύψος, καθημερινό πρόσωπο.
Μέτρια σαν σύνολο...
Δίπλα στο 65Θυμάσαι σε ποιό μαγαζί;
Η γνωστή αλβανίδα που πηγαινοέρχεται δηλαδή;Δίπλα στο 65
Όπως έγραψε κι ο reuzel στα 65άριαΘυμάσαι σε ποιό μαγαζί;
ΝαιΗ γνωστή αλβανίδα που πηγαινοέρχεται δηλαδή;
Έχει φύγει για την πατρίδα της μαζί με την Άννα?
Μαργαρίτα ΜΑ 25 λογικάΣύντομη βόλτα για scouting στη πρωινή βάρδια Μεταξουργείου, αλλά δεν είχα χρόνο και δεν πρόλαβα να δω ούτε τα μισά.
2 κοπέλες μαρεσαν εμφανισιακά. Μαργαρίτα από μεγάλου Αλεξάνδρου 19 νομίζω, στα 15€. Πολύ γλυκουλα. Και αλινα από ιασωνος 20?; Μοντέλα Ουκρανή στα 10€.
Το λέω και για τους προηγούμενους,Δεν ηταν ξανθια θα ελεγα.Ιζαμπελα μου την ειπε η τσατσα με το κοντο ξανθο μαλλι.
η αλινα ειναι ωραιο και μπαμπατσικο γκομενακι, αλλα για να την πεις μοντελο πρεπει να χασει 15 κιλααλινα από ιασωνος 20?; Μοντέλα Ουκρανή στα 10€

Η νικολ με την κωλαρα είναι που έβγαινε με ένα σορτσάκι τζιν και είχε βάλει και τελευταία ελεύθερο στοματικό;;Όπως έγραψε κι ο reuzel στα 65άρια
Την είχα πάρει στο παρελθόν, καλούλα είναι!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ναι
Κολωνού 45 2η πόρτα δεξιά;εδώ live ο Μπαμπολας καρφώνει άγρια ξανθιά ουκρανεζα
![]()
Ακόμα έτσι είναι αυτό;![]()
![]()
Πολυτέλειες στο Μεταξουργειο πριν λιγο.....ντουζιερα σε δωματιο παρακαλω...οκ μπορει να ειναι σπασμενη η πορτα της ντουζιερας και να ειναι ακριβως κατω απο το αιρκοντισιον αλλα το νερο τρεχει κανονικα...μην περιμενετε να εχει πετσετα κακομαθημενοι, υπαρχει και το σεντονι του κρεβατιου οποιος θελει να σκουπιστει η και η κουρτινα του παραθυρου εναλλακτικα....ολα αυτα στο Κ11 ισογειο λιγο πριν σχολασει η Ροζα η οποια εβαψε το μαλλι της καστανοξανθο ,σε ενα επαναληπτικο γαμησι χωρις να εχω ιδιαιτερες προσδοκιες....
Καληνυχτα και καλα γαμησια σε ολους