Νέα

Σε εμπόλεμη κατάσταση πάλι Ισραήλ-Παλαιστίνη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TOMCRUISE
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 336K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποιος έχει δίκιο στη σύγκρουση Ισραήλ-Χαμάς;

• Το Ισραήλ

Ψήφοι: 97 49,5%
  • Η Χαμάς

Ψήφοι: 40 20,4%
  • Κανένας

Ψήφοι: 59 30,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    196

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
13.764
Πόντοι
2.606
Έτσι λέει το παλληκάρι.
Έχει καταλάβει το παλληκάρι ότι η Τουρκία όχι απλά φτιάχνει τα δικά της όπλα, αλλά τα εξάγει κιόλας σε μεγάλες ποσότητες?... εχει κατάλαβει την χαοτική διάφορα στα νούμερα?... έχει κατάλαβει πως πλέον δεν παράγουμε ούτε σφαίρα?

cretan336

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιουλ 2020
Like
4.872
Πόντοι
1.756
Δεν προχωράει με δική τους επιλογή. Γιατί θέλουν να ξαναγυρίσουν στο πρόγραμμα του F-35. Και με βιομηχανικό έργο. Αυτοί καθυστερούν την υπογραφή της σύμβασης, όχι οι Αμερικάνοι.
Για τα Eurofighter το πακέτο περιλαμβάνει και άμεση παράδοση μεταχειρισμένων. Που μάλλον για έμμεσο εκβιασμό των Αμερικανών τα παζαρευουν. Έτσι εξασφάλισαν τη συμφωνία για τα F-16.
Το μόνο που τους αφορά από το πακέτο είναι ο Meteor, για τον οποίον απαιτούν συμπαραγωγή στην Τουρκία ώστε να τον αντιγράψουν.
Κι από ότι φαίνεται αυτό είναι το πραγματικό εμπόδιο στην ολοκλήρωση της συμφωνίας.
Κάτι πίπες που διαβάζουμε ότι οι Γερμανοί τρόμαξαν από τις απειλές του Κυριάκου, που μέχρι κι ο Χαφταρ τον ταράζει στην καρπαζιά, περί μη αγοράς υποβρυχίων, δεν πιστεύω να τις παίρνεις στα σοβαρά.
Σανός ξακαθαρος είναι γιατί δε χρειάζεσαι τα F-35 για να αντιμετωπίσεις την Τουρκία.
Το ξέρουν κι οι Τούρκοι. Ούτε αυτοί τα χρειάζονται για να αντιμετωπίσουν εμάς.
Ασε που την εποχή που θα τα πάρουμε εμείς ή αυτοί δε θα είναι και τόσο αόρατα.
Όσο για το ΚΑΑΝ ζήτησαν άδεια από τους Αμερικανούς για τον F110 της GE για συμπαραγωγή, στον οποίον έχουν κι εμπειρία λόγω F-16.
Ο δικός τους turbofan έχει δρόμο ακόμη να ολοκληρωθεί.
Το σχόλιο που κάνω για το συγκεκριμένο βίντεο είναι:
"Έχουν πρόβλημα γιατί ΤΩΡΑ δεν μπορούν να αγοράσουν τίποτα και η όλη κατάσταση θυμίζει τα αγιατόλια που αγόρασαν αεροσκάφη 40 χρόνια μετά την επανάσταση τους. Αντίθετα εμείς αγοράζουμε και συνέχεια παραλαμβάνουμε νέα. Τι μου γράφετε τώρα για εγχώριες παραγωγές και λοιπές μπαρούφες....."
Για τη δε Λιβύη που αναφέρεις....
Failed state είναι, ότι έκαναν με την Ιταλία κάνουν τώρα και με εμάς.
Όταν θα πάει ο κόπανος εκεί κάτω θα ακούσει την τιμή και αν πληρώσει θα σταματήσουν και οι καραβιές και τα δήθεν για αποκλειστικές ζώνες κλπ κλπ

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
13.764
Πόντοι
2.606
..και το κυριότερο,η τουρκία αυτή τη στιγμή έχει συμμάχους που στην στραβή θα εμπλακούν υπέρ της,Κατάρ, Αζερμπαϊτζάν και Πακιστάν θα βοηθήσουν σε ότι χρειαστεί, εμείς δεν έχουμε κανένα σύμμαχο...το αντίθετο ακόμα και οι υποθετικά σύμμαχοί μας βάζουν τρικλοποδιές σε κάθε ευκαιρία...

spipis71

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Απρ 2018
Κριτικές
34
Like
16.157
Πόντοι
18.546
Ξεκινώ από το τέλος.
Τι έγινε τύπε μου στη Κάσο?
Κάποιοι έκαναν τους μαλάκες στις πληρωμές και κάποιοι άλλοι είπαν δεν θα βγάλουμε εμείς το φίδι από την τρύπα για χάρη σας.
Αυτό για το ισοζύγιο που γράφεις είναι για κάποια παιδάκια στο γιουτούμπι να ανεβάζουν βίντεο και να κάνουν συγκρίσεις ποιος είναι και καλά ισχυρότερος.
Δες τι κάνουν τώρα οι Ισραηλινοί.
Λες αυτοί να κοιτάζουν ισοζύγια κλπ αηδίες??

1)Κακώς με έχασες.
Είχαν άμεση ανάγκη σε ανταλλακτικά και βαϊπερ. Οι Αμερικανοί του Μπάιντεν δεν έδιναν μέχρι που λύσσαξαν οι Τούρκοι και πήραν τελικά μια συμφωνία που ήταν κακή. Προσπαθούν από τότε να την αλλάξουν αλλά μέχρι σήμερα δεν αλλάζει κάτι παρόλο που ανέλαβε και άλλος πρόεδρος.
Και μας γράφεις τύπε μου για εγχώριες παραγωγές και αναβαθμίσεις κλπ κουραφέξαλα.
2)Διαφωνούμε, δεν συμφωνούμε.
Δεν υπάρχει ΚΑΑΝ.
3)Ξέρω γω?????? Μήπως εκεί στα τελειώματα, λίγο πριν το κρέμασμα, έπιανε τους δικούς μας κανένας μεγάλο ιδεατισμός και μας έγραφαν στα παπάρια τους και οι άλλοι?

οκ τύπε μου στην Κασο δεν βάλαμε την ουρά στα σκέλια , οι Τούρκοι δεν έχουν δικιά τους πολεμική βιομηχανία, δεν υπάρχει πρόγραμμα Özgür για τα F16, το ΚΑΑΝ δεν θα τελειώσει ποτέ είναι μακέτο και γενικά τους έχουμε πάρει τα σώβρακα των μεμέτιδων.
Με εκείνο το καλώδιο της ηλ διασύνδεσης που θα βάζαμε τι έγινε ? :grin: λύσε μας και αυτήν την απορία

spipis71

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Απρ 2018
Κριτικές
34
Like
16.157
Πόντοι
18.546
Έχει καταλάβει το παλληκάρι ότι η Τουρκία όχι απλά φτιάχνει τα δικά της όπλα, αλλά τα εξάγει κιόλας σε μεγάλες ποσότητες?... εχει κατάλαβει την χαοτική διάφορα στα νούμερα?... έχει κατάλαβει πως πλέον δεν παράγουμε ούτε σφαίρα?

τυπέ δεν υπάρχουν αυτά , είναι μακέτο

cretan336

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιουλ 2020
Like
4.872
Πόντοι
1.756
οκ τύπε μου στην Κασο δεν βάλαμε την ουρά στα σκέλια , οι Τούρκοι δεν έχουν δικιά τους πολεμική βιομηχανία, δεν υπάρχει πρόγραμμα Özgür για τα F16, το ΚΑΑΝ δεν θα τελειώσει ποτέ είναι μακέτο και γενικά τους έχουμε πάρει τα σώβρακα των μεμέτιδων.
Με εκείνο το καλώδιο της ηλ διασύνδεσης που θα βάζαμε τι έγινε ? :grin: λύσε μας και αυτήν την απορία
Βρε τύπε, στην Κάσο εκείνο το ιταλικό πλοίο που ήταν για έρευνες......τι είδους έρευνες έκανε??

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
9.068
Πόντοι
2.356
Το σχόλιο που κάνω για το συγκεκριμένο βίντεο είναι:
"Έχουν πρόβλημα γιατί ΤΩΡΑ δεν μπορούν να αγοράσουν τίποτα και η όλη κατάσταση θυμίζει τα αγιατόλια που αγόρασαν αεροσκάφη 40 χρόνια μετά την επανάσταση τους. Αντίθετα εμείς αγοράζουμε και συνέχεια παραλαμβάνουμε νέα. Τι μου γράφετε τώρα για εγχώριες παραγωγές και λοιπές μπαρούφες....."
Για τη δε Λιβύη που αναφέρεις....
Failed state είναι, ότι έκαναν με την Ιταλία κάνουν τώρα και με εμάς.
Όταν θα πάει ο κόπανος εκεί κάτω θα ακούσει την τιμή και αν πληρώσει θα σταματήσουν και οι καραβιές και τα δήθεν για αποκλειστικές ζώνες κλπ κλπ
Μπαρούφα είναι το δε μπορούν οι Τούρκοι να αγοράσουν ΤΩΡΑ και ότι θυμίζουν τους Αγιατολάχ.
Τους πουλάνε ΤΑ ΠΑΝΤΑ. Και Viper. Και πριν λίγο καιρό τους πούλησαν εξοπλισμό για F-16, με υπογραφή Μενέντεζ κιόλας.
Πλην των F-35 που κι αυτά δεν ξέρουμε ακόμη για πόσο θα τα αρνείται ο Τραμπ.
Το ότι οι Τούρκοι αρνούνται την υπογραφή της σύμβασης για τα νέα Viper και τα Κιτ αναβάθμισης των υπολοίπων είναι θέμα δικών τους σχεδιασμών.
Και όχι άρνησης των Αμερικανών να πουλήσουν.
Που μια χαρά τους τα πουλάνε των Τούρκων.

Όσο για τον κόπανο.
Ασε να πάει πρώτα και μετά βλέπουμε τι κατάφερε.

Το βίντεο σανό πουλάει. Πέραν πάσης αμφιβολίας.

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
13.764
Πόντοι
2.606
Εδώ έχουν κανονισμένα αεροπορικά γυμνάσια με τους Αιγύπτιους τώρα στα καπάκια...οι καταριανοι έχουν αγοράσει πόσα Ραφαλ και εκπαιδεύουν Τούρκους πάνω....και δω η παπατζα πάει σύννεφο, ότι δεν έχουν μαντήλι να κλάψουν και πως η οικονομία τους καταρρέει εδώ και έξι χρόνια....

ananeotikos

Μέγας
Εγγρ.
16 Φεβ 2025
Like
15.778
Πόντοι
3.556
Θα το καταλάβει σε 200 χρόνια.

sex volcano

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
202
Like
56.134
Πόντοι
47.917
Το βασανίζεται ποσαωραφαλ Εμείς κ πόσα φ16=οι Τούρκοι αφού Εμείς και 20,000 Ραφαλ να έχουμε κ οι Τούρκοι δέκα f16 πάλι σκατά τα κάνουμε αφού δεν έχουμε πολιτικούς...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Ποιο παλικάρι;;;:think:

spipis71

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Απρ 2018
Κριτικές
34
Like
16.157
Πόντοι
18.546
Βρε τύπε, στην Κάσο εκείνο το ιταλικό πλοίο που ήταν για έρευνες......τι είδους έρευνες έκανε??

για το καλώδιο , αλλά δεν έφυγε μόνο του ήρθαν Τουρκικά πλοία και το έδιωξαν και η κυβέρνηση έφτιαξε το αφήγημα με τις πληρωμές και την συμμετοχή της Κύπρου σε αυτές , στην συνέχεια είπαμε ότι θα ξαναρχίζαμε γιατί λύθηκαν τα προβλήματα με τις πληρωμές και μόλις απείλησαν οι Τούρκοι εμείς κάναμε πίσω και είπαμε θα το δούμε , αυτό σε ρωτάω , το βλεπουμε ακόμα? ξέρεις κάτι?

ananeotikos

Μέγας
Εγγρ.
16 Φεβ 2025
Like
15.778
Πόντοι
3.556
..και το κυριότερο,η τουρκία αυτή τη στιγμή έχει συμμάχους που στην στραβή θα εμπλακούν υπέρ της,Κατάρ, Αζερμπαϊτζάν και Πακιστάν θα βοηθήσουν σε ότι χρειαστεί, εμείς δεν έχουμε κανένα σύμμαχο...το αντίθετο ακόμα και οι υποθετικά σύμμαχοί μας βάζουν τρικλοποδιές σε κάθε ευκαιρία...
Παίρνουμε αυτό που αξίζουμε.
Αφού δεν αντιδρούμε σε τίποτα.

ananeotikos

Μέγας
Εγγρ.
16 Φεβ 2025
Like
15.778
Πόντοι
3.556
για το καλώδιο , αλλά δεν έφυγε μόνο του ήρθαν Τουρκικά πλοία και το έδιωξαν και η κυβέρνηση έφτιαξε το αφήγημα με τις πληρωμές και την συμμετοχή της Κύπρου σε αυτές , στην συνέχεια είπαμε ότι θα ξαναρχίζαμε γιατί λύθηκαν τα προβλήματα με τις πληρωμές και μόλις απείλησαν οι Τούρκοι εμείς κάναμε πίσω και είπαμε θα το δούμε , αυτό σε ρωτάω , το βλεπουμε ακόμα? ξέρεις κάτι?
Θα πάει ο ίδιος ο Ραγιαπετρίτης να το περάσει το καλώδιο .
Μην ανησυχούμε.

spipis71

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Απρ 2018
Κριτικές
34
Like
16.157
Πόντοι
18.546
Το βασανίζεται ποσαωραφαλ Εμείς κ πόσα φ16=οι Τούρκοι αφού Εμείς και 20,000 Ραφαλ να έχουμε κ οι Τούρκοι δέκα f16 πάλι σκατά τα κάνουμε αφού δεν έχουμε πολιτικούς...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Ποιο παλικάρι;;;:think:

ένας που είπε ότι έχουμε πάρει και κάτι Ινδικους πυραύλους :grin: στην πίσω σελίδα :headbang:

cretan336

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιουλ 2020
Like
4.872
Πόντοι
1.756
Μπαρούφα είναι το δε μπορούν οι Τούρκοι να αγοράσουν ΤΩΡΑ και ότι θυμίζουν τους Αγιατολάχ.
Τους πουλάνε ΤΑ ΠΑΝΤΑ. Και Viper. Και πριν λίγο καιρό τους πούλησαν εξοπλισμό για F-16, με υπογραφή Μενέντεζ κιόλας.
Πλην των F-35 που κι αυτά δεν ξέρουμε ακόμη για πόσο θα τα αρνείται ο Τραμπ.
Το ότι οι Τούρκοι αρνούνται την υπογραφή της σύμβασης για τα νέα Viper και τα Κιτ αναβάθμισης των υπολοίπων είναι θέμα δικών τους σχεδιασμών.
Και όχι άρνησης των Αμερικανών να πουλήσουν.
Που μια χαρά τους τα πουλάνε των Τούρκων.

Όσο για τον κόπανο.
Ασε να πάει πρώτα και μετά βλέπουμε τι κατάφερε.

Το βίντεο σανό πουλάει. Πέραν πάσης αμφιβολίας.
Το μόνο που μπορώ να καταλάβω είναι το "αγοράζω κάτι από εσένα πχ και μου το παραδίδεις τότε αφού πληρωθείς ως συμφωνήσαμε".
Και οι δυο θέλαμε και τα βρήκαμε αλλά τόσο καιρό μετά ακόμα δεν έχει παραδοθεί βίδα γιατί έτσι.
Ελευθερία στις κινήσεις μας υπάρχει, δουλειά όμως γίνεται ιδιαίτερα όταν οι ανταγωνιστές μου κάθε μέρα παραλαμβάνουν??

cretan336

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιουλ 2020
Like
4.872
Πόντοι
1.756
Βρε τύπε μου ειλικρινά δεν ξέρω.
Ξέρω όμως για ένα άλλο καλώδιο που θα συνδέσει Κρήτη με Ηπειρωτική Ελλάδα και ακόμα περιμένουμε.......
Πρόσφατα μάλιστα μας είπαν πως θα μας πιάσουν και τον κώλο όσο περιμένουμε :confused:

Βλέπεις όμως που το ξέρεις το αφήγημα??
Μα δεν είναι και δύσκολο να πιστέψεις πως τα μουνόπανα δεν ήθελαν πληρώσουν και έγινε ότι έγινε.
Και ναι, είμαι προκατειλημμένος για τους αδερφούς Κύπριους.

spipis71

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Απρ 2018
Κριτικές
34
Like
16.157
Πόντοι
18.546
Βρε τύπε μου ειλικρινά δεν ξέρω.
Ξέρω όμως για ένα άλλο καλώδιο που θα συνδέσει Κρήτη με Ηπειρωτική Ελλάδα και ακόμα περιμένουμε.......
Πρόσφατα μάλιστα μας είπαν πως θα μας πιάσουν και τον κώλο όσο περιμένουμε :confused:

Βλέπεις όμως που το ξέρεις το αφήγημα??
Μα δεν είναι και δύσκολο να πιστέψεις πως τα μουνόπανα δεν ήθελαν πληρώσουν και έγινε ότι έγινε.
Και ναι, είμαι προκατειλημμένος για τους αδερφούς Κύπριους.

ναι ρε σύ το ξέρω το αφήγημα απλώς την δεύτερη φορά που το αναβάλαμε δεν ίσχυε πια ήταν καθαρά η Τουρκική απειλή, αυτό σου λέω , αυτό εννοώ όταν λέω ότι βάλαμε την ουρά στα σκέλια

ananeotikos

Μέγας
Εγγρ.
16 Φεβ 2025
Like
15.778
Πόντοι
3.556
ναι ρε σύ το ξέρω το αφήγημα απλώς την δεύτερη φορά που το αναβάλαμε δεν ίσχυε πια ήταν καθαρά η Τουρκική απειλή, αυτό σου λέω , αυτό εννοώ όταν λέω ότι βάλαμε την ουρά στα σκέλια
Οπως πάντα.
Ο Ραγιαπετρίτης λέει τα κανόνισε με το καλώδιο με μεγάλη επιτυχία.

cretan336

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιουλ 2020
Like
4.872
Πόντοι
1.756
Μα τη δεύτερη φορά έφυγαν τα μουνόπανα που θα πόντιζαν το καλώδιο γιατί τα μουνόπανα που δεν πλήρωσαν το καθυστέρησαν πολύ και είχαν όλα τα μουνόπανα και άλλες δουλειές να κάνουν.
Κάποιοι να πούμε έκαναν εκκαθαρίσεις σε στυλ γενοκτονίας ή έγραφαν σενάριο για το μίσιον ιμπόσιμπλ Νο59 και ετοίμαζαν και εκδρομές με την αεροπορία τους.
Με εμάς και τα καλώδια μας θα ασχολούνται??
Αργότερα....

Ναι, δεν είναι καθόλου, μα απόλυτα καθόλου, καλός ο Υ[.Εξ. μας.
Μην κάνουμε όμως και τους αποδίπλα να πιστεύουν πως κάτι κατάφεραν.

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom