Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 195.992
Κλαίω ρε συ ,Νίκο ο γλυκας έτσι θα σκάσω μύτη στην κατεχακη με τον κανιβαλο![]()

Κλαίω ρε συ ,Νίκο ο γλυκας έτσι θα σκάσω μύτη στην κατεχακη με τον κανιβαλο![]()
Κανίβαλο ακούω και έχω αρχίσει να φοβάμαι λίγο....που να δεις και τον κανιβαλο που λέει
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Μας φοβισες βρε χαχαχαχαχαχα!!!
Μην κωλονης εσύΚανίβαλο ακούω και έχω αρχίσει να φοβάμαι λίγο.
Οκ. Όσο για το ραντεβού μας το κανονίζουμε με πρώτη ευκαιρία.Μην κωλονης εσύ
Και με ντοκουμέντα μωρο..βιντεάκι /φώτο..μας διαβάζει όλο το μπου τώρα, είμαστε εκτεθειμένοι πρέπει να κρατήσουμε τον λόγο μας!!Οκ. Όσο για το ραντεβού μας το κανονίζουμε με πρώτη ευκαιρία.
Ότι πει η Τζο και τώρα αν μου πει που λέει ο λόγος εγώ είμαι μέσαΟκ. Όσο για το ραντεβού μας το κανονίζουμε με πρώτη ευκαιρία.
Εγώ ξέρεις ο λόγος μου είναι συμβόλαιοΚαι με ντοκουμέντα μωρο..βιντεάκι /φώτο..μας διαβάζει όλο το μπου τώρα, είμαστε εκτεθειμένοι πρέπει να κρατήσουμε τον λόγο μας!!
Λοιπόν από βδομάδα θα κάνουμε σύσκεψη να κανονίσουμε στο περίπου κατι να μας βόλευει όλους!Ότι πει η Τζο και τώρα αν μου πει που λέει ο λόγος εγώ είμαι μέσα
Εγώ ξέρεις ο λόγος μου είναι συμβόλαιο
Οκ. Όμορφη μουΛοιπόν από βδομάδα θα κάνουμε σύσκεψη να κανονίσουμε στο περίπου κατι να μας βόλευει όλους!
..αν και αντέχω ,με ξέρεις (ξέρετε)καλα,έδωσα σήμερα δυνατούς αγώνες στο σεξΚαι επειδή η ώρα πέρασε και το κορίτσι μας από τα πολλά γαμήσια και τις πολλές καύλες πρέπει να ξεκουραστεί λίγο ας πούμε καληνύχτα. Και αύριο μέρα είναι βρε αδερφέ.
The art and the artist !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Καλημέρα στ αγόρια μου
![]()
Γειά σου έρωτα μουThe art and the artist !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Γυναικάρα μου εσύ !!!!!!!!!!!!!!!!! Δεν φεύγεις στιγμή από την σκέψη μου !Γειά σου έρωτα μου![]()
Καλό βράδυ άτακτα αγορια..
Και όχι μόνο !!!
![]()
Τώρα τι να πεις ...μόνο να φανταστείς μπορείς !!!!!!Ελπίζω να περάσατε όμορφα την Κυριακή σας αγόρια μου!
Σας φιλώ γλυκα
![]()
Τι είχε στο μυαλό του ο δημιουργός σου εκείνη την ημέρα ....!!!!!!Αγόρια μου γλυκά!
Διάβασα όλα τα ποστ σας σήμερα,και σας ευχαριστώ πολυ για ότι όμορφο γράφετε κάθε μέρα για μένα!
Ειχα αρκετη δουλίτσα σήμερα, παω να ξεκουραστώ και θα σας δω αύριο!
Καλό βράδυ
![]()
Αχ εσύ..κανόνισε να σ απολαύσω πάλι.. καληνύχτα αστέρι μου!Τι είχε στο μυαλό του ο δημιουργός σου εκείνη την ημέρα ....!!!!!!
Καληνύχτα γυναικάρα μου !!!Αχ εσύ..κανόνισε να σ απολαύσω πάλι.. καληνύχτα αστέρι μου!