Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 223.062
Ένα καυτο
σαββατοκύριακο να έχουμε !
Με τέτοια θέα … το Σαββατοκύριακο προβλέπεται πυρακτωμένο!Ένα καυτοσαββατοκύριακο να έχουμε !
![]()
Πολύ ναζι βρε παιδί μουΈνα καυτοσαββατοκύριακο να έχουμε !
![]()
Βαλε τονο στο ναζι μη μας την πεσουν διαδηλωτεςΠολύ ναζι βρε παιδί μου
Βρε καλώς το μου!!Βαλε τονο στο ναζι μη μας την πεσουν διαδηλωτες![]()
Βρε καλώς το μου!!
Ναι ,έπρεπε να γίνει η διευκρίνιση:ναζιάρα όπως η Βουγιουκλάκη![]()
Η Βασίλισσα των γυναικών!!!Ένα καυτοσαββατοκύριακο να έχουμε !
![]()
Καλησπέρα στην πιο καύλα γειτόνισσα που σηκώνεις την θερμοκρασία στους 50 βαθμούς Κελσίου με αυτά που ανεβάζεις!! Πώς κοιμηθήκατε εχτές??Ένα καυτοσαββατοκύριακο να έχουμε !
![]()
Σήμερα 8 παρά που έβγαινα απο το Madison εσύ ήσουν που έμπαινες Τζο;;Ένα καυτοσαββατοκύριακο να έχουμε !
![]()
8 πάρα πήγαινα στο τελευταίο.Αν είδες σχετικά ψηλη &ξανθιά με γαλάζιο μίνι, εγώ ήμουνΣήμερα 8 παρά που έβγαινα απο το Madison εσύ ήσουν που έμπαινες Τζο;;
Αχ τα έπαιξα αυτες τις μερες,χαμουλης από ραντεβού..πες του από βδομάδα να ισιώσω και θα σας φάω κ τους 3 χαχαχα!Καλησπέρα στην πιο καύλα γειτόνισσα που σηκώνεις την θερμοκρασία στους 50 βαθμούς Κελσίου με αυτά που ανεβάζεις!! Πώς κοιμηθήκατε εχτές??σήμερα το βράδυ θα βρω το φιλαράκι σου τον κανιβαλο θες να του πω τίποτα??
Ακριβώς...8 πάρα πήγαινα στο τελευταίο.Αν είδες ψηλή ξανθιά με γαλάζιο μίνι, εγώ ήμουν
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Αχ τα έπαιξα αυτή τη βδομάδα...πες του από βδομάδα χεχεχε!!
Κατάλαβα ποιο αγόρι ήσουν, με κοίταξες όταν έβγαινεςΑκριβώς...
Κ με ωραίο γυαλί!!!
Ε φυσικά σε κοίταξα...Κατάλαβα ποιο αγόρι ήσουν, με κοίταξες...
Αστέρι μου εσύ...πόσα ραντεβού κάνουμε εδώ και καιρό σταθερά, και σε όλα περνώ τόσο υπέροχα μαζί σου..!Η Βασίλισσα των γυναικών!!!
Γαλάζιο μίνι???8 πάρα πήγαινα στο τελευταίο.Αν είδες σχετικά ψηλη &ξανθιά με γαλάζιο μίνι, εγώ ήμουν
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Αχ τα έπαιξα αυτες τις μερες,χαμουλης από ραντεβού..πες του από βδομάδα να ισιώσω και θα σας φάω κ τους 3 χαχαχα
Να της το ζητήσεις!!Γαλάζιο μίνι???
Να μου ερχόσουν μια φορά με αυτό!!!
Πιστεύω ότι έχει πάρει ήδη το μήνυμα.Να της το ζητήσεις!!![]()
Το κορίτσι μάς σήμερα κάνει βουτιές!! Δεν ξέρω αν το έχει πάρει το μήνυμα. Εγώ πάντως στην θέση σου θα της το ζητούσα στα ίσια θέλω αυτό αυτό και αυτό αν με πιάνειςΠιστεύω ότι έχει πάρει ήδη το μήνυμα.
Καλημέρα, Καλή Κυριακή και καλή ξεκούραση στο κορίτσι μας!!!