Νέα

Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 24K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    θεσσαλονίκη
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
10.581
Πόντοι
15.355
Τι έγινε ρε παιδιά 2 μέρες δεν κατέβηκε κανένας για ενημέρωση??τελικά την Ιταλίδα στα τρενα την πηρε κανένας να μας πει τι κάνει με 40??
Κατέβηκα εγώ και πήρα Σύλβια μάλιστα το αστέρι της πιάτσας!

Κατά τα άλλα οι 3 αλβανίδες μαζί βαρανε μύγες όπως τις βλέπω...
7-8 μαύρες ακουνητες όσες φορές και να περάσω απορώ τι βγαίνουν ακόμα..
Μαρία Stilo , Ιουλία Ντανιέλα στα πόστα τους...

Προχθές αν θυμάμαι είδα ένα τούμπανο τραβεστί στη γωνία στη Δάφνης στην παιδική χαρά...κοντοσταθηκα να καταλάβω περι τίνος πρόκειται οπότε ήρθε αυτή και μου μίλησε στο παράθυρο...Brazil λέει... λέω καλά...50ευρω ζητούσε πολύ εντυπωσιακή παρουσία την βρήκα αργότερα στο κανεσεξ...

Στη διχάλα παρατηρώ μια ησυχία τις τελευταίες νύχτες και η τριάδα της Αγίας Παρασκευής έχω να τις δω από την προηγούμενη εβδομάδα.. βγαίνω σχετικά αργά όμως

Από γυφτοκρος μόνο οι δύο Μαρινες εδώ και μέρες στη γωνία του κτηνιατρείου...
Οπαπ στη Μαζαράκη Νανά, Ευριδίκη και Βικτώρια συνήθως...
Είδα μια ωραία γύφτισσα ένα βράδυ μεγάλης ηλικίας με μίνι και ωραία πόδια που κστηφοριζε τη Δάφνης... μέχρι να κάνω κύκλο την πέτυχα κάτω στα φανάρια με ένα γυφτάκι να περνάνε κάτω από τη δυτική είσοδο οπότε καταλαβα ότι μένουν μάλλον εκεί στα γυφτοσπιτα δεξιά μετά τις γραμμές... σχεδόν απέναντι από τα μπουρδέλα της Ερημίτη δηλαδή

Και σήμερα το απόγευμα που έφευγα από τα μπουρδέλα όπου συνευρεθην με πασίγνωστη μιλφ, πέρασα από Γιαννιτσών και είδα μάνα Σόνιας μετά από καιρό στη γωνία Πειραιώς καθισμένη σε καρέκλα κιόλας.

Αυτά συμβαίνουν γενικά στην πιάτσα, τίποτα το ιδιαίτερο τίποτα το εντυπωσιακό... έχει όμως αρκετή κίνηση από αμάξια και πολλη αστυνομία κάθε νύχτα

Alygistos

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2023
Κριτικές
3
Like
881
Πόντοι
81

Προχθές αν θυμάμαι είδα ένα τούμπανο τραβεστί στη γωνία στη Δάφνης στην παιδική χαρά...κοντοσταθηκα να καταλάβω περι τίνος πρόκειται οπότε ήρθε αυτή και μου μίλησε στο παράθυρο...Brazil λέει... λέω καλά...50ευρω ζητούσε πολύ εντυπωσιακή παρουσία την βρήκα αργότερα στο κανεσεξ...

Στη διχάλα παρατηρώ μια ησυχία τις τελευταίες νύχτες και η τριάδα της Αγίας Παρασκευής έχω να τις δω από την προηγούμενη εβδομάδα.. βγαίνω σχετικά αργά όμως

Είδα μια ωραία γύφτισσα ένα βράδυ μεγάλης ηλικίας με μίνι και ωραία πόδια που κστηφοριζε τη Δάφνης... μέχρι να κάνω κύκλο την πέτυχα κάτω στα φανάρια με ένα γυφτάκι να περνάνε κάτω από τη δυτική είσοδο οπότε καταλαβα ότι μένουν μάλλον εκεί στα γυφτοσπιτα δεξιά μετά τις γραμμές... σχεδόν απέναντι από τα μπουρδέλα της Ερημίτη δηλαδή

Και σήμερα το απόγευμα που έφευγα από τα μπουρδέλα όπου συνευρεθην με πασίγνωστη μιλφ, πέρασα από Γιαννιτσών και είδα μάνα Σόνιας μετά από καιρό στη γωνία Πειραιώς καθισμένη σε καρέκλα κιόλας.

Αυτά συμβαίνουν γενικά στην πιάτσα, τίποτα το ιδιαίτερο τίποτα το εντυπωσιακό... έχει όμως αρκετή κίνηση από αμάξια και πολλη αστυνομία κάθε νύχτα
Μια παρόμοια πέτυχα και ‘γώ χτες ακριβώς πάνω στη διχάλα με το που στρίβεις στην προέκταση της Γιαννιτσων,γύφτισσα φάνηκε με μίνι και πολύ ωραία πόδια αλλά μέχρι να γυρίσω είχε φορτωθεί …Κατά τις 11.30

agapes

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2025
Like
2
Πόντοι
0
και εγω τη συλβια πριν απο λίγο πήρα, εχει μαζευτει αρκετη αστυνομια.

Monadikosss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2023
Like
2.566
Πόντοι
446
Ειχα απο τα προFM να δω τετοια ασκοπα σπαμαρισματα στο θεμα μας παιδια..θερμες καλημερες....να δωσω νεα τοποθεσια για αλαρμάκιδες να αποσυμφοριστει λιγο η κατασταση?

Ben2020

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2022
Κριτικές
17
Like
1.491
Πόντοι
491

Είσαι ένας από τους καλύτερους εδώ και χρόνια σε κριτικές,φυσικά το σχόλιο μου δεν πήγαινε για τους παλιούς, δυστυχώς τα πράγματα παραμένουν ίδια σε γυναίκες με συνέπεια να μην μπορούμε να γράψουμε κριτική διότι είναι όλες ιδιες

Ben2020

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2022
Κριτικές
17
Like
1.491
Πόντοι
491
Μπα δύσκολα αν το πάει 20 τότε βλέπουμε
πάντως 30 το έριξε Αλλά κ πάλι έφυγα
Μα πρέπει κάποιος να την έχει πάρει από δω να μας πει,εγώ 30 σε αυτήν για να πηδηξω στον δρόμο δεν δίνω..

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
10.581
Πόντοι
15.355
Είσαι ένας από τους καλύτερους εδώ και χρόνια σε κριτικές,φυσικά το σχόλιο μου δεν πήγαινε για τους παλιούς, δυστυχώς τα πράγματα παραμένουν ίδια σε γυναίκες με συνέπεια να μην μπορούμε να γράψουμε κριτική διότι είναι όλες ιδιες
Τέτοια εποχή έβλεπες 20 γυναίκες και 30 τρανς πριν μερικά χρόνια και ως αργά κιόλας.
Τώρα βλέπεις γύφτους με περούκες, μαύρες και πρεζόνια.
Δεν έχει κανένα ενδιαφέρον πλέον... εδώ ρε ο άσχημος γύφτος με την περούκα ονόματι Μαρίνα ζητάει 30€ :cheesy:
Αυτό το άτομο ζητάει ίδια λεφτά με τη Φιόνα δηλαδή

Και αυτές οι μαύρες ρε παιδιά που κάθε φορά απορώ...7-8 πόσες είναι.. όλες μαζί 100ε δε μαζεύουν κάθε νύχτα.
Αυτοί που τις βγάζουν εκεί ή από μόνες τους δε βλέπουν ότι δε συμφέρει αυτό το πράγμα?
Κοτσιδακια στις παραλίες να έκαναν πιο πολλά λεφτά θα μάζευαν

Kopsis24

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2025
Like
6
Πόντοι
0
Κανένας άποψη για την ψηλή ξανθιά την Κατερίνα που βρίσκεται συνήθως σε εκείνο το ανοικτό παργκινγ;

Humax

Μέγας
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
12.266
Πόντοι
3.556
Κανένας άποψη για την ψηλή ξανθιά την Κατερίνα που βρίσκεται συνήθως σε εκείνο το ανοικτό παργκινγ;
Ρε φιλέ από τον Απρίλιο ρωτάς Για την ξανθιά την Κατερίνα έλεος δηλαδή μιλάμε Για 20 ευρώ π εμείς τα έχουμε δώσει εδώ κ εκεί χωρίς να ξέρουμε τι κ πως
Εκτός αν ........
Κάποιοι κατάλαβαν μήπως είχες BMW κ τώρα έχεις πατίνι

