trimis
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 13
- Like
- 33.975
- Πόντοι
- 9.095
το φόρεμα της Τζό Λεβίνσκι !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Σουξεδιαρικο το φόρεμα!Θα το βάλω στο τρίτο ραντεβού μας μωρο!
το φόρεμα της Τζό Λεβίνσκι !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Σουξεδιαρικο το φόρεμα!Θα το βάλω στο τρίτο ραντεβού μας μωρο!
Υπέροχη!...έτσι,για να γεμίσουμε τις μπαταρίες κουμπάρε
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Καλημέρα στ αγόρια μου,εύχομαι μια όμορφη μέρα!
![]()
Αυτό το φόρεμα δεν είναι για έξοδο… είναι για είσοδο στο πρόγραμμά σουΣουξεδιαρικο το φόρεμα!Θα το βάλω στο τρίτο ραντεβού μας μωρο!
Από το λίγο που φαίνεται στο βίντεο, βλέπω βαθιά όπως πρέπει πίπα χωρίς χέρι. Η εμπειρία φαίνεται (δεν σε έχω πάρει, ακόμα..).Αγόρια μου όμορφα καλησπέρα!
Σήμερα & αύριο είμαι φουλ κλεισμένη με ραντεβού, Κυριακή δεν θα δουλέψω, άρα διαθεσιμότητα ξανα από Δευτέρα κάποιες ώρες (θα ενημερώσω εδώ)
Σας φιλώ γλυκα & πονηρά
*Να βάλω και μια πιπα να υπάρχει από το αρχείο μου
![]()
Δε χαμπαριαζει η στοματικη σου κοιλοτητα.ολον μεσα τον εξαφανισεςΑγόρια μου όμορφα καλησπέρα!
Σήμερα & αύριο είμαι φουλ κλεισμένη με ραντεβού, Κυριακή δεν θα δουλέψω, άρα διαθεσιμότητα ξανα από Δευτέρα κάποιες ώρες (θα ενημερώσω εδώ)
Σας φιλώ γλυκα & πονηρά
![]()
Όποιος δεν έχει δοκιμάσει αυτή τη πίπα χάνει την απόλυτη ηδονή!!!Αγόρια μου όμορφα καλησπέρα!
Σας φιλώ γλυκα & πονηρά
![]()
Χαρά μου εσύ!Η φαση μ εμένα είναι ότι λόγω άλλης επαγγ.ζωης αλλά και προσωπικής, κανονίζω τα ραντεβού μου αρκετά νωρίτερα, δλδ δεν είμαι του πάρα 5,πέραν τούτου αγόρια που είστε σταθερα & σας "αγαπω" λίγο παραπάνωΌποιος δεν έχει δοκιμάσει αυτή τη πίπα χάνει την απόλυτη ηδονή!!!
Είμαστε πολλοί θαυμαστές και δεν προλαβαίνουμε να σε δούμε πλέον
Να έχεις ένα όμορφο Σαββατοκύριακο καυλιάρα μου
Λογικό να υπάρχει εμπειρίαΑπό το λίγο που φαίνεται στο βίντεο, βλέπω βαθιά όπως πρέπει πίπα χωρίς χέρι. Η εμπειρία φαίνεται (δεν σε έχω πάρει, ακόμα..).
Το ξέρω και εννοείται ότι δεν σε παρεξηγώ.Χαρά μου εσύ!Η φαση μ εμένα είναι ότι λόγω άλλης επαγγ.ζωης αλλά και προσωπικής, κανονίζω τα ραντεβού μου αρκετά νωρίτερα, δλδ δεν είμαι του πάρα 5,πέραν τούτου αγόρια που είστε σταθερα & σας "αγαπω" λίγο παραπάνωπάντα θα με
Είμαι χορτάτος αλλά προς το παρόν. Με την επάνοδό μου όμως θα χρειαστώ μία ένεση ηδονής και καύλας. Ξέρεις εσύ.Αγόρια μου όμορφα καλησπέρα!
Σας φιλώ γλυκα & πονηρά
*Να βάλω και μια πιπα να υπάρχει από το αρχείο
Πίστεψέ με φίλε μου, η εμπειρία της Τζο είναι σε άλλο level!!!Από το λίγο που φαίνεται στο βίντεο, βλέπω βαθιά όπως πρέπει πίπα χωρίς χέρι. Η εμπειρία φαίνεται (δεν σε έχω πάρει, ακόμα..).
Είσαι υπέροχο αγόρι κ το εννοώ..φυσικά όταν θεωρήσω ότι αξίζει ο άλλος θα κανω την υπέρβαση μου, εφόσον μπορώ.Το ξέρω και εννοείται ότι δεν σε παρεξηγώ.
Εκτιμώ πολύ ότι την πρώτη φορά που συναντηθήκαμε αλλαξες το προσωπικό σου πρόγραμμα για να βρεθούμε.
Επίσης φτάνουμε τις 3 χιλιάδες σελίδες και δεν μας έχεις πει ακόμα το δώρο που ετοιμάζεις?
Ε ναι μόλις χθες το 4ο ραντεβού μας..!Να περάσεις όμορφα τις διακοπές σου κι εγώ με χαρά να σ απολαύσω πάλι καυλιαρη!Είμαι χορτάτος αλλά προς το παρόν. Με την επάνοδό μου όμως θα χρειαστώ μία ένεση ηδονής και καύλας. Ξέρεις εσύ.![]()
Να με πάρεις τηλ αγοράκι μου όταν θελήσεις!@Sexyjoanna πώς θα μπορέσουμε εμείς οι νέοι να σε απολαύσουμε ?
Ο Βλάχος δεν έκανε εμφάνιση απόψε και ανησυχώ.Είσαι υπέροχο αγόρι κ το εννοώ..φυσικά όταν θεωρήσω ότι αξίζει ο άλλος θα κανω την υπέρβαση μου, εφόσον μπορώ.
Έχω 2 σενάρια περί δώρου,θ ανακοινώσω σύντομα
Ε ναι μόλις χθες το 4ο ραντεβού μας..!Να περάσεις όμορφα τις διακοπές σου κι εγώ με χαρά να σ απολαύσω πάλι καυλιαρη!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Να με πάρεις τηλ αγοράκι μου όταν θελήσεις!
Μάλλον κάπου θα περνάει ωραία τ αγορι..Ο Βλάχος δεν έκανε εμφάνιση απόψε και ανησυχώ.![]()
Επίσης αγαπημένε μουΚαληνύχτα όμορφη και καλή ξεκούραση!!!
Στο έχω ξαναπεί, είσαι η βασίλισσα της πίπας!!!Αγόρια μου όμορφα καλησπέρα!
Σας φιλώ γλυκα & πονηρά
![]()