Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 195K
  • Εμφανίσεις 8M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 892 29,1%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 175 5,7%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 529 17,3%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 336 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 329 10,7%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 103 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 602 19,7%
  • αλλο

Ψήφοι: 97 3,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    3.063

argyrotoxos

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
55.185
Πόντοι
16.235
Απο ότι φαίνεται και πάλι οι πουστιδες δεν κάνουν την ανισόρροπια στη κοινότητα
Δεν ξέρω κατα πόσο τους ισοσταθμιζουν οι λεσβιές
Οι λεσβίες είναι κατά πολύ λιγότερες...περίπου δέκα φορές λιγότερες.

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
13.481
Πόντοι
3.556
Εδώ έχει να κάνει και τις δυνατότητες που σου δίνει η χώρα που ζεις η κουλτούρα η κοινωνία και πολλοί παράγοντες
Εδώ και 15 χρόνια η ελληνική κοινωνία υποβαθμίζεται χρόνο με το χρόνο οποτε λογικό είναι να πέφτει η ποιοτητα
Για ποια ποιότητα μιλάς τύπε;

Να δεχτώ ότι οι Ελληνίδες είναι από τις χειρότερες γκόμενες στην Ευρώπη. Το πιστεύω. Βγαίνουν έξω και αρμέγουν πουτσες Πακιστανών

Αλλά κάποιος που ΔΕΝ είναι αμπαλος, στο τέλος θα γαμησει στην Ελλάδα. Έξω μπορεί να γαμησει παραπάνω και καλύτερα σύμφωνοι.

Αλλά κάποιος που δε γαμαει ΚΑΘΟΛΟΥ και είναι μέσα στην κλάψα δε θα γαμησει εξω

Έξω οι γκόμενες είναι πιο εκλεκτικές δεν είναι πορνες του ελέους

Εκτός αν ακούς κάτι τσιμπουκοβιους που βγήκαν από την Ελλάδα τελευταία φορά επι Μπρέζνιεφ ή κάτι φλωρακια που δεν είναι ικανά ούτε κύκλο να κάνουν

Spieler

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Ιαν 2024
Κριτικές
43
Like
4.203
Πόντοι
2.846
Αν δε γαμας Ελλαδα , δε θα γαμησεις ούτε έξω .

Αν πας για μια βδομάδα ή ένα μήνα έτσι είναι. Αν μείνεις καιρό είναι πιθανό να γαμάς γιατί άλλαξες εσύ on the road.

Στο UK έχω δει μερικούς Έλληνες που ήρθαν στα 22-23-24 για σπουδές ως ντροπαλά παιδιά της μαμάς και δε γαμάγανε τίποτα και μετά από 3-4-5 χρόνια έχοντας πιάσει μια καλή δουλειά και ζώντας μόνοι σε μια ξένη χώρα ήταν άλλοι άνθρωποι.

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
13.481
Πόντοι
3.556
Αν πας για μια βδομάδα ή ένα μήνα έτσι είναι. Αν μείνεις καιρό είναι πιθανό να γαμάς γιατί άλλαξες εσύ on the road.

Στο UK έχω δει μερικούς Έλληνες που ήρθαν στα 22-23-24 για σπουδές ως ντροπαλά παιδιά της μαμάς και δε γαμάγανε τίποτα και μετά από 3-4-5 χρόνια έχοντας πιάσει μια καλή δουλειά και ζώντας μόνοι σε μια ξένη χώρα ήταν άλλοι άνθρωποι.
Έγιναν άλλοι άνθρωποι για αυτό.

Πάρε το μέσο αγαμητο, λαπά, φλωρο της Ελλάδας που είναι μουνοπαρακαλακιας και ριχτον σε μέρος με μάχιμους ντόπιους και ξένους και θα παρακαλάει να γυρίσει Ελλάδα

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
6
Like
9.729
Πόντοι
2.636
Έγιναν άλλοι άνθρωποι για αυτό.

Πάρε το μέσο αγαμητο, λαπά, φλωρο της Ελλάδας που είναι μουνοπαρακαλακιας και ριχτον σε μέρος με μάχιμους ντόπιους και ξένους και θα παρακαλάει να γυρίσει Ελλάδα
διαφωνω. εκει θα γαμηθουν μαζι του οι αντιστοιχες "ελλεηνιδες" το που δε θελουν ντοπιους...

