boobookies
Μέγας
- Εγγρ.
- 5 Δεκ 2006
- Like
- 21.504
- Πόντοι
- 4.656
Καλά κάνει και την δουλεύει η μιλφαραΤη γυμνάζει καθημερινά και της αξίζουν συγχαρητήρια
Για κατουριμα και ξύλο είναι η τύπισσα μονο
Ως λάτρης της κατηγορίας των μιλφ σε επιβεβαιώνωΗ μιλφαρες πάντως βγάζουν αλλη καυλα, ειναι πιο απελευθερωμένες απο τις πιτσιρίκες, πιο έμπειρες και πιστεύω δεν λενε οχι στο να δοκιμάζουν και καμιά ανωμαλία.
1. δεν έχει χαλάρωση, για να την καταπολεμήσει, 2. από κοντά είναι καλύτερη.. την έχω δει σε θέατρο κ εμεινα μαλακ@ς..Καταπολεμά τη χαλάρωση της![]()
"Καταπολεμά τη χαλάρωση της πούτσας" εννοώ1. δεν έχει χαλάρωση, για να την καταπολεμήσει, 2. από κοντά είναι καλύτερη.. την έχω δει σε θέατρο κ εμεινα μαλακ@ς..
Ίσως έχει κρυφές χάρες η Αθηνούλα. Είμαι σίγουρος ότι δε θα του αφήνει ούτε μια ρανίδα σπέρμ... εεεε αίματος εννοώ.![]()
Παντρεύονται Αθηνά Οικονομάκου και Μπρούνο Τσερέλα
Η ηθοποιός μετά από με περίοδο έντονης φημολογίας για γάμο, αποκάλυψε στο instagram το μονόπετρο που της χάρισε ο αγαπημένος της, έτοιμη για το μεγάλο βήμα στην σχέση τουςwww.protothema.gr
Ρε τυπε τοσο καλό γαμησι κανει η Αθηνα που την παντρεύεσαι;;
Αφού και η ίδια είναι επιχειρηματίας τύπε..Ζωαρα κάνει. Πήρε τον επιχειρηματία,την έκανε δύο παιδιά, την έκανε γάμο,τα παιδιά είναι εξασφαλισμένα και τώρα ζει την στιγμή με το τεκνο εξ Ιταλίας.
λιγουρηδες εννοεις?Σίγουρα Ξέρει να βρίσκει όμορφους βλακες