Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 195K
  • Εμφανίσεις 8M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 892 29,1%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 175 5,7%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 529 17,3%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 336 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 329 10,7%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 103 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 602 19,7%
  • αλλο

Ψήφοι: 97 3,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    3.063

johnm650

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2016
Κριτικές
6
Like
1.315
Πόντοι
481
Εγώ έχω μείνει στο σημείο που μου είπε η τύπισσα ότι της ζητάνε το τηλέφωνό της, αυτή το δίνει, αλλά αυτοί δεν την καλούν ποτέ.
  1. αδυνατώ να το πιστέψω
  2. γιατί να κάνεις κίνηση (ανταλλαγή τηλεφώνου) αφού δεν σε ενδιαφέρει?
  3. χρησιμοποίησε πληθυντικό, άρα το έχουν κάνει παραπάνω από ένας. Ύποπτον! Δεν μου έχει πει ποτέ άλλη γυναίκα για τέτοια συμπεριφορά, κι έτυχε στη συνάδελφο παραπάνω από μια φορές?

Spieler

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Ιαν 2024
Κριτικές
43
Like
4.207
Πόντοι
2.846
άντρες της ζητάνε τηλέφωνο και μετά την γειώνουν (δεν το πίστεψα για να είμαι ειλικρινής)

Άμα θέλετε να το συζητήσουμε εδώ είμαι και θα χαρώ να ανταλλάξουμε απόψεις.

Bro, πολλοί γειώνουν όχι γιατί θέλουν να γειώσουν αλλά γιατί δεν υπάρχει τόσος ελεύθερος χρόνος. Π.χ. γνωρίζεις γκόμενα κάπου και αλλάζεις Insta, WhatsApp κλπ. Τσατάρεις 1-2 μέρες, κάνεις πρόταση για έξοδο, σου λέει "δε μπορώ για τον Χ λόγο", συνεχίζεις να τσατάρεις, τραβάει το πράγμα καμιά βδομάδα, κάνεις δεύτερη πρόταση, πάλι δε μπορεί η κυρία. Mετά βαριέσαι και το αφήνεις και στέλνει μήνυμα ότι δε ξηγιέσαι καλά, που χάθηκες, ξέκοψες κλπ. Αυτό το θεωρούν ότι γείωσες, ενώ απλά βαρέθηκες, μου έχει τύχει μερικές φορές.

Τελευταία τροποποίηση:

orgasmikos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2019
Like
1.852
Πόντοι
216
συνάδελφε, μου ανέβασες το ηθικό. Έτσι εξηγείται λοιπόν ο καταιγισμός από χυλόπιτες που έχω φάει κατά καιρούς: είμαι κούκλος!!! :cheesy:
Φίλε μιλάς με τον μάστερ της χυλόπιτας. Έχω φάει για 100 ζωές

ntinos-x

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2024
Like
1.284
Πόντοι
206
Μιλούσα προχθές με μια συνάδελφο (την γνωρίζω πάνω από μια δεκαετία, ήμασταν και συμφοιτητές). Φλερτάρουμε τα 35 έκαστος. Ελεύθεροι αμφότεροι. Δεν με ενδιαφέρει γιατί παρόλο που είναι εμφανίσιμη, έχει μυαλό κουνουπίδι. Βέβαια κάποια στιγμή έκανα μια υποτυπώδη κρούση και βρήκα τοίχο γιατί τότε τον άντρα τον ήθελε σέρφερ (σαν διαφήμιση της loreal). Προχθές λοιπόν μου έλεγε ότι συχνά πυκνά γνωρίζει αγόρια/άντρες της ζητάνε τηλέφωνο και μετά την γειώνουν (δεν το πίστεψα για να είμαι ειλικρινής). Μετά μου είπε για την προσωπική της λίστα. Ότι δηλαδή όταν γνωρίζει κάποιον, αρχίζει και βάζει "τικ" στα διάφορα σημεία της λίστας. Και ρωτάω: "Και τι γίνεται όταν κάποιος συμπληρώσει όλα τα προαπαιτούμενα?" Και απαντάει: "Το πιο πιθανό είναι να μην τον θέλω μετά..." Και μετά συνέχισα την κουβέντα ρωτώντας ποια είναι τα στοιχεία της λίστας. Η απάντηση σε μια πρόταση "Να είναι καλός άνθρωπος" (δεν το πίστεψα ούτε ένα νανοσεκόντ αυτό)

Κι έρχομαι τώρα και σας ρωτάω: "Γιατί μπήκα στη διαδικασία να ρωτήσω? Γιατί να κάνω μια τέτοια κουβέντα?"

Από την συζήτηση εγώ κράτησα τα εξής:
  1. της την πέφτουν ζωντανά-live (άρα παίζει ακόμα καμάκι έξω)
  2. την γειώνουν (με ένα μεγάλο ερωτηματικό για την εγκυρότητα)
  3. φαινομενικά ζητάει στοιχεία που όλοι ανεξαιρέτως (αρσενικά/θηλυκά) πρέπει να έχουμε

Άμα θέλετε να το συζητήσουμε εδώ είμαι και θα χαρώ να ανταλλάξουμε απόψεις.
Μου εχει τυχει κατι σαν αυτο που λες,
Ομορφη Ευστροφη, Λαμογιο, Κορμαρα, Μοδατη
Συζητησεις κοινωνικες, Πολιτικες, ηταν μεσα σε ολα

Η Γκομενα -οταν μου ανοίχτηκε- μου ελεγε οτι αποφασιζει εαν θα κατσει σε καποιον
βαζοντας ΤΙΚ, Συνφωνα με τα κριτηριά της.........
=Εγω βεβαια της ειχα σκισει τον κολο χωρις να εχω αρκετα απο τα κριτηρια της.........
Βασικα ειχα μονο 1, εχυνε ακαταπαυστα μαζι μου, κ καβλωνε και μονο που με εβλεπε=

Καποια απο αυτα τα κριτηρια....?????
Μοντελος
Μουσατος
Μελαχροινος
Ναρκισος
Γιατρος, ειτε Δικηγορος. Πολιτικος ,Διαπλεκομενος, Τραπερ, Νυχτας, Κοκας ,Ηθοποιος, Μπραβος, Επιχειρηματίας
Με ακριβες εξοδους, Σ/Κ , Κοτεραδα κτλ Ακριβο Οχημα, Στανταρ Μηχανη, Μοντερνο Ντυσιμο
κ οπωςδηποτε Τσαμπουκας.......

Εβαζε ρε Φιλε ΤΙΚ, Τι να σου πω..........Μιλαμε για μεγαλο νουμερο...........
Τοσο αδεια Γυναικα δεν εχω ξανασυνάντηση........
Τις λεω λοιπον αυτη ειναι η Ζωη επιλογες απο ΤΙΚ.....
Μου απανταει γιατι ολοι οι αλλοι που δεν επιλεγουν με τα ΤΙΚ, εχουν καμια καλυτερη ζωη.....??
Τελος Παντων, στα λεω μιας και το ανεφερες και θυμήθηκα τα ΤΙΚ

==Τελος, οταν συναντηθηκαμε 2-3 φορες τυχαια, Παντα με τον τροπο της μου ζηταγε να την Γαμησω.......==
το οποιο φυσικα και δεν εκανα.....την αφησα να ζει με τα ΤΙΚ.

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΚΟΜΕΝΑ= ΕπΙλεγω την Ζωη μου με ΤΙΚ, αλλα δεν λεω οχι και στα καλα γαμησια......

Sub-Zero

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
22.011
Πόντοι
6.056
Κι έρχομαι τώρα και σας ρωτάω: "Γιατί μπήκα στη διαδικασία να ρωτήσω? Γιατί να κάνω μια τέτοια κουβέντα?"

