Καποτε σαν Δόκιμος,το μακρινο 1990,ταξιδεψα με τον "ΑΡΗ" στη Χαιφα...
Βγηκαμε εξω ενστολοι,καναμε βόλτες στην πόλη,φαγαμε και καποια στιγμή πεσαμε πανω σε μια Ντισκο της εποχής..
3 από την παρεα μπηκαμε μεσα,με τις στολές μας επαναλαμβάνω,πηραμε τα ποτά μας και κατσαμε σε ενα τραπέζι να παρουμε γευση απο ζωή,50 μερες κλείναμε ταξιδι τότε,με μικρα διημερα διαλλειματα σε άλλες πόλεις της παραλιακής Ευρωπης..
Οι Ισραηλινές,απο τα καλύτερα κομματια που μπορείς να συναντησεις,κραμα φυλών και dna,μελαχροινες με μπλε ματια,κοκκινομάλλες με πρασινα τρελες μιξεις και κορμαρες....
Βλεπω στην μπαρα μια κοπελίτσα μετα βίας 17-18,ωραίο μωρό,μελαχρινή ,κορμαρα,ορμαει ο Ναυαρχος!!

Της λέω να χορεψουμε,με κοιταει με κατι τεραστιες μπλε ματαρες και μου λεει Οκ!Εδω ειμαστε λεω τωρα,παιρνω μεταθεση στη Χαιφα!

Εκει που χορευαμε ,μπλουζ παρακαλώ,το τότε hit των Scorpions "Send me an angel" και την κραταγα αγκαλίτσα,το χερι μου στα πλαγια της μεσης της,ακουμπα σε κατι σκληρο!!!!Και ακολουθει ο παρακατω διαλογος:
Ναυαρχος:"What is this this???"
Mωρό: "Nothing ,just my GUN!!!!!!"
Ναυαρχος σοκαρισμένος : "Why are you carrying a gun here?Are you in danger?"
Μωρό: "Οh no,I'm just working here as a security!!"
Ναυαρχος: "How old are you and you are working as a security alone?"
Μωρό: "I am 16 years old and I am not alone,my dad is working here as a security too!!!!!"
Και μου δειχνει ενα ντουκι από πανω που μας κοιταζε τόση ωρα.....
Χαιρετισα ευγενικα και ξεχασα τις μεταθεσεις και ολα...
Το point της παραπάνω ιστορίας δεν ειναι το μωρο,ειναι ότι από μικρα όλοι και όλες εχουν σχεση με τα οπλα γι αυτο και ειναι μια αρτια πολεμικη μηχανη με συνεχείς εκπαιδευσεις και σε πραγματικές συνθηκες..
Οχι σαν κι εμας που εχουμε να ρίξουμε από το '74 επίσημα...