Νέα

Από Λεμεσό;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα datso
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 9K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

iasonasfast

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2024
Like
75
Πόντοι
1
Έπιασα την τηλέφωνο 15 φορές που 4 διαφορετικά τηλέφωνα
Ή πρέπει να επελλανεν που την δουλειά ή πρέπει να απαντά όποτε γούσταρει λόγω του ότι Εφορτωθηκες κασσς και εν έχει αναγκη
Αν την έβρετε πέτε μου και εμένα που είναι
Μπορεί να άλλαξε τηλ. Δεν γνωρίζω περισσότερα. Έχει ακόμα μια αγγελία της. Δες ποιο κάτω κι έλεγξε τηλέφωνο OLGA

Εγγρ.
22 Ιουν 2024
Like
2
Πόντοι
0
Nuru or Best Nuru Massage in Limassol, Cyprus | Ultimate Relaxation

Ειπα να δοκιμάσω μιας και παντα γυρευω ενα καλο massage. 100 euros τα 60 λεπτα.

Εχει 2 κοπελες. Μια ελληνιδα και μια ασιατισα. Προτιμισα την ασιατισα (Jenny) μιας και απο τις photos, φαινεται πιο κοντα στα γουστα μου.

Το ραντεβου εκλεισε ευκολα μεσω whatsapp. Τοποθεσια κοντα στο roundabout Αγιας Φυλας, οποταν βολευε και απο την αποψη οτι ειναι κοντα στο σπιτι μου. Εφτασα λιγο πιο νωρις και επιασα και λιγη κουβεντα με την ελληνιδα (Nicole).

Καθαρος χωρος. Απολυμανση στο mattress πριν καθε πελατη (μυριζε το απολυμαντικο). Μου προσφεραν νερο καθως περιμενα. Μετα μεσα στο δωματιο για το massage. Ντουζ πριν και μετα. Το massage αρκετα καλο θα ελεγα. Εκανε και κατι κολπα η Jenny που μου αρεσαν. Απο αγγιγμα, δεχοταν να πιανεις κωλο και στυθος. Ηταν πρωτη φορα οποταν δεν δοκιμασα για οτιδιποτε παραπανω ουτε και ζητησα. Σε γενικες γραμμες, ηταν καλη εμπειρια. Δεν ξερω αν θα πιαστει στα 120 που θα το κανουν μετα το introductory period.

Ακομα ενα θετικο ειναι οτι το gel που έχουν δεν είναι oil-based οπος έχουν αρκετές άλλες, οπόταν με το ντουζ μετα, καθαρίζει μόνο με νερά. Ούτε σαπούνι δεν χρειάστηκε.
Η Ελληνιδα θωρκεται ρε φιλε;

cycycycy

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2021
Like
292
Πόντοι
21
Η Ελληνιδα θωρκεται ρε φιλε;
Προσωπο καλο και σχετικα καλο σωμα. το στηθος οπως το ειδα απο το μπουρνουζι ειναι χαλαρο.

Την Στεφανια που ειχε ερθει καποτε για μασαζ απο ελλαδα την θυμασε? Αν κανεις search θα βρης και profile της στο forum. Σωμα παρομειο αλλα καλυτερο προσωπο κατα την δικη μου αποψη.

Εγγρ.
22 Ιουν 2024
Like
2
Πόντοι
0
Προσωπο καλο και σχετικα καλο σωμα. το στηθος οπως το ειδα απο το μπουρνουζι ειναι χαλαρο.

Την Στεφανια που ειχε ερθει καποτε για μασαζ απο ελλαδα την θυμασε? Αν κανεις search θα βρης και profile της στο forum. Σωμα παρομειο αλλα καλυτερο προσωπο κατα την δικη μου αποψη.
Ωραιος.! Και στα του αγωνα ρε φιλε ; Δεν σου εκοψε κουβεντα αν θελεις τιποτε αλλο κ ξερω γω ; Μονο massage χωρις εκτονωση χωρις τιποτε; Ρωταω πληροφοριες απλως να ξερουμε .!

iasonasfast

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2024
Like
75
Πόντοι
1
Έκατσε πάνω σε εικοσάποντο βιλί με το κώλο κι δεν διαμαρτυρήθηκε ώσπου να χύσω. Είπα της εν θέλω να δρόσω γιατί καρτερά με ο δράκος εσσο, μια χαρά. 150 ευρό Vika

Johnblackmamouth

Μέλος
Εγγρ.
21 Νοε 2022
Like
97
Πόντοι
1
Έκατσε πάνω σε εικοσάποντο βιλί με το κώλο κι δεν διαμαρτυρήθηκε ώσπου να χύσω. Είπα της εν θέλω να δρόσω γιατί καρτερά με ο δράκος εσσο, μια χαρά. 150 ευρό Vika
Pipa kali file mou??entin pazarepses??

cycycycy

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2021
Like
292
Πόντοι
21
Ωραιος.! Και στα του αγωνα ρε φιλε ; Δεν σου εκοψε κουβεντα αν θελεις τιποτε αλλο κ ξερω γω ; Μονο massage χωρις εκτονωση χωρις τιποτε; Ρωταω πληροφοριες απλως να ξερουμε .!
Massage με εκτονωση στο χερι. Ειπαμε, πρωτη φορα πηγα, ειπα να μην ζητησω πολλα απο την αρχη. Νομιζα οτι το εγραψα πιο πανω αλλα διαβαζωντας ειδα πως δεν. Απολογουμε.

Slavrlfucker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2024
Like
2.109
Πόντοι
456
150ευρω για 50ρα γυναίκα;
Αυτή δεν είχε κάτι αγγελίες στα 60€;
Πώς έφτασε να δίνεις τόσα;

Teodor 1979

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2018
Like
749
Πόντοι
96
Δεν την ξέρω, ας έρθει ο φίλος να δώσει λίγες πληροφορίες να δούμε για ποια πρόκειται και να την εντοπίσω, η μόνη μη Ασιάτισσα που έχω δει στην βιβλιοθήκη σε πιάτσα είναι μια λεπτή ξανθιά και είναι Ρουμάνα , δεν αξίζει καθόλου, ας έρθει ο φίλος να δώσει λίγες επιπλέον πληροφορίες να την εντοπίσω
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Παιδιά Λεμεσό εκτός από βιβλιοθήκη περιοχή έχετε δει και αλλού να κάνουν πιάτσα?

Teodor 1979

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2018
Like
749
Πόντοι
96
Για να λήξει το θέμα με τις εύκολες που γράφουμε κάποιοι για ανταλλαγή με όσους έχουν, εμείς ήμαστε και παντρεμένοι αλλά το ψάχνουμε το θέμα, υπάρχουν πολλές σε fb κτλ, ο λόγος που λέμε ανταλλαγή είναι για να ανταλλάζουμε και να έχουμε όλοι να γαμαμε και όταν λέμε εύκολη εννοούμε με λίγα μηνύματα να κάθονται, να τους αρέσει να τις γαμουν και να πάνε free,δυστυχώς στην Κύπρο το 90% θέλουν μόνο να περνουν, μην μας τα πριζετε να σας δώσουμε, ο λόγος που δεν δίνουμε είναι καθαρά ότι θα τρέξουν πολλοί να τις γαμησουν και χωρίς ανταλλαγή μένουμε με το πουλί στο χέρι, και σίγουρα όλοι γνωρίζουν και κάποια άλλα δεν λέει κανείς τίποτα, προ 20ετιας όλοι είχαμε και κάτι να γαμησουμε, αυτά

Εγγρ.
24 Απρ 2024
Like
109
Πόντοι
0
Για να λήξει το θέμα με τις εύκολες που γράφουμε κάποιοι για ανταλλαγή με όσους έχουν, εμείς ήμαστε και παντρεμένοι αλλά το ψάχνουμε το θέμα, υπάρχουν πολλές σε fb κτλ, ο λόγος που λέμε ανταλλαγή είναι για να ανταλλάζουμε και να έχουμε όλοι να γαμαμε και όταν λέμε εύκολη εννοούμε με λίγα μηνύματα να κάθονται, να τους αρέσει να τις γαμουν και να πάνε free,δυστυχώς στην Κύπρο το 90% θέλουν μόνο να περνουν, μην μας τα πριζετε να σας δώσουμε, ο λόγος που δεν δίνουμε είναι καθαρά ότι θα τρέξουν πολλοί να τις γαμησουν και χωρίς ανταλλαγή μένουμε με το πουλί στο χέρι, και σίγουρα όλοι γνωρίζουν και κάποια άλλα δεν λέει κανείς τίποτα, προ 20ετιας όλοι είχαμε και κάτι να γαμησουμε, αυτά
Καταλαβαίνω το ότι το ένα χέρι πλένει το άλλο και τα δυο το πρόσωπο , αλλά φίλε ανταλαγή δεν είναι απόλυτο να πρέπει να γίνει .. Εγώ προσωπικά εδώ , γνωρίστηκα Face το Face με έναν άλλον συμπολεμιστή . Μιλάγαμε στα PM και αποφασίσαμε να βρεθούμε . Είχε φτιαχτεί μια εμπιστοσύνη απο τα PM και μετά το καφέ μας και της ανταλαγές εμπειριών μας , έχουμε καθημερινά επικοινωνία μέσου πλατφόρμας .
Το λέω αυτό γιατί , αν προκείψει κάτι , φυσικά θα του το δώσω χωρίς να μου το ζητήσει.
Τώρα ΑΝ κάποιος λέω ΑΝ , γράψει έχω να σου δώσω , τι να πάρω .. ούτε ξέρω ποια είναι , πώς είναι , τι είναι .. Δεν νομίζεις ότι είναι λίγο ρίσκο στα τυφλά ;
Πάντα φιλικά .
ΥΓ. Δεν είναι ο μόνος παντρεμένος :)

Teodor 1979

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2018
Like
749
Πόντοι
96
Καταλαβαίνω το ότι το ένα χέρι πλένει το άλλο και τα δυο το πρόσωπο , αλλά φίλε ανταλαγή δεν είναι απόλυτο να πρέπει να γίνει .. Εγώ προσωπικά εδώ , γνωρίστηκα Face το Face με έναν άλλον συμπολεμιστή . Μιλάγαμε στα PM και αποφασίσαμε να βρεθούμε . Είχε φτιαχτεί μια εμπιστοσύνη απο τα PM και μετά το καφέ μας και της ανταλαγές εμπειριών μας , έχουμε καθημερινά επικοινωνία μέσου πλατφόρμας .
Το λέω αυτό γιατί , αν προκείψει κάτι , φυσικά θα του το δώσω χωρίς να μου το ζητήσει.
Τώρα ΑΝ κάποιος λέω ΑΝ , γράψει έχω να σου δώσω , τι να πάρω .. ούτε ξέρω ποια είναι , πώς είναι , τι είναι .. Δεν νομίζεις ότι είναι λίγο ρίσκο στα τυφλά ;
Πάντα φιλικά .
ΥΓ. Δεν είναι ο μόνος παντρεμένος :)
Φίλε εγώ ξεκαθάρισα την θέση μου προς τα άτομα που στέλνουν ένα σορό μηνύματα σχεδόν παρακαλώντας να πάρουν ένα τηλέφωνο, το άλλο κεφάλαιο είναι οι κοπέλες με χαμηλή τιμή χρεώσεις για σεξ, τρομερό λάθος ενώ ξέρουν την τιμή που πρέπει να δώσουν δεν ξέρω τι πιάνει κάποιους και δίνουν πολύ περισσότερα με αποτέλεσμα να ανεβαίνουν οι τιμές, τώρα όσο αφορά εμφάνιση, ομορφιά κτλ ότι πληρώνεις περνεις, δεν γίνετε να λες του άλλου που σου έδωσε του 20€ να γαμηση και με χώρο δικό της κοπέλας ότι του έδωσες σκιάχτρο, άλλη φορά να του δώσω των 150€ και να μην είναι σκιάχτρο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom