Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 195.860
Καλημέρα αστέρια μου 
κορμαρα ατελειωτη!!Καλημέρα αστέρια μου
![]()
Δεν είναι φωτογραφία αυτό… είναι πρόσκληση στην απόλαυση!!!!Καλημέρα αστέρια μου
![]()
ΩΝΣΓΚαλημέρα αστέρια μου
![]()
...έτσι,για να γεμίσουμε τις μπαταρίες κουμπάρεΚαλημεεεερρραααααααααααα .....Πέμπτη σήμερα κουμπάρα... 2 και σήμερα για ξεκούραση ....![]()
Το χρειαζόμαστε όλοι......έτσι,για να γεμίσουμε τις μπαταρίες κουμπάρε![]()
Τι υπέροχα γαμισια έχω κάνει με αυτό το θεσπέσιο κωλαράκι!!!Ένα όμορφο βράδυ σε όλους!
![]()
..είσαι η καψούρα μου και το ξέρεις..Χρόνια βρισκόμαστε και κάθε φορά η ίδια καυλα μεταξύ μας!Τι υπέροχα γαμισια έχω κάνει με αυτό το θεσπέσιο κωλαράκι!!!
Δεν χορταινουμε ο ένας τον άλλον!!!..είσαι η καψούρα μου και το ξέρεις..Χρόνια βρισκόμαστε και κάθε φορά η ίδια καυλα μεταξύ μας!
και να μην ηταν καλη... εγινε μολις! επιβαλλεται επισπευση επομενης συναντησης!...έτσι,για να γεμίσουμε τις μπαταρίες κουμπάρε
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Καλημέρα στ αγόρια μου,εύχομαι μια όμορφη μέρα!
![]()
..με μεγάλη μου χαρά να σ απολαύσω πάλι,καυλιάρικο αγόρι!και να μην ηταν καλη... εγινε μολις! επιβαλλεται επισπευση επομενης συναντησης!
..αν και τα προηγούμενα 3 ραντεβού μας ήταν καυτά & εντονα,οφείλω να πω ότι σ αυτό ήσουν σκέτο αγρίμι..!!!Νόμιζα ότι θα φυγω χωρίς κωλαράκι με τόσο γ@μησιΛοιπόν, έχουμε και λέμε. Τέταρτη μάχη σήμερα με την Τζο, με σημαντικές απώλειες υγρών και από τα δύο στρατόπεδα!!!
Λίγο πίπα, λίγο μουνί και πολυυυυυυυυυυ κωλογαμήσι!!! Κωλογαμήσι μέχρι εσχάτων!!! Αυτά τα ολίγα προς το παρόν. Νεότερα μετά την επόμενη ναυμαχία!!!
καλα με αυτο το φορεμα θα γινει πολεμος ιραν ισραηλ!..αν και τα προηγούμενα 3 ραντεβού μας ήταν καυτά & εντονα,οφείλω να πω ότι σ αυτό ήσουν σκέτο αγρίμι..!!!Νόμιζα ότι θα φυγω χωρίς κωλαράκι με τόσο γ@μησι!
Σ ευχαριστώ πολύ για όλα,είσαι ένας υπέροχος άνδρας & παρτενέρ!
*Βάζω φώτο ντοκουμέντο το γαλάζιο μίνι που ήθελες και φόρεσα
![]()
Σουξεδιαρικο το φόρεμα!Θα το βάλω στο τρίτο ραντεβού μας μωρο!καλα με αυτο το φορεμα θα γινει πολεμος ιραν ισραηλ!
Άξιος και πάντα τέτοια!! Φίλε και συναγωνιστεί dragon.Λοιπόν, έχουμε και λέμε. Τέταρτη μάχη σήμερα με την Τζο, με σημαντικές απώλειες υγρών και από τα δύο στρατόπεδα!!!
Λίγο πίπα, λίγο μουνί και πολυυυυυυυυυυ κωλογαμήσι!!! Κωλογαμήσι μέχρι εσχάτων!!! Αυτά τα ολίγα προς το παρόν. Νεότερα μετά την επόμενη ναυμαχία!!!
Δύο στόλοι με ναυαρχίδα και των δύο την τζο!!!Άξιος και πάντα τέτοια!! Φίλε και συναγωνιστεί dragon.
Και πιστεύω στην επόμενη ναυμαχία θα κατέβουμε με δύο στόλους!!![]()