Λάμα Δαμασκηνή
Μέγας
- Εγγρ.
- 17 Ιουλ 2020
- Κριτικές
- 35
- Like
- 11.939
- Πόντοι
- 4.696
Έχει και τα κακά του ο @dimigoallΑυτο το μουντ μαρεσει ομως ασχετα αν εισαι Ολυμπιακός![]()
Αλλά είναι καλό παιδί και με γούστο...
Έχει και τα κακά του ο @dimigoallΑυτο το μουντ μαρεσει ομως ασχετα αν εισαι Ολυμπιακός![]()
Δεν το λες και λίγο....Άπαπα...μη δείτε "λίγο" βυζι...θα έπρεπε να ντρέπεστε...![]()
Και χουλιγκαν οταν δεις βυζακια κ κωλαρακια![]()
Έχει και τα κακά του ο @dimigoall
Πως ειχε πει η Αντζελα ουδεις ασφαλτοςΔεν το λες και λίγο....![]()
Εκανες πολυ καλα που εβαλες το λιγο σε εισαγωγικάΆπαπα...μη δείτε "λίγο" βυζι...θα έπρεπε να ντρέπεστε...![]()
Δες πως το γράφω βρε...ΛΊΓΟ ???
![]()
Θα το πω ΠΟΛΥ ΧΟΡΤΑΣΤΙΚΟ...Πως ειχε πει η Αντζελα ουδεις ασφαλτοςκαι ναι ισχυει λιγο δεν το λες...
![]()
Με ανώμαλους δε μιλαωΕίμαι Ολυμπιακός στο ποδόσφαιρο και Άρης στο μπάσκετ![]()
Την καλησπέρα στα παιδιά και στη ωραία νηματοθέτρια @AmelieΆιντε δρόμο όλοι ήρθε ο γαμπρός...καλησπέρα σας Κύριε @Mythical Zoan ....![]()
Είδες , κρατάω χαρακτήραΈχει και τα κακά του ο @dimigoall
Τα βυζιά της Αμελί όμως κάθε μέρα βλέπω τα επισκέπτεσαι...Είδες , κρατάω χαρακτήρα
Προσπαθώ .
Έχω δύο - τρεις μέρες να κατουρήσω στο νήμα του Παναθηναϊκού![]()
Απλά θέλω να είμαι ενημερωμένοςΤα βυζιά της Αμελί όμως κάθε μέρα βλέπω τα επισκέπτεσαι...![]()
ΣκληρόςΤην καλησπέρα στα παιδιά και στη ωραία νηματοθέτρια @Amelie![]()
Θα μεσολαβήσω σε αντισθέ για ολοήμερη ατομική ενημέρωσή σου αρκεί να γινεις dimigoall13Απλά θέλω να είμαι ενημερωμένος![]()
Θα μεσολαβήσω σε αντισθέ για ολοήμερη ατομική ενημέρωσή σου αρκεί να γινεις dimigoall13![]()