πολυζωης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 93.684
- Πόντοι
- 16.131
ψυχοπονιαρη μου εσυΘα κρυώσεις....
ψυχοπονιαρη μου εσυΘα κρυώσεις....
Δεν κρυώνει.... Εχει εκτός των άλλων , και την σκέψη μας, που την ζεσταίνειΘα κρυώσεις....
Είμαι ο γαμημενος... Είμαι....ψυχοπονιαρη μου εσυ
Τα καλύτερα για την κοριτσαρα μας!!!!!Δεν κρυώνει.... Εχει εκτός των άλλων , και την σκέψη μας, που την ζεσταίνει
τιποτα ψιλα να μεζεψες ειναι σκοπος για να ανεβει ψηλα η θερμοκρασιαΕίμαι ο γαμημενος... Είμαι....
Υπάρχει η καινούργια ταπα τι εννοείςΕφτιαξες βυζο τωρα και την ταπα την ξεχασες!!!
Εμείς που δεν ξέρουμε θα μας δείξεις τι χρώμα είναι; Η τάπα..Υπάρχει η καινούργια ταπα τι εννοείςόσοι ξέρουν ξέρουν το χρώμα!!!
Και ψιλά καο χοντρά... Και τα πάντα όλα για την lady!!!!!!!
Καλησπέρα.Ωραια φωτογραφίαΚαλό μεσημεροαπογευμα!!!!
![]()
Επίσης κούκλαρααααα.Καλό μεσημεροαπογευμα!!!!
![]()
ΩΝΣΓΜΚαλό μεσημεροαπογευμα!!!!
![]()
...το κεφαλάκι...!!!!Εεεεεεεε.....![]()
Περιμένει........το κεφαλάκι...!!!!
Ηθελέστα και παθέστα τώρα. Εμ ποιος σου'πε να πας αν τα φουσκώσεις; Δεν ήξερες ότι θα προκαλούσες ταραχές και ανυπομονησίες;Καλησπέρα
Δεν σας προλαβαίνω...αύριο θα είμαι ως αργά διαθέσιμη ώστε να δω όσους περισσότερους μπορώ. Παρακαλώ πολυ την κατανόησή σας και υπομονή λίγο να ξαναβρούμε τον ρυθμό .
Ευχαριστώ!![]()
Μ έφαγε ο κωλος μου.....!!!Ηθελέστα και παθέστα τώρα. Εμ ποιος σου'πε να πας αν τα φουσκώσεις; Δεν ήξερες ότι θα προκαλούσες ταραχές και ανυπομονησίες;![]()
Είπα να κάτσεις ήσυχα γιατί σε 10 ώρες κατευθάνω από Σίδνεϊ με την πρώτη πτήση και ΓΚΡ...Μίλα μας για αυτό
![]()
![]()
![]()