Illuzion

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Φεβ 2019
Like
5.750
Πόντοι
1.056
Ρε φιλέ από τον Απρίλιο ρωτάς Για την ξανθιά την Κατερίνα έλεος δηλαδή μιλάμε Για 20 ευρώ π εμείς τα έχουμε δώσει εδώ κ εκεί χωρίς να ξέρουμε τι κ πως
Εκτός αν ........
Και κοιμάται στο εγκαταλελειμενο μαύρο αμάξι στην παλιά αλάνα του Παπαδακη

Ben2020

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2022
Κριτικές
17
Like
1.491
Πόντοι
491
Τέτοια εποχή έβλεπες 20 γυναίκες και 30 τρανς πριν μερικά χρόνια και ως αργά κιόλας.
Τώρα βλέπεις γύφτους με περούκες, μαύρες και πρεζόνια.
Δεν έχει κανένα ενδιαφέρον πλέον... εδώ ρε ο άσχημος γύφτος με την περούκα ονόματι Μαρίνα ζητάει 30€ :cheesy:
Αυτό το άτομο ζητάει ίδια λεφτά με τη Φιόνα δηλαδή

Και αυτές οι μαύρες ρε παιδιά που κάθε φορά απορώ...7-8 πόσες είναι.. όλες μαζί 100ε δε μαζεύουν κάθε νύχτα.
Αυτοί που τις βγάζουν εκεί ή από μόνες τους δε βλέπουν ότι δε συμφέρει αυτό το πράγμα?
Κοτσιδακια στις παραλίες να έκαναν πιο πολλά λεφτά θα μάζευαν
Έτσι είναι όπως ακριβώς τα λες,γιατί δεν έχει πλέον ποικιλία να βγεις να δεις αρκετές και ότι γουστάρεις παίρνεις,και όσο για τις μαύρες άστα τραγωδία,και πραγματικά αυτό είναι αφού δεν τις παίρνει κανένας..

Kopsis24

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2025
Like
6
Πόντοι
0
Εκτός αν ........
Ε όχι και από Απρίλιο,αυτή την εβδομάδα ρώτησα

Ben2020

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2022
Κριτικές
17
Like
1.491
Πόντοι
491
Φτάνει ρε γίγαντα πάλι για αυτήν ρωτάς,παρτην εσυ και μετά γράψε κριτική

Εγγρ.
10 Μαΐ 2024
Κριτικές
1
Like
16.866
Πόντοι
3.506
τραβα κανε δοκιμη ρε σκαρμογυφτε....τραβα δωσε 20-30 και δες...μας εχεις σπασει τον πεο με την συφιλιαρα

miloss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
1.805
Πόντοι
216
Χτες πέτυχα την Νταιζυ αλλά μου είπε έλα πιο μετά. Περίμενα κάνα 20λεπτο και δεν εμφανίστηκε οπότε έφυγα

Nasty Dream

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2024
Like
504
Πόντοι
21
Πέρασμα χθες πολύ αργά, μόνο οι μαύρες στην πιάτσα. Στο πόστο της Ιουλίας καθόταν μια χοντρή μελαχρινή με μεγάλα βυζιά, επειδή έτρεχα δεν κατάλαβα αν ήταν γυναίκα ή τρανς.
Η Σια tiget αξίζει ή είναι και αυτή ξεπέτα τύπου Μαρίας Άλβα;

Monadikosss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2023
Like
2.566
Πόντοι
446
Σημερα με αυτο το κιτρινο η Αλβα υπερπουτανοκαυλο.....τοσο ωραια γυναικαρα και τοσο ξεπετα παναθεμα

Humax

Μέγας
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
12.266
Πόντοι
3.556
Οντως χάλια τα πράγματά από το κακό στο χειρότερό Άλβα σία Άντριανα το πρώτο γκρουπ στο 4 all απέναντί το επόμενό ζευγάρι ψηλή με γύφτο κρητικιά κ μετά τριάδα Ντανιέλα κ άλλες 2 Βουλγάρες
νταιζη απέναντί
Στην διχάλα το πούστρινι το γυφτάκι με τα ξανθά μαλλιά κ κάτι αυτιά σαν ραντάρ π οταν περνάει αμάξι κουνάει τον κώλο να μας ερεθίσει :headbang::headbang:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom