Άνετα φίλε μου...γυναικάρα η θεία όμως...να την χαίρεσαι..Θα γαμουσατε την θεία σας αν είχατε ευκαιρία;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Υπέροχη φίλε μου...Τα πόδια τής γυναίκας μου όποιος είναι από Ελευσίνα να στείλει
Άνετα φίλε μου...γυναικάρα η θεία όμως...να την χαίρεσαι..Θα γαμουσατε την θεία σας αν είχατε ευκαιρία;
Υπέροχη φίλε μου...Τα πόδια τής γυναίκας μου όποιος είναι από Ελευσίνα να στείλει
Γουστάρω κ εγώπαλιές φωτό από το κωλαράκι της γυναίκας μου..... Το έχουν γλεντήσει πολλοί ....Δεν υπάρχει γαμιάς που έχει πάει μαζί της που δεν της το έχει ανοίξει...Πάντα προτιμούσε να την ανοίγουν από πίσω πρώτα αφού τους κάβλωνε με πίπα και μόλις έχυνε γουσταρε να συνεχίουν με το μουνί της...
![]()
![]()
![]()
η σουφρα ειναι θεϊκη!!Το μιλφακι στήθηκε και περίμενε τον βομβαρδισμό
εν τω μεταξύ είδα τον Δούση στη φωτογραφία προφίλ και κλαίω από τα γέλια! Δυνατό το μιλφάκι!Το μιλφακι στήθηκε και περίμενε τον βομβαρδισμό
Τις έχει βγει το κωλαντερο.....Το μιλφακι στήθηκε και περίμενε τον βομβαρδισμό
Εχει γραψει χλμ η θεια! θελει επιπλεον ;Το μιλφακι στήθηκε και περίμενε τον βομβαρδισμό
Τα έχει μηδενίσει τρείς φορές τύπεΕχει γραψει χλμ η θεια! θελει επιπλεον ;
Αυτή η κωλάρα είναι σκέτη καύλα!
Γιατί τι έχει ο Δουσης τύπε μια χαρά παλικάρι είναιεν τω μεταξύ είδα τον Δούση στη φωτογραφία προφίλ και κλαίω από τα γέλια! Δυνατό το μιλφάκι!
Γιατί τι έχει ο Δουσης τύπε μια χαρά παλικάρι είναι![]()
Λίγο δροσερός μας βγήκεΓιατί τι έχει ο Δουσης τύπε μια χαρά παλικάρι είναι![]()
απο ελευσινα,δε μπορω να σου στειλωΤα πόδια τής γυναίκας μου όποιος είναι από Ελευσίνα να στείλει
Για πολύ χύσιμο....Έλα εδώ το καλό κωλαράκι, από Ελληνίδα milfara για ατέλειωτες σφαλιάρες!
Είναι αληθινή;Μουρλαααα
Μεγάλη γαμιόλα με κωλάραΈλα εδώ το καλό κωλαράκι, από Ελληνίδα milfara για ατέλειωτες σφαλιάρες!
Για πολυ χυσιμο....Έλα εδώ το καλό κωλαράκι, από Ελληνίδα milfara για ατέλειωτες σφαλιάρες!
Χωρις παρεξήγηση φίλε μου ( ολες οι γνώμες είναι υποκειμενικές και σεβαστές τουλάχιστον απο εμένα ) , ''καλό'' κωλαράκι δεν βλέπω . Εσένα ,όπως και κάποιων άλλων μελών τους αρέσει ο συγκεκριμένος σωματότυπος αλλά νομιζω ότι η πλειοψηφιά των μελών θα απορρίπτανε την λέξη ''καλό κωλαράκι ''Έλα εδώ το καλό κωλαράκι, από Ελληνίδα milfara για ατέλειωτες σφαλιάρες!