Μάλλον επειδή είναι εμφανίσιμη.Αν ήταν μπάζο,δε νομιζω να έκανες την κουβέντα

Από την συζήτηση εγώ κράτησα τα εξής:
  1. της την πέφτουν ζωντανά-live (άρα παίζει ακόμα καμάκι έξω)
  2. την γειώνουν (με ένα μεγάλο ερωτηματικό για την εγκυρότητα)
  3. φαινομενικά ζητάει στοιχεία που όλοι ανεξαιρέτως (αρσενικά/θηλυκά) πρέπει να έχουμε

Όσα χρόνια την ξέρεις,είχε γκόμενους γενικά;Ή απλά παίρνει επιβεβαίωση και δεν πηδιέται με κανέναν;

kolobaras76

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
5
Like
3.852
Πόντοι
446
ελα να μου το γλείψεις απο Σεπτέμβρη ,,,μεχρι τοτε μην μου κουνας την τρυπα σου γαμαω αλλου:coffee:
Το Σεπτεμβριο δυστυχως δεν μπορω....ξεκιναω το φροντιστηριο....

matrix21

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Φεβ 2008
Κριτικές
27
Like
3.092
Πόντοι
8.355
Εγώ έχω μείνει στο σημείο που μου είπε η τύπισσα ότι της ζητάνε το τηλέφωνό της, αυτή το δίνει, αλλά αυτοί δεν την καλούν ποτέ.
  1. αδυνατώ να το πιστέψω
  3. χρησιμοποίησε πληθυντικό, άρα το έχουν κάνει παραπάνω από ένας. Ύποπτον! Δεν μου έχει πει ποτέ άλλη γυναίκα για τέτοια συμπεριφορά, κι έτυχε στη συνάδελφο παραπάνω από μια φορές?
παιχτη υπαρχουν και αλλες περιπτωσεις που δεν εχεις σκεφτει ισως
να εισαι παντρεμενος ή σε σχεση και να εισαι καλα
σε αυτες τις περιπτωσεις δεν σου λειπει τοσο το γαμησι αλλα το κυνηγι και η επιβεβαιωση
βγαινεις λοιπον με φιλους και την πεφτεις απλα για να διαπιστωσεις αν μετρας ακομα...
παιρνεις χαρτακι με τηλ, παιρνεις την επιβεβαιωση που σου λειπει και φευγοντας το πετας στα σκουπιδια και γυριζεις σπιτι γεματος
αν το κρατησεις μπορει να λυγισεις και να χασεις αυτο που εχεις απλα για ενα πηδημα...

Μάγος του ΟΖ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2022
Like
2.291
Πόντοι
456
  1. αδυνατώ να το πιστέψω
Ανέφερες ότι είναι κοκορόμυαλη, ε αυτό μετά τον αρχικό ενθουσιασμό μένει και δεν δείχνουν μετά ενδιαφέρον

Sub-Zero

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
22.011
Πόντοι
6.056
Ανέφερες ότι είναι κοκορόμυαλη, ε αυτό μετά τον αρχικό ενθουσιασμό μένει και δεν δείχνουν μετά ενδιαφέρον

Οσο κοκορόμυαλη και να'ναι,αφού είναι εμφανισιμη,έστω μόνο για πούτσο θα την κρατούσαν κάποιοι

• Like
Αντιδράσεις: Lamein

johnm650

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2016
Κριτικές
6
Like
1.315
Πόντοι
481
Θα προσπαθήσω να απαντήσω συνολικά σε όλους.
@Spieler εσύ το πήγες μακριά. Από αυτά που μου έλεγε η σειρά των πραγμάτων έχει ως εξής:
  1. σε βλέπω, μου αρέσεις, σε προσεγγίζω
  2. φλερτάρουμε όσο είμαστε στο μαγαζί
  3. σου ζητάω κινητό, μου δίνεις τον αριθμό σου
  4. χάνομαι και δεν σε παίρνω ποτέ
Ο @matrix21 ισως το πέτυχε εδώ. Αυτό για να είμαι ειλικρινής δεν το είχα σκεφτεί. Αλλά και πάλι, δεν μπορεί να εμπίπτουν όλες οι περιπτώσεις σε αυτή την κατηγορία...Σίγουρα θα υπάρχουν και πιο διαθέσιμοι τύποι, έστω για έναν κρύο!

@Sub-Zero ναι, στα τόσα χρόνια που την ξέρω, γνωρίζω καλά δύο συναδέλφους που την πιστόνιαζαν και την παράτησαν και γνωρίζω επίσης και μια περίπτωση ανθρώπου με τον οποίο συγκατοικούσε κιόλας. Άρα, ναι, έχει υπάρξει σε σχέσεις/καταστάσεις. Βέβαια η φήμη που κυκλοφορούσε στον κύκλο μας είναι ότι δεν το δίνει άμα δεν υπάρχει προοπτική γάμμου (μας φεύγανε τα σφραγίσματα από τα γέλια, γιατί θύμηζε Ματίνα Μανταρινάκη στο άκουσμα του γάμμου)

Φίλε @ntinos-x κι αυτή η περίπτωση που περιγράφω, σε άλλους έχει αναφέρει παρεμφερή τικ. Τα οποία, για να είμαστε αντικειμενικοί δεν έχει δικαίωμα να ζητά. Είναι αρκετά εμφανίσιμη, το σώμα έχει αρχίσει να σπάει, έχει ένα τικ στα μάτια (τραβάει φωτογραφίες με φλας) και όπως είπα άμα συζητήσεις πάνω από 10 λεπτά συνεχόμενα μαζί της καταλαβαίνεις ότι το μυαλό είναι πουρές.

Οφείλω να πω ότι δεν ανοίχτηκε πλήρως σε μένα, γιατί είμαι αψύς και αθυρόστομος, οπότε θα της έλεγα την τελευταία πρώτη, με το πρώτο άκουσμα μαλακίας. Της είπα ότι στο κινητό της περιμένουν 10 λαγωνικά να την μυρήσουν ανά πάσα ώρα και στιγμή μόνο και μόνο επειδή έχει τρύπα, πράγμα το οποίο αποδέχτηκε. Με δυσκολία μεν, αλλά το αποδέχτηκε.

argyrotoxos

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
55.285
Πόντοι
16.235
Ναι αλλά πούτσα μου. Όσες θέλουν
Kαλα ξηγιεσαι...το τηλέφωνο δείχνει ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ .
Προφίλ στα σοσιαλ κρεμμύδια δίνουν μόνο καγκουρες/ καγκουρινες/ γενικά ΑΣΟΒΑΡΑ άτομα.

Spieler

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Ιαν 2024
Κριτικές
43
Like
4.207
Πόντοι
2.846
Θα προσπαθήσω να απαντήσω συνολικά σε όλους.
@Spieler εσύ το πήγες μακριά. Από αυτά που μου έλεγε η σειρά των πραγμάτων έχει ως εξής:
  1. σε βλέπω, μου αρέσεις, σε προσεγγίζω
  2. φλερτάρουμε όσο είμαστε στο μαγαζί
  3. σου ζητάω κινητό, μου δίνεις τον αριθμό σου
  4. χάνομαι και δεν σε παίρνω ποτέ

Kι αυτό μπορεί να τύχει ρε αδελφέ, μια φορά πιάνω συζήτηση με μια που καθόταν δίπλα μου στο αεροπλάνο, μέτρια γκόμενα και ούτε καν είχα σκοπό να κάνω καμάκι αλλά έτυχε. Μιλάγαμε στην πτήση, όταν φτάσαμε Αθήνα αλλάξαμε Instagram, της λέω θα σου στείλω για κανένα ποτό, μου λέει "ναι, να πάμε". Μετά είδα λίγο και κάτι posts στο Instagram της για θρησκεία, αγίους κλπ που δεν τα γουστάρω καθόλου και την έκλασα. Αν ήταν καμιά ωραία θα είχα στείλει, αλλά λέω και μέτρια και θρησκόληπτη που να μπλέκεις τώρα. Δεν είναι κάτι σπάνιο, γιατί σου κάνει εντύπωση;

johnm650

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2016
Κριτικές
6
Like
1.315
Πόντοι
481
Το ίδιο σκηνικό σε αεροπλάνο μου έτυχε κι εμένα, μια αντίστοιχα μέτρια γυναίκα αλλά με διαφορετικές πολιτικές αντιλήψεις. Παρά τις διαφορές μας, εγώ την κυνηγάω ακόμα να βρεθούμε (έχουμε πολύ περίεργες καθημερινότητες κι οι δυο).