Spieler

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Ιαν 2024
Κριτικές
43
Like
4.203
Πόντοι
2.846
διαφωνω. εκει θα γαμηθουν μαζι του οι αντιστοιχες "ελλεηνιδες" το που δε θελουν ντοπιους...
Βro, σε χώρες με διεθνές dating (π.χ. UK) η γκόμενα που απλά ψάχνει κάποια πιο "εξωτική" ράτσα να γαμηθεί έχει να διαλέξει από Λατίνους, Αφρικάνους, Ασιάτες κλπ., δε θα πάει με τον Έλληνα που συγκριτικά με όλους αυτούς μοιάζει με τους Άγγλους.

Με Έλληνα αν πάει θα πάει για άλλους λόγους.

Sub-Zero

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
21.989
Πόντοι
6.056
Βro, σε χώρες με διεθνές dating (π.χ. UK) η γκόμενα που απλά ψάχνει κάποια πιο "εξωτική" ράτσα να γαμηθεί έχει να διαλέξει από Λατίνους, Αφρικάνους, Ασιάτες κλπ., δε θα πάει με τον Έλληνα που συγκριτικά με όλους αυτούς μοιάζει με τους Άγγλους.

Το ίδιο και ο Έλληνας όμως.Στο UK έχει να διαλέξει μεταξύ άπειρων εθνικοτήτων.Εδω περα που να βρει πχ Λατίνες και Ασιάτισες;Μονο ελ΄λεεινίδες και αλβανιδες έχει

Spieler

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Ιαν 2024
Κριτικές
43
Like
4.203
Πόντοι
2.846
σε χώρες με διεθνές dating (π.χ. UK) η γκόμενα που απλά ψάχνει κάποια πιο "εξωτική" ράτσα να γαμηθεί έχει να διαλέξει από Λατίνους, Αφρικάνους, Ασιάτες κλπ., δε θα πάει με τον Έλληνα που συγκριτικά με όλους αυτούς μοιάζει με τους Άγγλους.

O Έλληνας δεν μοιάζει με τον αγγλο καθόλου
Εδω μια Γερμανίδα πριν 2 χρόνια μου είπε

Συγκριτικά με τους άλλους λέω, ξέρεις τι σημαίνει συγκριτικά;

Δε ξέρεις τι σημαίνει συγκριτικά στη μητρική σου και κατάλαβες τι σου είπε η Γερμανίδα σε ξένη γλώσσα; OK, με έπεισες.

Spieler

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Ιαν 2024
Κριτικές
43
Like
4.203
Πόντοι
2.846
Άστο φίλε δεν το έχεις
Συγκριτικά...
Αν σου πω πως ο Έλληνας μοιάζει περισσοτερο με τον συριο λιβανεζο πάρα με τον αγγλο θα συμφωνησεις?

Ρε αρχηγέ, πολλοί μελαχρινοί Έλληνες μοιάζουν με Άραβες, Τούρκους, Εβραίους κλπ. Και τον Αταμάν π.χ. αν τον έβλεπες στο δρόμο και δεν ήταν διάσημος για Έλληνα θα τον πέρναγες. Μια γειτονιά είμαστε. Τι σχέση έχει αυτό με αυτό που είπα;

Αυτό που λέω είναι ότι αν η Αγγλίδα θέλει εξωτικό γαμιά έχει να διαλέξει από Τζαμαϊκανούς, Νιγηριανούς, Ινδούς, Κινέζους κλπ. ό,τι γουστάρει η μουνάρα της, λαούς με πολύ διαφορετικά χαρακτηριστικά από των Άγγλων, δε θα πάει με τον Έλληνα
που είναι πολύ πιο κοντά φυσιογνωμικά με τους Άγγλους από όλους αυτούς. Αυτή είναι η έννοια του συγκριτικά but you don't get it.

Μπαίνεις λίστα γιατί είσαι waste of time.

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
6
Like
9.729
Πόντοι
2.636

ο ελληνας συμπληρωνει απλα το σημαιακι τυπε...

• Like
Αντιδράσεις: Lamein

Vasco Da Gamage

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2023
Like
470
Πόντοι
21
Ρε αρχηγέ, πολλοί μελαχρινοί Έλληνες μοιάζουν με Άραβες, Τούρκους, Εβραίους κλπ. Και τον Αταμάν π.χ. αν τον έβλεπες στο δρόμο και δεν ήταν διάσημος για Έλληνα θα τον πέρναγες. Μια γειτονιά είμαστε. Τι σχέση έχει αυτό με αυτό που είπα;

Αυτό που λέω είναι ότι αν η Αγγλίδα θέλει εξωτικό γαμιά έχει να διαλέξει από Τζαμαϊκανούς, Νιγηριανούς, Ινδούς, Κινέζους κλπ. ό,τι γουστάρει η μουνάρα της, λαούς με πολύ διαφορετικά χαρακτηριστικά από των Άγγλων, δε θα πάει με τον Έλληνα
που είναι πολύ πιο κοντά φυσιογνωμικά με τους Άγγλους από όλους αυτούς. Αυτή είναι η έννοια του συγκριτικά but you don't get it.

Μπαίνεις λίστα γιατί είσαι waste of time.
φίλε έζησα Αγγλία 4 χρόνια. Στην Αγγλία άμα έχεις μια καλή εμφάνιση και ξέρεις να μπαίνεις επιθετικά, γαμάς άνετα. Ειδικά αν είσαι φοιτητής. Δεν ρωτάνε καν από πού είσαι.

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
13.481
Πόντοι
3.556
φίλε έζησα Αγγλία 4 χρόνια. Στην Αγγλία άμα έχεις μια καλή εμφάνιση και ξέρεις να μπαίνεις επιθετικά, γαμάς άνετα. Ειδικά αν είσαι φοιτητής. Δεν ρωτάνε καν από πού είσαι.
Με κύκλο ή χωρίς ;

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
13.481
Πόντοι
3.556
Για όσους έχουν πάει έξω θα διαπιστώσουν ότι γενικά στην Ελλάδα υπάρχουν κάποιες ιδιαιτεροτητες οι οποίες κάποιες από αυτές είναι αρνητικές
Πχ Ελλάδα αν δεν έχεις κύκλο γνωριμία κλπ σε τρώει η μαρμαγκα
Δεν μπορείς Ελλάδα να ματσαρεις αλλιώς
Εδώ εγώ την πέφτω διαδικτυακά και ένα ποσοστό Ελληνίδων με ρωτάει σε ξέρω από κάπου?αυτό δεν το έχω βιώσει με άλλες φυλες
Τώρα για πιο λόγο το ρωτάνε αυτό οι Ελληνίδες δεν ξέρω, αν με ήξερε θα με θυμόταν,εφόσον δεν με ξέρει και δεν με θυμάται γιατί με ρωτά?η μήπως νομίζει ότι είναι τόσο γνωστή και τη ξέρει κόσμος...
Τύπε είσαι λίγο στρουμπουλός;

Magi

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2023
Κριτικές
14
Like
9.901
Πόντοι
3.296
Όλο σε κώλους ανδρών το γυρνάς .....
Έχει συνηθίσει να τους πηγαίνεις πριονοκορδέλα και ξεχνάς ότι μερικοί έχουμε τον κώλο μας μονής κατεύθυνσης. !
Μου ειναι αδιαφορο ..εχω τα καλυτερα μετα απο τοσα χρονια ...οποτε το στοματακι σου καυλαντιζω καθε φορα που μου το ζηταει:coffee:

Magi

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2023
Κριτικές
14
Like
9.901
Πόντοι
3.296
έχεις τα καλύτερα .... λέω ντεφάην δατ .... που θα έλεγε και ο spieler .... μου λες ακούσματα εντέρου .... πίνεις πρωί ;
Εκτός κανά άπερολ εννοάω .... αυτό είναι και γκίρλυ και αποδεκτό αφού .....
Los Angeles Kiss GIF by Los Angeles Zoo and Botanical Gardens

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom