Νέα

Dragonsden III

• Μέλος που άνοιξε το νήμα dieuthintis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 306
  • Εμφανίσεις 13K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
26.036
Πόντοι
7.046

Χ. Βαφειάς: Χωρίς κεφάλαια δεν γίνεται να προχωρήσεις μια startup​

• Χαχα
Αντιδράσεις: Y13

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
26.036
Πόντοι
7.046
Δεν έχετε ΚΑΜΙΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ τύποι μου, να μην είστε ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ εκατομμυριούχοι, αν όχι δισεκατομμυριούχοι.

"Χάρης Βαφειάς: «Οι περισσότεροι ΠΛOYΣIOI με 500 ευρώ ξεκίνησαν, είναι αυτοδημιούργητοι»"

kiriakoboy

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
704
Πόντοι
86
Ο τύπος με την ηλεκτροκίνηση μας λέει για την συνέχεια. Απ τα 3 το μακρύτερο πήρε.

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
26.036
Πόντοι
7.046
Πεσμένη λούτσα το σημερινό επεισόδιο.

Ο τύπος με τα φυτά έχει μαλλί/στυλ Γιώργου Πολυχρονίου, 90'ς.

Η Λίλη πρέπει να είναι η Νο2 άπραγη δράκαινα στην ιστορία του παιχνιδιού, πίσω από τον άφταστο Πολ.

Spyrman

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Ιαν 2025
Κριτικές
13
Like
1.115
Πόντοι
1.011
Πεσμένη λούτσα το σημερινό επεισόδιο.

Ο τύπος με τα φυτά έχει μαλλί/στυλ Γιώργου Πολυχρονίου, 90'ς.

Η Λίλη πρέπει να είναι η Νο2 άπραγη δράκαινα στην ιστορία του παιχνιδιού, πίσω από τον άφταστο Πολ.
Ρε αυτή για χαβαλέ πάει εκεί πέρα. Τη σεζόν αυτή πολύ λίγες φορές έχει εμφανιστεί.

sonixxx11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2020
Like
1.229
Πόντοι
206
Ρε μαλακές ολοι αυτοί οι τύποι εκεί στο ντραγκονς έχουν δις και δεν βοηθάνε κανέναν.Το έχετε πάρει χαμπάρι; Μεγάλοι ξεφτιλες να πούμε.Ουστ βρωμογουφτοι..

Spyrman

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Ιαν 2025
Κριτικές
13
Like
1.115
Πόντοι
1.011
Ρε μαλακές ολοι αυτοί οι τύποι εκεί στο ντραγκονς έχουν δις και δεν βοηθάνε κανέναν.Το έχετε πάρει χαμπάρι; Μεγάλοι ξεφτιλες να πούμε.Ουστ βρωμογουφτοι..
Μην το βλέπεις έτσι. Έχουν εκατομμύρια όντως αλλά είναι επιχειρηματίες - επενδυτές. Αν δεν δουν κάποιον με χαρακτήρα με πάθος με σιγουριά, αν δεν δουν μια επιχείρηση κάτι τελος πάντων που μπορεί να αναπτυχθεί, δεν θα επενδύσουν. Είναι δούνε και λαβειν. Αν δεν μου δώσεις κάτι καλό, δεν σου ρίχνω λεφτά

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
26.036
Πόντοι
7.046
Ντράγκον συμφωνίες ή όχι, ο Χάρης βγάζει ΜΠΙΓΚ ΠΡΑΦΙΤ.

Χ. Βαφειάς: Τα λιμενικά τέλη του Τραμπ στα κινεζικά πλοία θα είναι θετικά για εμάς​

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
26.036
Πόντοι
7.046
2 χρόνια πριν η συνέντευξη, και όταν ήταν σε φόρμα.

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
26.036
Πόντοι
7.046
"Όμιλος Βαφειά: Στο club των «100 plus»"

• Like
Αντιδράσεις: Y13

Dr Lecter

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2007
Κριτικές
35
Like
2.791
Πόντοι
7.195
Τυπε easy rider τρεφεις αισθηματα για τον Βαφεια?μιλα μας:confused:

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
26.036
Πόντοι
7.046
Δεν είδε κανένας το επεισόδιο της Παρασκευής; Και εγώ δεν το είδα μέχρι τώρα...
Μειωμένο το ενδιαφέρον των επενδυτών του Μπου...
Σμολ Πραφιτ ή Ζιροου Πραφιτ.

Spyrman

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Ιαν 2025
Κριτικές
13
Like
1.115
Πόντοι
1.011
Δεν είδε κανένας το επεισόδιο της Παρασκευής; Και εγώ δεν το είδα μέχρι τώρα...
Μειωμένο το ενδιαφέρον των επενδυτών του Μπου...
Σμολ Πραφιτ ή Ζιροου Πραφιτ.
Εγώ δεν βρίσκω χρόνο ρε συ. Ισχύει μειωμένο το ενδιαφέρον; Από ποια άποψη;

Spyrman

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Ιαν 2025
Κριτικές
13
Like
1.115
Πόντοι
1.011

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
26.036
Πόντοι
7.046
Ισχύει. Καιρός να επανέλθουμε νομίζω αν όχι τώρα από την Παρασκευή που θα είναι το επόμενο επεισόδιο
Όταν μπορώ και είμαι στο σπίτι, πάντα το βλέπω. Αυτό και το first dates. Για διασκέδαση, απλά.

Spyrman

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Ιαν 2025
Κριτικές
13
Like
1.115
Πόντοι
1.011

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
26.036
Πόντοι
7.046
Επεισόδιο14/6:

Σχεδιαστές ρούχων: πιθανοί δροσεροί, χωρίς όμως να προκαλούν στο παραμικρό, αρκετά ευχάριστοι τύποι, ελληνομαύρος αμερικανός με ντόπιο τύπο, σμίξαν και φτιάξαν εταιρεία σχεδιασμού ρούχων. Οι άντρες μύστες Δράκοι, πήραν καλό μάτι τα φρέσκαι πιπινάκια που κάναν πασαρέλα, χαμόγελα μέχρι τα αυτιά, ΕΛΙΞΗΡΙΟ ΖΩΗΣ για τους 50+. Δεν επένδυσε κανένας Δράκος, μικρό ποσό ήθελαν για να ανπτυχθούν οι τύποι, όλοι οι Δράκοι τσίπηδες.

Τύπισσα με εφαρμογή για εταιρεία καθαρισμού: πέρασε και έφυγε δίχως επένδυση.

Τύπος με προϊόντα ελαιολάδου και σοκολάτας με υψηλής ποιότητας ελαιόλαδο: είχαμε συμφωνία, κλασική των Δράκων, τον έγδυσαν για να συμφωνήσουν. Του είπαν βέβαια ότι θα τον προωθήσουν σε ΗΠΑ, οπότε μάλλον σκέφθηκε το συνολικό όγκο πωλήσεων και κέρδος. Γιοχάη μαζί με Χατζηστεφανή, οι επενδυτές.

Τύποι με ρολόι αισθητήρων, για ακινητοποίηση οχήματος αν αλλάξουν προς το χειρότερο οι καρδιακές σφύξεις: πειραματικό στάδιο ακόμα χωρίς έτοιμο - τελικό προϊόν, δεν επένδυσε κανένας.

Τύπισσα με παραγωγή καλής μπύρας(μπράβο της, είμαι λάτρης της καλής μπύρας): Ο Γιοχάη άρχισε λέγοντας πως είναι αλλεργικός και δεν πίνει μπύρα... Έλεος... πρώτη φορά το ακούω αυτό, αλλεργικός στην μπύρα. Είχαμε όμως συμφωνία Γιοχάη και Νίκης με τυν Πατρινιά ομορφούλα.

Spyrman

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Ιαν 2025
Κριτικές
13
Like
1.115
Πόντοι
1.011
Επεισόδιο14/6:

Σχεδιαστές ρούχων: πιθανοί δροσεροί, χωρίς όμως να προκαλούν στο παραμικρό, αρκετά ευχάριστοι τύποι, ελληνομαύρος αμερικανός με ντόπιο τύπο, σμίξαν και φτιάξαν εταιρεία σχεδιασμού ρούχων. Οι άντρες μύστες Δράκοι, πήραν καλό μάτι τα φρέσκαι πιπινάκια που κάναν πασαρέλα, χαμόγελα μέχρι τα αυτιά, ΕΛΙΞΗΡΙΟ ΖΩΗΣ για τους 50+. Δεν επένδυσε κανένας Δράκος, μικρό ποσό ήθελαν για να ανπτυχθούν οι τύποι, όλοι οι Δράκοι τσίπηδες.

Τύπισσα με εφαρμογή για εταιρεία καθαρισμού: πέρασε και έφυγε δίχως επένδυση.

Τύπος με προϊόντα ελαιολάδου και σοκολάτας με υψηλής ποιότητας ελαιόλαδο: είχαμε συμφωνία, κλασική των Δράκων, τον έγδυσαν για να συμφωνήσουν. Του είπαν βέβαια ότι θα τον προωθήσουν σε ΗΠΑ, οπότε μάλλον σκέφθηκε το συνολικό όγκο πωλήσεων και κέρδος. Γιοχάη μαζί με Χατζηστεφανή, οι επενδυτές.

Τύποι με ρολόι αισθητήρων, για ακινητοποίηση οχήματος αν αλλάξουν προς το χειρότερο οι καρδιακές σφύξεις: πειραματικό στάδιο ακόμα χωρίς έτοιμο - τελικό προϊόν, δεν επένδυσε κανένας.

Τύπισσα με παραγωγή καλής μπύρας(μπράβο της, είμαι λάτρης της καλής μπύρας): Ο Γιοχάη άρχισε λέγοντας πως είναι αλλεργικός και δεν πίνει μπύρα... Έλεος... πρώτη φορά το ακούω αυτό, αλλεργικός στην μπύρα. Είχαμε όμως συμφωνία Γιοχάη και Νίκης με τυν Πατρινιά ομορφούλα.

Το ρολόι αισθητήρων φαίνεται πιασάρικο. Κάτι τέτοιο παρόμοιο μελετάει και η VW.

Προβλέψιμοι οι Dragons όταν μια ιδέα είναι σε πειραματικό στάδιο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom