Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 195K
  • Εμφανίσεις 8M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 892 29,1%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 175 5,7%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 529 17,3%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 336 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 329 10,7%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 103 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 602 19,7%
  • αλλο

Ψήφοι: 97 3,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    3.063

Johnstef

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Απρ 2022
Κριτικές
67
Like
9.863
Πόντοι
5.436
Ναι αλλά εκεί πατάνε οι γυναίκες
Σε βλέπουν και λένε μαλακα κοίτα σε αντικαταστήσα ενώ εσύ εκεί μαλάκια μέχρι να ρεψεις
Δεν μπορείς να επιβληθεις
ντάξει αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι γι' αυτό. Το πιο συνηθισμένο είναι να υπάρχουν διάφοροι που περιτριγυρίζουν τη δική μας και περιμένουν να χωθούν σε πρώτη ευκαιρία, παρά το αντίθετο. Από την άλλη, άμα η άλλη δεν γουστάρει κι έχει αρχίσει να κρυώνει η φάση, με το ζόρι δεν γίνεται. Οπότε πας παρακάτω. Το πότε θα σου κάτσει τι, είναι άλλη ιστορία...

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
25.039
Πόντοι
6.056
Σε βλέπουν και λένε μαλακα κοίτα σε αντικαταστήσα ενώ εσύ εκεί μαλάκια μέχρι να ρεψεις
Αν είσαι αδίστακτος ..... παμφτωχες ... με ψυχολογικά ... χρεοκοπημενες ... γκομενες χωρις κανεναν στον κοσμο που ψαχνουν στεγη ...
χωρίς χαρτιά στη χώρα .....άνεργες ..... ΘΑ ΒΡΕΙΣ ! ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΠΡΟΣΚΥΝΑ . Και θα κάνει όλα τα γούστα.

Σκληρή η ζωή .... ξέρω !

Sub-Zero

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
22.009
Πόντοι
6.056
Αν δεν ξεχαρμανιάζεις με πουτάνες ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΑΝΑΓΚΗ ΓΚΟΜΕΝΑ ... ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΓΑΜΙΣΙ ....

Σου γυρίζει το μάτι ... φρικάρεις ... πέφτεις πολύ χαμηλά ....

Απλά αν είχες καμια και κάνατε σουπερ γαμήσια...άντε μετά να ξαναγυρίσεις στα ψυγεία και τους καταψύκτες

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
25.039
Πόντοι
6.056
Απλά αν είχες καμια και κάνατε σουπερ γαμήσια...άντε μετά να ξαναγυρίσεις στα ψυγεία και τους καταψύκτες
Οι σκληροί χύστες, είναι ωμοί . Τρώνε τα πάντα.
Δεν είναι αγαπούληδες.

Τελευταία τροποποίηση:

ntinos-x

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2024
Like
1.284
Πόντοι
206
Τα ίδια σκατά είναι όλη η ελλάδα.

Πιστεύεις δηλαδή τι ; ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ ΟΙ ΓΚΟΜΕΝΕΣ .... ΜΟΙΡΑΖΟΥΝ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ;;;;

Καταρχήν ... σε κάτι περίχωρα ..... υπόλοιπο αττικής .... είναι πιο εύκολο να σε κάνουν μπαούλο στο ξύλο ....
αν πας άσχετος να κάνεις καμάκι .... από μέρη ακόμη και στην κρήτη ή στη μάνη !!!!!!!

Θυμάσαι αναλύσεις Σαβ ... για το ... μενίδι !

Το να πάρεις τηλέφωνο γκόμενας, δύσκολο είναι παντού.
Αν είσαι πολύ μάγκας και παίζεις πολύ ... θα τσιμπήσεις κάποια .

ΘΑ ΤΙΣ ΓΑΜΗΣΕΙΣ ΟΛΕΣ ; ΑΡΧΙΔΙΑ ....

Αν πάλι ... είσαι πολύ μάγκας .... θα γαμήσεις ... ΛΙΓΕΣ !

Αλλά αν είσαι ... ροκάς ... χεβμεταλάς κτλ ΕΙΣΑΙ ΧΑΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΧΕΡΙ .
ΕΝΑ ΑΡΧΙΔΙ ΘΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΠΑΝΤΟΥ .

Και στα δικά τους στέκια ... κι εκεί τα αρχίδια μου θα παίρνεις.
Ειμαι σημερα βολτα με φιλο, εγω συνοδηγος, κοιταω την βιτρινα ενος καταστηματος
οπως γυριζω να δω εμπρος---στο γυρισμα των ματιων μου---συναντω-τυχαια το βλεμα μιας χοντρης 4αρας μπαζολας
25 αρας.....
Κανει εναν μορφασμο αδοιας με την μουρη της κ στραβωνει τα χειλια......
--Ειλικρινά δεν ειχα κανενα σκοπο να την δω-καμακωσω-τυχαια επεσα στο βλεμα μου.....--
οποτε καταλαβαινετε τι παιζει.....

argyrotoxos

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
55.270
Πόντοι
16.235
Ρε τρόμπα .... ειλικρινά τώρα ..... ΘΕΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΚΙΑΡΗΣ .... ΧΕΒΜΕΤΑΛΑΣ ... ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ;;;;

Και να ντύνεσαι και ανάλογα ....

ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ... ΝΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΓΚΟΜΕΝΑ ;;;

Δεν γίνονται αυτά ρε μάγκα.

Κι ο Μπέκαμ να ήσουν .... δεν θα έκανες τίποτε.

Είναι σαν να θες να κάνεις σκι .... στα χωριά του Μαρόκου !

ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ .
ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΝ .
Δεν ντύνομαι όπως οι μουσικοί συναγωνιστές μου αλλά κυριλέ.
Ο Βόρειος που σέβεται τον εαυτό του ακόμα και για να πετάξει σκουπίδια θα βγει πολύ καλύτερα από ναυάγια που βγαίνουν για καφέ με βερμούδα και παντόφλα στριγκ ΣΕ ΑΣΤΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ...στην θάλασσα ας βγαίνουν όπως θέλουν αλλά σε αστικό περιβάλλον δεν γίνεται να κυκλοφορούν λες και πήγαν στην γειτόνισσα στη χωργιο για να δανειστούν μερικά αυγά .

argyrotoxos

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
55.270
Πόντοι
16.235
Αλήθεια είναι αυτό... Αλλά για να κάνεις καμάκι στο ξεκάρφωτο πρέπει να έχεις κάποια στοιχειώδη εμφάνιση και κάποιο λέγειν και τρόπο για να μην γίνεις εντελώς γελοίος και ρεζίλι των σκυλιών...
Συμφωνώ.Αλλα πάνω από όλα είναι ψυχολογία...όπως καταλαβαίνεις δεν έχουν και πολλοί τα προσόντα για καμάκι.

Sub-Zero

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
22.009
Πόντοι
6.056
Για αυτό δεν πρέπει να είσαι πουθενάς άγνωστος εσώκλειστος.
Αν είσαι έτσι , δεν υπάρχεις για τις γυναίκες.
Με ανύπαρκτους όντως, δεν πάει καμία.

Πιστεύεις ότι η 'ανυπαρξία' κάποιου οφείλεται μονο στον ίδιο ή και στο περιβάλλον που βρίσκεται;

Πες ότι κάποιος πχ στην πόλη/χωριό του είναι ανύπαρκτος και δεν τον προσέχει ούτε θηλυκή γάτα.Ο ίδιος πάει σε μια άλλη πόλη/χώρα και ξεσκίζεται.Ο ίδιος,επαναλαμβάνω.Μετά ξαναγυρνάει στην πόλη/χωριό του και ξαναγίνεται ανύπαρκτος και ξανα δεν τον κοιτάει ούτε θηλυκή γάτα.

Φταίει αυτός;

argyrotoxos

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
55.270
Πόντοι
16.235
Πιστεύεις ότι η 'ανυπαρξία' κάποιου οφείλεται μονο στον ίδιο ή και στο περιβάλλον που βρίσκεται;

Πες ότι κάποιος πχ στην πόλη/χωριό του είναι ανύπαρκτος και δεν τον προσέχει ούτε θηλυκή γάτα.Ο ίδιος πάει σε μια άλλη πόλη/χώρα και ξεσκίζεται.Ο ίδιος,επαναλαμβάνω.Μετά ξαναγυρνάει στην πόλη/χωριό του και ξαναγίνεται ανύπαρκτος και ξανα δεν τον κοιτάει ούτε θηλυκή γάτα.

Φταίει αυτός;
Φταίει αν νομίζει ότι στην πόλη/χωριό του θα έχει το σουξέ που έχει εκτός.

Ghajnsielem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2023
Κριτικές
1
Like
3.052
Πόντοι
456
Τι κάθεστε και ασχολείστε με ελληνίδες; χάνετε το χρόνο σας χωρίς λόγο ακόμα και στο εξωτερικό τις αγνοούσα.

• Like
Αντιδράσεις: Lamein

crsweber

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.287
Πόντοι
206
οπως γυριζω να δω εμπρος---στο γυρισμα των ματιων μου---συναντω-τυχαια το βλεμα μιας χοντρης 4αρας μπαζολας
25 αρας.....
--Ειλικρινά δεν ειχα κανενα σκοπο να την δω-καμακωσω-τυχαια επεσα στο βλεμα μου.....--
εγω τα γραφω καιρο, 25 χρονες δεν τις νοιαζει για γνωριμια με ασχετο, ουτε κοιτανε ωραιους γιατι πιστευουν οτι ειναι μουναρες ασχετα αν ειναι μπαζολες αυτες,
εδω στον ηλεκτρικο ητανε 2 ξενοι μαλλον απο νορβηγια, ο ενας 2 μετρα και ο αλλος 1,95, γυμνασμενοι και ωραιοι, απεναντι τους ητανε 3 ελληνιδες κοντοχοντρες, ουτε που τους κοιταζαν, ουτε ειπαν κατι για αυτους, εστω ενα σχολιο, ητανε για αυτες σαν να μην υπαρχουν, και περιμενουν καποιοι με μια νορμαλ εμφανιση ελληνα να σου δωσει σημασια η αλλη εξω, μονο για την εμφανιση σου.

Sub-Zero

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
22.009
Πόντοι
6.056
Φταίει αν νομίζει ότι στην πόλη/χωριό του θα έχει το σουξέ που έχει εκτός.

Ναι αλλά πως γίνεται ο ίδιος άνθρωπος να έχει σουξέ σε άλλα μέρη και στο μέρος που μεγάλωσε να είναι αόρατος για τις γυναίκες;

• Like
Αντιδράσεις: Magi

Magi

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2023
Κριτικές
14
Like
9.966
Πόντοι
3.296
Α καλα ...θα βγαλουμε μαντήλι σε λιγο :coffee:

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
13.550
Πόντοι
3.556
Οι άμπαλοι δεν γαμάνε ούτε Ελλάδα ούτε έξω.

Αν δε γαμας Ελλαδα , δε θα γαμησεις ούτε έξω , που όπως έγραψε και κάποιος έχεις να ανταγωνιστείς δίμετρους και γυμνασμένους, βγαίνεις έξω και όλοι κάνουν τζόκινγκ, δε το ρίχνουν στα πιτογυρα

Εκτός αν οι ξένες είναι τόσο εύκολες που γουστάρουν αποτυχημένους, άπειρους, σαραντάρηδες που επιβιώνουν παρασιτικά , μέσα στην κλάψα

Sub-Zero

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
22.009
Πόντοι
6.056
Το περιβάλλον παίζει καθοριστικό ρόλο ξεκάθαρα
Πες ότι βρίσκεσαι σε μια ομάδα όλο δεσμευμενων η λεσβιων θα φταις εσύ που δεν βρίσκεις?

Το μονο καλό είναι ότι έχει πλέον και τοσους πουστηδες σαν τον Γλυφοπούστιξ και έχουμε λιγότερο ανταγωνισμό

argyrotoxos

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
55.270
Πόντοι
16.235
Ναι αλλά πως γίνεται ο ίδιος άνθρωπος να έχει σουξέ σε άλλα μέρη και στο μέρος που μεγάλωσε να είναι αόρατος για τις γυναίκες;
Φταίνε οι προσδοκίες που έχει...το μέρος που μεγάλωσε και δεν μετρούσε ως κατακτητής είναι μόνο για επιστροφή στις ρίζες,για δουλειά στις οικογενειακές αγροτικές εργασίες ή για διακοπές.
Το μέρος μόνιμης εγκατάστασης για εργασία βγάζει αλλά χαρακτηριστικά .

argyrotoxos

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
55.270
Πόντοι
16.235
25 αρας.....
...κι όμως αυτή μπορεί να έχει δεκάδες ακόλουθους στα σοσιαλ κρεμμύδια να μην μιλήσω για υποψήφιους γαμπρούς, γείτονες και συμμαθητές ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΜΕ ΑΥΤΗΝ.

argyrotoxos

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
55.270
Πόντοι
16.235
Το μονο καλό είναι ότι έχει πλέον και τοσους πουστηδες σαν τον Γλυφοπούστιξ και έχουμε λιγότερο ανταγωνισμό
Ε,και;
Οι γυναίκες σουργελα με τύπους ίδιου επιπέδου θα ταιριάξουν.
Θα κοιτάξουν ποτέ πιο έξω;
Δύσκολο γιατί και οι ίδιες δεν θα βγουν ποτέ από την ζώνη ανεσης στην οποία ζουν όλη τους την ζωή....ίδιες παρέες,εγκατάσταση στο ίδιο μέρος ....και ο μήνας έχει εννιά.

Sub-Zero

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
22.009
Πόντοι
6.056
Ε,και;
Οι γυναίκες σουργελα με τύπους ίδιου επιπέδου θα ταιριάξουν.
Θα κοιτάξουν ποτέ πιο έξω;
Δύσκολο γιατί και οι ίδιες δεν θα βγουν ποτέ από την ζώνη ανεσης στην οποία ζουν όλη τους την ζωή....ίδιες παρέες,εγκατάσταση στο ίδιο μέρος ....και ο μήνας έχει εννιά.

Μονο όταν φεύγουν απ'τα χωριά τους,κοιτάνε και παραέξω.Μερικές...παρακοιτάνε κιόλας.Αλλά αν ξαναγυρίσουν...ξαναμπαίνουν στο 'μυξοπαρθένα mode'

argyrotoxos

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
55.270
Πόντοι
16.235
Μονο όταν φεύγουν απ'τα χωριά τους,κοιτάνε και παραέξω.Μερικές...παρακοιτάνε κιόλας.Αλλά αν ξαναγυρίσουν...ξαναμπαίνουν στο 'μυξοπαρθένα mode'
Πολλές ψωνίζουν από...το διπλανό ή το πολύ παραδιπλανο χωριό οπότε παραμένουν στο "μυξοπαρθενα mode".

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom