Καλησπέρα και από μένα.
Για ακόμη μια φορά, η Βικτώρια ήταν πειρασμός που δεν μπορούσα να αγνοήσω.
Είχα μήνες να τη δω και η τύχη το ’φερε να είμαι κι εγώ στη Λάρισα για δουλειά, την ίδια στιγμή που έκανε περιοδεία εκεί. Δεν ήθελα να χάσω την ευκαιρία να τη συναντήσω ξανά αυτή τη φορά, για να τη δω και στο “φυσικό της περιβάλλον”.
Το Airbnb που διάλεξε ήταν πεντακάθαρο και δροσερό, με κλιματιστικό να κρατά την ατμόσφαιρα ευχάριστη. Η Βικτώρια είχε φροντίσει για κάθε λεπτομέρεια: κρύο μπουκαλάκι νερό, καθαρή πετσέτα, σαπουνάκι και προφυλακτικά. Και από κάποιο ηχείο ακουγόταν απαλή ξένη, μουσική.
Με περίμενε, με ένα oversized λευκό T-shirt που μετά βίας έκρυβε το σώμα της και το βυσσινί στρινγκάκι της. Το βλέμμα της παιχνιδιάρικο με ένα ανεπαίσθητο χαμόγελο που προμήνυε τη συνέχεια.
Στα του αγώνα ήταν ακόμη καλύτερα απ'ότι θυμόμουν (μάλλον είναι η σύγκριση με άλλα σεξεργαζόμενα άτομα), τα είπαμε 5 λεπτά και μετά μπήκα για ντουζάκι όπου μπήκε κι εκείνη στο τελείωμα για να αρχίσει από εκεί να γλείφει δείχνοντας πόσο δεν κρατιέται από την καύλα.
Συνεχίστηκε η πίπα μετά στο δωμάτιο όπου κάνει την καλύτερη πίπα που μου έχουν πάρει, πολύ βαθιά και με απίστευτα καυλωτικό κοίταγμα με τα μεγάλα μάτια που έχει, όπου δεν άντεξα και πολύ και τελείωσα στο στόμα όπου και τα κατάπιε όλα και μου το έδειξε κιόλας με ανοιχτό στόμα ότι δεν άφησε σταγόνα.
Κάναμε πάλι ντουζάκι, λίγη κουβέντα (στο επικοινωνιακό το έχει πολύ) και μετά από 20 λεπτά ο δεύτερος γύρος όπου πάλι γλείψιμο και μετά στα 4 για ασταμάτητο σφυροκόπημα,
πραγματικά ότι καλύτερο η θέα του κώλου και το πόσο το ευχαριστιέται!!
Αλλαγή προφυλακτικού και αλλαγή τρύπας, όπου ο κώλος είναι το ατού!!!
Εκεί δίνει τον πραγματικό πόνο και είναι όλα μα όλα τα λεφτά και αντέχει σε υψηλές εντάσεις!!!
Τελείωμα στην πλάτη όπου και με έβγαλε νοκ άουτ...
Συμπεράσματα, ξεσπάς απίστευτα πολύ με ένα ραντεβού με Βικτώρια και σου κάνει όλα τα χατήρια, σε κάνει να ξεχνάς όλα σου τα προβλήματα και επειδή έχω πολλά προβλήματα, έκλεισα και για αύριο μιας και μου είπε ότι θα μπορεί να κάνει ραντεβού μέχρι αργά το βράδυ της Τρίτης περίπου 03.00 γιατί φεύγει από Λάρισα την Τετάρτη πρωί πρωί για τα καρντάσια της Θεσσαλονίκης.