al pacino
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 293
- Like
- 10.581
- Πόντοι
- 15.355
Κατέβηκα εγώ και πήρα Σύλβια μάλιστα το αστέρι της πιάτσας!Τι έγινε ρε παιδιά 2 μέρες δεν κατέβηκε κανένας για ενημέρωση??τελικά την Ιταλίδα στα τρενα την πηρε κανένας να μας πει τι κάνει με 40??
Κατά τα άλλα οι 3 αλβανίδες μαζί βαρανε μύγες όπως τις βλέπω...
7-8 μαύρες ακουνητες όσες φορές και να περάσω απορώ τι βγαίνουν ακόμα..
Μαρία Stilo , Ιουλία Ντανιέλα στα πόστα τους...
Προχθές αν θυμάμαι είδα ένα τούμπανο τραβεστί στη γωνία στη Δάφνης στην παιδική χαρά...κοντοσταθηκα να καταλάβω περι τίνος πρόκειται οπότε ήρθε αυτή και μου μίλησε στο παράθυρο...Brazil λέει... λέω καλά...50ευρω ζητούσε πολύ εντυπωσιακή παρουσία την βρήκα αργότερα στο κανεσεξ...
Στη διχάλα παρατηρώ μια ησυχία τις τελευταίες νύχτες και η τριάδα της Αγίας Παρασκευής έχω να τις δω από την προηγούμενη εβδομάδα.. βγαίνω σχετικά αργά όμως
Από γυφτοκρος μόνο οι δύο Μαρινες εδώ και μέρες στη γωνία του κτηνιατρείου...
Οπαπ στη Μαζαράκη Νανά, Ευριδίκη και Βικτώρια συνήθως...
Είδα μια ωραία γύφτισσα ένα βράδυ μεγάλης ηλικίας με μίνι και ωραία πόδια που κστηφοριζε τη Δάφνης... μέχρι να κάνω κύκλο την πέτυχα κάτω στα φανάρια με ένα γυφτάκι να περνάνε κάτω από τη δυτική είσοδο οπότε καταλαβα ότι μένουν μάλλον εκεί στα γυφτοσπιτα δεξιά μετά τις γραμμές... σχεδόν απέναντι από τα μπουρδέλα της Ερημίτη δηλαδή
Και σήμερα το απόγευμα που έφευγα από τα μπουρδέλα όπου συνευρεθην με πασίγνωστη μιλφ, πέρασα από Γιαννιτσών και είδα μάνα Σόνιας μετά από καιρό στη γωνία Πειραιώς καθισμένη σε καρέκλα κιόλας.
Αυτά συμβαίνουν γενικά στην πιάτσα, τίποτα το ιδιαίτερο τίποτα το εντυπωσιακό... έχει όμως αρκετή κίνηση από αμάξια και πολλη αστυνομία κάθε νύχτα