Μιλούσα προχθές με μια συνάδελφο (την γνωρίζω πάνω από μια δεκαετία, ήμασταν και συμφοιτητές). Φλερτάρουμε τα 35 έκαστος. Ελεύθεροι αμφότεροι. Δεν με ενδιαφέρει γιατί παρόλο που είναι εμφανίσιμη, έχει μυαλό κουνουπίδι. Βέβαια κάποια στιγμή έκανα μια υποτυπώδη κρούση και βρήκα τοίχο γιατί τότε τον άντρα τον ήθελε σέρφερ (σαν διαφήμιση της loreal). Προχθές λοιπόν μου έλεγε ότι συχνά πυκνά γνωρίζει αγόρια/άντρες της ζητάνε τηλέφωνο και μετά την γειώνουν (δεν το πίστεψα για να είμαι ειλικρινής). Μετά μου είπε για την προσωπική της λίστα. Ότι δηλαδή όταν γνωρίζει κάποιον, αρχίζει και βάζει "τικ" στα διάφορα σημεία της λίστας. Και ρωτάω: "Και τι γίνεται όταν κάποιος συμπληρώσει όλα τα προαπαιτούμενα?" Και απαντάει: "Το πιο πιθανό είναι να μην τον θέλω μετά..." Και μετά συνέχισα την κουβέντα ρωτώντας ποια είναι τα στοιχεία της λίστας. Η απάντηση σε μια πρόταση "Να είναι καλός άνθρωπος" (δεν το πίστεψα ούτε ένα νανοσεκόντ αυτό)
Κι έρχομαι τώρα και σας ρωτάω: "Γιατί μπήκα στη διαδικασία να ρωτήσω? Γιατί να κάνω μια τέτοια κουβέντα?"
Από την συζήτηση εγώ κράτησα τα εξής:
- της την πέφτουν ζωντανά-live (άρα παίζει ακόμα καμάκι έξω)
- την γειώνουν (με ένα μεγάλο ερωτηματικό για την εγκυρότητα)
- φαινομενικά ζητάει στοιχεία που όλοι ανεξαιρέτως (αρσενικά/θηλυκά) πρέπει να έχουμε
Άμα θέλετε να το συζητήσουμε εδώ είμαι και θα χαρώ να ανταλλάξουμε απόψεις.
Μου εχει τυχει κατι σαν αυτο που λες,
Ομορφη Ευστροφη, Λαμογιο, Κορμαρα, Μοδατη
Συζητησεις κοινωνικες, Πολιτικες, ηταν μεσα σε ολα
Η Γκομενα -οταν μου ανοίχτηκε- μου ελεγε οτι αποφασιζει εαν θα κατσει σε καποιον
βαζοντας ΤΙΚ, Συνφωνα με τα κριτηριά της.........
=Εγω βεβαια της ειχα σκισει τον κολο χωρις να εχω αρκετα απο τα κριτηρια της.........
Βασικα ειχα μονο 1, εχυνε ακαταπαυστα μαζι μου, κ καβλωνε και μονο που με εβλεπε=
Καποια απο αυτα τα κριτηρια....?????
Μοντελος
Μουσατος
Μελαχροινος
Ναρκισος
Γιατρος, ειτε Δικηγορος. Πολιτικος ,Διαπλεκομενος, Τραπερ, Νυχτας, Κοκας ,Ηθοποιος, Μπραβος, Επιχειρηματίας
Με ακριβες εξοδους, Σ/Κ , Κοτεραδα κτλ Ακριβο Οχημα, Στανταρ Μηχανη, Μοντερνο Ντυσιμο
κ οπωςδηποτε Τσαμπουκας.......
Εβαζε ρε Φιλε ΤΙΚ, Τι να σου πω..........Μιλαμε για μεγαλο νουμερο...........
Τοσο αδεια Γυναικα δεν εχω ξανασυνάντηση........
Τις λεω λοιπον αυτη ειναι η Ζωη επιλογες απο ΤΙΚ.....
Μου απανταει γιατι ολοι οι αλλοι που δεν επιλεγουν με τα ΤΙΚ, εχουν καμια καλυτερη ζωη.....??
Τελος Παντων, στα λεω μιας και το ανεφερες και θυμήθηκα τα ΤΙΚ
==Τελος, οταν συναντηθηκαμε 2-3 φορες τυχαια, Παντα με τον τροπο της μου ζηταγε να την Γαμησω.......==
το οποιο φυσικα και δεν εκανα.....την αφησα να ζει με τα ΤΙΚ.
ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΚΟΜΕΝΑ= ΕπΙλεγω την Ζωη μου με ΤΙΚ, αλλα δεν λεω οχι και στα καλα γαμησια......