victoriadani
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιουλ 2024
- Like
- 3.500
- Πόντοι
- 441
με τις τιμες που εχεις θα παραμεινουν ανοιχτεςΚαλημέρα στα μωρά, ήρθα να σας θυμίσω ότι θα είμαι στην πόλη σας και οι διαθεσημότητες έχουν μειωθεί αρκετά
Θεσσαλονίκη 18/06 έως και 22/06
ειναι ανοιχτα τα δικαστηρια τετοια ωρα?με τις τιμες που εχεις θα παραμεινουν ανοιχτες
Ναι κάνουν προγραμμα bsdm με βάρδιες ...ειναι ανοιχτα τα δικαστηρια τετοια ωρα?
No offence αλλά εδώ είσαι λάθος..όχι για την τιμές που λες αλλά που βρίζεις φίλε...no offense αλλα με τις τιμες που εχεις βαλε το πουτσοζωναρο στον πατο σου
No offence αλλά εδώ είσαι λάθος..όχι για την τιμές που λες αλλά που βρίζεις φίλε...![]()
Για να έχω ελάχιστες διαθεσιμότητες οι τιμές μου δεν ενοχλούν όσο πιστεύεις.no offense αλλα με τις τιμες που εχεις βαλε το πουτσοζωναρο στον πατο σου
Αν είναι η δικια σου η φωτο, τότε μιλάμε για τρομερο πατουρι παγκόσμιας κλάσηςΚαλημέρα στα μωρά, ήρθα να σας θυμίσω ότι θα είμαι στην πόλη σας και οι διαθεσημότητες έχουν μειωθεί αρκετά
Θεσσαλονίκη 18/06 έως και 22/06
Ευχαριστώ, δεν ανέβαζα άλλην…Αν είναι η δικια σου η φωτο, τότε μιλάμε για τρομερο πατουρι παγκόσμιας κλάσης
Δεν ειπες κοστος..Πέρασμα με την Ελισάβετ
![]()
ΠΕΤΙΤ ΦΟΙΤΗΤΡΙΑ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΜΟΥ
Πετιτ φοιτήτρια σε περιμένω στο χώρο μου στη Θεσσαλονίκη Είμαι η Ελισαβετ 27 χρόνων καυτο μπιμπελό θα αφεθώ στα χέρια σου και στην αγκαλια σου 6983026542kanesex.com
Όντως πετίτ, ενδεχομένως φοιτητρια, σε καμια περιπτωση 27 ετών.
Ωραιο σωματακι με μικρο στηθος και δυνατή πίσω κίνηση. Μέτριο πρόσωπο. Στο σεξ συμμετοχική, ακουει τι θελεις και κανει και πολύ καλή πίπα.
Δεν είναι κάτι φοβερό αλλά αν σου αρέσουν οι πετιτ γκομενες είναι μια τίμια επιλογή.
μια φορα στα 2 χρονια γραφει....τα λεμε το 2027 τωρα...Δεν ειπες κοστος..
Καλησπέρα φίλε,για την ηλικία που λες πιο μικρή των 27?και το ραντεβού είναι στον χώρο της η σε ξενοδοχείο?Πέρασμα με την Ελισάβετ
![]()
ΠΕΤΙΤ ΦΟΙΤΗΤΡΙΑ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΜΟΥ
Πετιτ φοιτήτρια σε περιμένω στο χώρο μου στη Θεσσαλονίκη Είμαι η Ελισαβετ 27 χρόνων καυτο μπιμπελό θα αφεθώ στα χέρια σου και στην αγκαλια σου 6983026542kanesex.com
Όντως πετίτ, ενδεχομένως φοιτητρια, σε καμια περιπτωση 27 ετών.
Ωραιο σωματακι με μικρο στηθος και δυνατή πίσω κίνηση. Μέτριο πρόσωπο. Στο σεξ συμμετοχική, ακουει τι θελεις και κανει και πολύ καλή πίπα.
Δεν είναι κάτι φοβερό αλλά αν σου αρέσουν οι πετιτ γκομενες είναι μια τίμια επιλογή.
Σιγουρα πιο μεγαλη, στο χώρο της κάπου στην Τούμπα. Τωρα δεν ξερω αν αλλαζει χωρους ή όχι.Καλησπέρα φίλε,για την ηλικία που λες πιο μικρή των 27?και το ραντεβού είναι στον χώρο της η σε ξενοδοχείο?
Εντάξει,μην τα παίρνετε τις μετρητοίς...γράφουμε και τίποτα να "γελάμε"Για να έχω ελάχιστες διαθεσιμότητες οι τιμές μου δεν ενοχλούν όσο πιστεύεις.
Υπάρχουν και αλλού πορτοκαλιές που κάνουν πορτοκάλια αγάπη μου.
Υποσημείωση 24/7 σημαίνει ότι εργάζομαι όλο το 24ωρο ότι ώρα σας καυλώσει!24/7 στην Θεσσαλονίκη μέχρι και 22/06