Φ61 υπογα Άννα το πιπίνι με το φοβερό για τα γούστα μου κορμί και πρόσωπο και Τζένη.
Πήγα για Άννα αλλά πήρα Τζένη καθώς είναι η γνωστή μουργοκαυλοφατσα που εργαζόταν στα Φιλλιπιδου πανω/κάτω με 2-3 διαφορετικά ονόματα, την είχα πάρει στην 1η της μέρα όπου ήταν στην τσίτα από κοκορέτσι και μου είχε κάνει πορνογραφικό γαμήσι , τις υπόλοιπες φορές ήταν οκ.
Έχει βάλει πλαστικ βυζο μέτριας μαστοριάς, και έχει και την κλασική τεράστια ουλή στην μέση σαν την Κατερίνα αλλά πολύ ωραιο δέρμα , χείλη και όμορφο μουνί και κΏλαρα
Σήμερα , χωρίς να έχει πιει κάτι και με εμένα άδειο από την Στέλλα , έπεσε δυνατό ξεπατωμα για 15+ λεπτά χωρίς ενόχληση από τσατσά και μπράβο της , έδωσε φοβερό show το κορίτσι, το κρεβάτι που έχει ρόδες , έσπασε το στοπ και βρεθηκε δίπλα στον καθρέφτη... γούσταρα τρελά, αν μας άκουγε κάποιος θα νόμιζε πως είμαι ο Ροκο , Πάπι,πάπι,ντούρο,ντούρο,αϊ αϊ κλπ.
Χθες και σήμερα δεν έχω παράπονο, πέρασα καλά, πάω να πλυθω και να ετοιμαστώ για κάνα μαγαζί της παραλιακής που θα είμαι ο 1/8 άνω των 30