Καλησπέρα φίλε. Θα σου πω την άποψη μου ως συναγωνιστής σου (στον αγοραίο έρωτα), αλλά και λίγο μεγαλύτερος σου αλλά σχετικά κοντά στην ηλικία σου (late 30s).
Συμφωνώ μαζί σου ότι οι νεαρές κοπέλες σήμερα είναι πιο εμφανήσιμες από πριν 20-25 χρόνια, και αυτό οφείλεται πρώτον στο ότι μπορούν πλέον όλες να μάθουν πως να ντύνονται και να περιποιούνται τον εαυτό τους από το ίντερνετ και δεύτερον ο πληθυσμός είναι μεγαλύτερος άρα υπάρχει ανταγωνισμός.
Σίγουρα τα social media επηρεάζουν αρνητικά τη νεολαία (αγόρια και κορίτσια) αλλά και τους μεγαλύτερους. Παρόλα αυτά πιστεύω ότι υπάρχουν ακόμα σοβαρά και έξυπνα άτομα σε όλες τις ηλικίες. Δεν θεωρώ δηλαδή ότι η νεολαία σήμερα είναι πιο χαζή από πιο παλιά. Και έχω συχνή επαφή με τη νεολαία.
Και ακόμα και αυτά τα "πορνίδια" που λες, άμα τις γνωρίσεις θα δεις ότι είναι κανονικοί άνθρωποι, με τις δικές τους ανασφάλειες και δαίμονες, που μπορεί να είναι γκομενάρες αλλά να κολλάνε με τον Α ή Β κάγκουρα ο οποίος τις κερατώνει ή τις βαράει. Δεν έχουν τη δύναμη που νομίζεις.
Κάποιες είναι όπως λες, δηλαδή εκμεταλλεύονται τον κάθε μουνόδουλο, αλλά αυτό είναι πρόβλημα του κάθε μουνόδουλου, και κανείς από εμάς δεν πρέπει να γίνεται μουνόδουλος.
Και κλείνω με το τελευταίο σου σχόλιο που μου ακούγεται σαν παράπονο. Ακόμα κι αν βρεις απ' το λύκειο κοπέλα, ακόμα και μέσω φίλων, το πράγμα δεν τελειώνει εκεί. Ανά πάσα στιγμή μπορεί να γκρεμιστεί ένας γάμος ή μια σχέση. Για οποιονδήποτε λόγο. Δεν ξέρεις πως περνάει ο άλλος που έχει μια γυναίκα μουνάρα. Δεν ξέρεις πως περνάει ο άλλος που έχεις μια γυναίκα που λες "εγώ αυτή θα την παντρευόμουνα". Και πίστεψε με ότι ξέρω πολλά πράγματα, έχω φίλους παντρεμένους, που εγώ τους πάντρεψα μάλιστα. Επίσης, άλλο είναι να βλέπεις και να γουστάρεις ξέκωλα 20χρονα (που είναι απόλυτα φυσιολογικό), και άλλο να γυρεύεις γυναίκα στα μέτρα σου που θα σου σταθεί στα εύκολα και στα δύσκολα και θα φτιάξεις οικογένεια μαζί της.
Που θέλω να καταλήξω; Δεν χάθηκε τίποτα φίλε. Είσαι ένας νέος άνθρωπος και έχεις τη ζωή μπροστά σου. Και μην αφήνεις τις απογοητεύσεις να σε λυγίζουν. Αν προσέχεις τον εαυτό σου, δηλαδή έχεις ένα καλό κορμί, ένα καλό στυλ σε ντύσιμο, και ξέρεις βασικά κοινωνικά skills, δεν θα έχεις πρόβλημα να ελκύσεις γυναίκες. Μη γίνεσαι μίζερος, μη γίνεσαι ο άντρας που βλέπει και λιγουρεύεται αλλά δε μπορεί να έχει, γιατί αυτό το attitude δε σου αξίζει και σε βυθίζει στο βάλτο. Αξίζεις περισσότερα και μπορείς, και θα το δεις αν αρχίσεις να αλλάζεις νοοτροπία.