Nuru or
Best Nuru Massage in Limassol, Cyprus | Ultimate Relaxation
Ειπα να δοκιμάσω μιας και παντα γυρευω ενα καλο massage. 100 euros τα 60 λεπτα.
Εχει 2 κοπελες. Μια ελληνιδα και μια ασιατισα. Προτιμισα την ασιατισα (Jenny) μιας και απο τις photos, φαινεται πιο κοντα στα γουστα μου.
Το ραντεβου εκλεισε ευκολα μεσω whatsapp. Τοποθεσια κοντα στο roundabout Αγιας Φυλας, οποταν βολευε και απο την αποψη οτι ειναι κοντα στο σπιτι μου. Εφτασα λιγο πιο νωρις και επιασα και λιγη κουβεντα με την ελληνιδα (Nicole).
Καθαρος χωρος. Απολυμανση στο mattress πριν καθε πελατη (μυριζε το απολυμαντικο). Μου προσφεραν νερο καθως περιμενα. Μετα μεσα στο δωματιο για το massage. Ντουζ πριν και μετα. Το massage αρκετα καλο θα ελεγα. Εκανε και κατι κολπα η Jenny που μου αρεσαν. Απο αγγιγμα, δεχοταν να πιανεις κωλο και στυθος. Ηταν πρωτη φορα οποταν δεν δοκιμασα για οτιδιποτε παραπανω ουτε και ζητησα. Σε γενικες γραμμες, ηταν καλη εμπειρια. Δεν ξερω αν θα πιαστει στα 120 που θα το κανουν μετα το introductory period.
Ακομα ενα θετικο ειναι οτι το gel που έχουν δεν είναι oil-based οπος έχουν αρκετές άλλες, οπόταν με το ντουζ μετα, καθαρίζει μόνο με νερά. Ούτε σαπούνι δεν χρειάστηκε.