Νέα

Inna innaki - Τα καυτά μυστικά της Ίννας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Ettore
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 65
  • Εμφανίσεις 13K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ettore

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2017
Like
50.763
Είχε περάσει αρκετός καιρός από την τελευταία φορά που απολαύσαμε την Inna Innaki σε κάποια νέα παραγωγή της Sugarbabestv. Οι θαυμαστές της περίμεναν με ανυπομονησία την επόμενη εμφάνισή της, και επιτέλους, η στιγμή αυτή έφτασε. Σήμερα, η εκρηκτική πρωταγωνίστρια επέστρεψε δυναμικά, πρωταγωνιστώντας σε μια καυτή ταινία που ξεχειλίζει από πάθος και ένταση. Η ερμηνεία της είναι αισθησιακή και γεμάτη αυτοπεποίθηση, προσφέροντας μια εμπειρία που σίγουρα δεν περνά απαρατήρητη.

PPca3d6259-6000-41ea-9946-38eed108316b.png

Προετοιμαστείτε για μια καθηλωτική και δυναμική ταινία ενηλίκων με την εκπληκτικά γοητευτική Ίννα Ιννάκι. Δεν είναι μια τυπική παραγωγή, αυτή η ταινία προσφέρει μια ανεπιτήδευτη, γνήσια ματιά σε μια προσωπική στιγμή της Ίννας Ιννάκι, δημιουργώντας μια απολαυστικά ιδιωτική εμπειρία που μοιάζει με αποκλειστικό προνόμιο για τον θεατή!

Αυτό το πορνό υπερθέαμα της Ίννας Ιννάκη είναι μια γιορτή για τις αισθήσεις, με πρωταγωνιστή τον τέλειο κώλο της. Ενα άψογα σμιλεμένο, στρογγυλό κώλο, μυώδη αλλά μαλακό, που κινείται υπνωτικά με κάθε κίνηση. Οι θαυμαστές της θα χαθούν μέσα στην απόλυτη αισθητική της σιλουέτας της, με τις καμπύλες της να αναδεικνύονται μέσα από την ακατέργαστη, ωμή ενέργεια αυτού του οπτικοακουστικού αριστουργήματος.

Τελευταία τροποποίηση:

Gangbanger96

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2024
Like
1.211
Πόντοι
206
Πόσο δίνατε για να την πάρετε?

OP
OP
Ettore

Ettore

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2017
Like
50.763
Τα καυτά μυστικά της Ίννας

IMG_20250616_081446.jpg

IMG_20250616_075642.jpg

Η Ελληνίδα σταρ του πορνό Ίννα Ιννάκι, προσφέρει μια έντονη εμπειρία με POV τσιμπούκι, αισθησιακό footjob και παθιασμένο σεξ σε διάφορες στάσεις (ιεραποστολική, σκυλίσια, καουμπόισσα, κι ό,τι μπορείς να φανταστείς). Η έντονη διέγερσή της αποτυπώνεται με τους χυμούς της, αφήνοντας τους θεατές μαγεμένους!

IMG_20250616_080925.jpg

IMG_20250616_082006.jpg

IMG_20250616_081001.jpg
IMG_20250616_081040.jpg

Τελευταία τροποποίηση:

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
26.079
Πόντοι
6.256
Δε μας ψήνει ρε φίλε, άσε τις σάλτσες.
Αν δε γαμηθει με άλλο καυλι θα τρώει άκυρο.
ε μα

αυτα τα βιντεακια ειναι για το onlyfans σοφτ ζευγαρακι πηδιεται χαρουμενο κλπ

εχεις εκει εκεινον τον μαυρο τον ρωμαιο πως-τον-λενε που ισιωσε την αλλη την κριστι γουαιτ πως-την-λενε ...πεταξε τον μεσα να παιξει ενα ξεγυρισμενο dp να το εκτιμησουμε :woldman:

• Like
Αντιδράσεις: Ettore
Εγγρ.
10 Μαΐ 2024
Κριτικές
1
Like
17.670
Πόντοι
3.506
Τι να άλλο να δεις από την Ιννα; Δεν έχει καταλάβει ότι κούρασε; Όλο τα ίδια και τα ίδια με τον άντρα της.
οχι απλα κουρασε...το ιδιο πραγμα εδω και 10+ χρονια...τιποτα το ξεχωριστο απο το 95% των ταινιων πορνο παγκοσμιως...αλλα μην ασχολεισαι...ο υπαλληλος-προμοτορας μας τα εχει κανει αεροστατα με τα ζαχαρομωρα... ΄΄΄τυχαια΄΄ δεν ανεβαζει τιποτα απο Σιρινα...η απο αλλες παραγωγες ....ΤΥΧΑΙΑ!

OP
OP
Ettore

Ettore

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2017
Like
50.763
Δε μας ψήνει ρε φίλε, άσε τις σάλτσες.
Αν δε γαμηθει με άλλο καυλι θα τρώει άκυρο.
Αδερφέ, εγώ δεν είμαι ούτε μάνατζερ της Ίννα ούτε της Sugarbabestv. Εγώ απλά έχω συνδρομή στο κανάλι, βλέπω τι ανεβαίνει και το μοιράζομαι για τους υπόλοιπους που γουστάρουν!

Τελευταία τροποποίηση:

mn2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2015
Like
3.640
Πόντοι
446
Αδερφέ, εγώ δεν είμαι ούτε μάνατζερ της Ίννα ούτε της Sugarbabestv. Εγώ απλά μια συνδρομήτρια είμαι, βλέπω τι ανεβαίνει και το μοιράζομαι για τους υπόλοιπους που γουστάρουν!
Δηλαδή όχι απλά δεν είσαι προμοτορας , αλλά είσαι και γυναίκα. Χαχαχαχαχα

• Χαχα
Αντιδράσεις: riding
OP
OP
Ettore

Ettore

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2017
Like
50.763
Απλά γράφω ό,τι λέει η ίδια η περιγραφή από το κανάλι για την ταινία. Δε ρίχνω σάλτσες ούτε το παίζω κάτι, απλώς ενημερώνω για όσους ενδιαφέρονται.

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.840
Πόντοι
4.637
Το προβλημα με την ιννα ειναι απλο.Δεν προσφερουν τιποτα καινουριο.Οτι κανανε οταν ηταν στην σιρινα τα ιδια ακριβως κανουν και τωρα.Δοκιμαστε ρε παιδια και κατι διαφορετικο creampie για παραδειγμα κατουρημα η squirt .Ενω ειναι και η ιννα και ο τεο καλοι σε αυτο που κανουν αναλωνονται στα ιδια και ιδια.ΚΟΥΡΑΣΑΤΕ........

mn2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2015
Like
3.640
Πόντοι
446
Το προβλημα με την ιννα ειναι απλο.Δεν προσφερουν τιποτα καινουριο.Οτι κανανε οταν ηταν στην σιρινα τα ιδια ακριβως κανουν και τωρα.Δοκιμαστε ρε παιδια και κατι διαφορετικο creampie για παραδειγμα κατουρημα η squirt .Ενω ειναι και η ιννα και ο τεο καλοι σε αυτο που κανουν αναλωνονται στα ιδια και ιδια.ΚΟΥΡΑΣΑΤΕ........
Σεξ παντρεμένων έχουμε και σπίτι μας, δε θα πληρώσουμε για να δούμε

captain 69

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2015
Like
14.650
Πόντοι
3.506
Αδερφέ, εγώ δεν είμαι ούτε μάνατζερ της Ίννα ούτε της Sugarbabestv. Εγώ απλά έχω συνδρομή στο κανάλι, βλέπω τι ανεβαίνει και το μοιράζομαι για τους υπόλοιπους που γουστάρουν!
Καλά, μας έπεισες όλους τώρα...

argyrotoxos

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
55.161
Πόντοι
16.235
Ο Τεο εμφανισιακά δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο
Πολλοι έξω στον δρόμο είναι χειρότεροι εμφανισιακά.
Ο γάμος δεν σχετίζεται πάντα με την ομορφιά αλλά σχετίζεται πάντα με κοινά συμφέροντα διότι είναι ΜΠΙΖΝΑ κατά κύριο λόγο...δεν είναι απαραίτητο να υπάρχει αίσθημα .

mn2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2015
Like
3.640
Πόντοι
446
Πολλοι έξω στον δρόμο είναι χειρότεροι εμφανισιακά.
Ο γάμος δεν σχετίζεται πάντα με την ομορφιά αλλά σχετίζεται πάντα με κοινά συμφέροντα διότι είναι ΜΠΙΖΝΑ κατά κύριο λόγο...δεν είναι απαραίτητο να υπάρχει αίσθημα .
Χεστηκαμε ρε φίλε...αλλά δε θα τον τρώμε στη μαπα συνέχεια. Δεν τον παντρευτηκαμε εμεις

argyrotoxos

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
55.161
Πόντοι
16.235
Η αλήθεια είναι ότι η τακτική αυτή κρατάει τον γάμο τους.Δεν θυμάμαι να έχω συναντήσει τέτοια περίπτωση όπου συνδυάζεται...δουλειά και γάμος!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom