Ψωλίνιο ντε Καυλέιρα
Μέγας
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2023
- Κριτικές
- 20
- Like
- 21.284
- Πόντοι
- 4.646
πώς τις βλέπετε τις τιμές ;![]()
Αυτή εδώ είναι παρεπιπτόντως.πώς τις βλέπετε τις τιμές ;![]()
Παχουλή; Πολύ ευγενικός είσαι.επισης απαντησες σε προσωπικο επιπεδο χωρις να εχουμε καν συναντηθει.....αλλα μιας και το εκανες προσωπικο να ρωτησω κατι......?
ποιος ηταν αυτος που σου ειπε οτι εισαι η μοναδικη ομορφη γυναικα στο κοσμο και απεκτησες τετοιο υφακι? γιατι το κακο που σου εκανε αυτος ο λαχταρομουνης ,ο αγαμητος δεν μπορεις να το φανταστεις.....
αντικειμενικα γλυκια μου εισαι παχουλη(σε αρκετους αρεσει αυτο,σε αλλους οχι)...
το βαψιμο σου το θεωρω υπερβολικο εως ασχημο.....
τα τατου επισης(το γνωριζεις οτι τα λενε και body decoration?)
ο τροπος που περιγραφεις τις προυποθεσεις που θετεις στα θεματα υγειινης(καλα κανεις και το λες) ειναι τουλαχιστον προσβλητικος.....αν σου ετυχε ενας βρωμιαρης δεν φταιμε εμεις οι υπολοιποι που κανουμε μπανιο πιο συχνα απο χριστουγεννα και πασχα.....
οπως ειπα δεν εχουμε συναντηθει και οπως το βλεπω δεν προκειται(εκτος κι αν χασεις καμμια εικοσαρια κιλα,μου αρεσουν οι γυναικες που μπορω να τις σηκωσω) αλλα δεν ειναι καλο να κανεις προσωπικες επιθεσεις ουτε να λες τον αλλον χαζο επειδη δεν σου αρεεσουν αυτα που λεει......
καλη συνεχεια
Eυκαιρία δείχνει. Λέω να σπεύσω , μη τυχόν και με προλάβει κανείς άλλος και μου πάρει την σειρά.. Σκέφτομαι να προτιμήσω το οικονομικό πακέτο των 800 ευρώ.πώς τις βλέπετε τις τιμές ;![]()
Στα προσεχώς του pleasure είναι.Κάποιος που να ξέρει τι κάνει η Δέσποινα μιλφ, που ήταν ματζικ κ μετά εφυγε;
Σε γραφείο την είδα πριν λίγες ημέρες... Δεν θυμάμαι το όνομα του γραφείου....Κάποιος που να ξέρει τι κάνει η Δέσποινα μιλφ, που ήταν ματζικ κ μετά εφυγε;
Ποσό ψηλή??Δεν ξέρω πού να το γράψω γι αυτό το γράφω εδώ. Λίγο πριν τις 8 σήμερα μπήκε στο Μπιλ από το πάρκινγκ μια ψηλή αδύνατη μαυρομάλλα (μακρύ μαλλί) με τατουάζ και στα 2 πόδια (σε όλο το μήκος του ποδιού όμως, όχι σε ένα σημείο). Πρέπει να είναι ανεξάρτητη γιατί ήταν με παρέα και τους άφησε και μπήκε μόνη της. Αν διαβάζει ο φίλος που είχε το ραντεβού ή αν σε κάποιον θυμίζει ποια είναι, θα είμαι υπόχρεος
Καλά μη φανταστείς ότι είναι στο ύψος του Φασούλα...Ποσό ψηλή??
Πιο ψηλή απ'τη βερόνικα τύπεΠοσό ψηλή??
1,75 σίγουρα θα ήτανΠοσό ψηλή??
Πωωωω ευκαιρία,πώς τις βλέπετε τις τιμές ;![]()
Δεν ήταν αυτή τότε....1,75 σίγουρα θα ήταν
Κεσκεσε βερονικα??Πιο ψηλή απ'τη βερόνικα τύπε
Πάμε σε Γκάλη δηλαδή???Καλά μη φανταστείς ότι είναι στο ύψος του Φασούλα...