Μου φαίνεται λοιπόν περίεργο γιατί την έχεις μπροστά σου. Λίγο παρατηρητικός να είσαι κόβεις κίνηση/αντιδράσεις και μπορείς να σχηματίσεις μια εικόνα. Οπότε αν δεν σου αρέσει, δεν ζητάς τηλέφωνο. Χαιρετίζεις ευγενικά και κόβεις λάσπη. Επαναλαμβάνω ότι μιλάμε για αριθμό τηλεφώνου κι όχι μέσα κοινωνικής δικτύωσης (που όπως πολύ σωστά λες βλέπεις και παρατηρείς πράγματα τα οποία σε ξενερώνουν ενώ αρχικά γούσταρες)

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
6
Like
9.737
Πόντοι
2.636
δεν καθομαι να σκεφτω τι θελουν γιατι ακομη και οταν εχεις αυτο που θες στο τελος δε το εκτιμας...

οποτε απλα γινεσαι εφετζης/παπατζης τοσο ωστε να την ξαπλωσεις και μετα στα @@ σου αστην να παρακαλα η οχι...

σιγα μη βασανισω το μυαλο μου για ελλεηνιδα....

Spieler

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Ιαν 2024
Κριτικές
43
Like
4.207
Πόντοι
2.846
Το ίδιο σκηνικό σε αεροπλάνο μου έτυχε κι εμένα, μια αντίστοιχα μέτρια γυναίκα αλλά με διαφορετικές πολιτικές αντιλήψεις. Παρά τις διαφορές μας, εγώ την κυνηγάω ακόμα να βρεθούμε (έχουμε πολύ περίεργες καθημερινότητες κι οι δυο).

Μου φαίνεται λοιπόν περίεργο γιατί την έχεις μπροστά σου. Λίγο παρατηρητικός να είσαι κόβεις κίνηση/αντιδράσεις και μπορείς να σχηματίσεις μια εικόνα. Οπότε αν δεν σου αρέσει, δεν ζητάς τηλέφωνο. Χαιρετίζεις ευγενικά και κόβεις λάσπη. Επαναλαμβάνω ότι μιλάμε για αριθμό τηλεφώνου κι όχι μέσα κοινωνικής δικτύωσης (που όπως πολύ σωστά λες βλέπεις και παρατηρείς πράγματα τα οποία σε ξενερώνουν ενώ αρχικά γούσταρες)

Επίσης, παλιά που ήταν κανόνας να ζητάς τηλέφωνο αντί για social, κάποιοι που έβγαιναν για καμάκι μάζευαν μερικά τηλέφωνα στον ίδιο μήνα, δε θα ασχολούνταν με όλες μετά. Δούλευα σε μαγαζιά μικρός και έχω δει πολλά τέτοια.
Και γω είχα πάρει now and then τηλέφωνα/Fb από γκόμενες που δε μου πολυάρεσαν επειδή έκατσε η συγκυρία και ήταν εύκολο (μεγάλη κοινή παρέα, π.χ.) και μετά δεν πήρα/ έστειλα. Ειδικά πιτσιρικάς τα κάνεις εύκολα αυτά.
Και οι πιο πολλές ούτε ασχολούνται. Έχω πάρει τηλέφωνο από γκόμενα που έχω φασωθεί στο Decadence και όταν τηλεφώνησα μετά από 1-2 μέρες [έκανε ότι, who knows?] δε θυμόταν ποιος ήμουν.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom