Mpooumpoukos
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 11 Νοε 2022
- Κριτικές
- 25
- Like
- 14.079
- Πόντοι
- 3.246
Συμπληρώνω, Μ.Α21 πάνω κλειστά, κάτω Βάνα.
Ι37 Κατερίνα Λατινα.
Ι20Α Άννα Λατίνα.
Ι37 Κατερίνα Λατινα.
Ι20Α Άννα Λατίνα.
Απ'ότι φαίνεται είναι.ο μπαμπολας γαμιας από το 1999 ξέρει πολλά για μπουρδελα και είναι προσωπικότητα μεγάλη
Χύσιμο δέχτηκε στο στόμα της, στο τελείωμα, με καπότα φυσικά...Δεύτερη κατάθεση στη γνωστή Σάρα από Φώκαιας 25.
Τα πάντα γνωστά για την κοπέλα.
Σήμερα προτίμησα να χύσω μόνο με πίπα, πάντα στο προφυλακτικό βέβαια
(GL αθάνατος!)επέστρεψε η αννα που ήταν τον χειμώνα εκεί η είναι καινούργια;Συμπληρώνω, Μ.Α21 πάνω κλειστά, κάτω Βάνα.
Ι37 Κατερίνα Λατινα.
Ι20Α Άννα Λατίνα.

Εδώ και μήνες δουλεύει εκεί ως Γεωργία.μάγκες βρήκα σε ποιο studio δουλεύει η Τζώρτζια από διδύμου! δεν ξαναπατάω φυλής μέχρι να ξεμείνω
από φράγκα για πάρτη της!!!![]()
Μια ζητούν 15 μία 20 .ΥΓ.:Στο Μ.Α25 για την Μαργαρίτα μου ζήτησαν 20€, πρίτς.
ναι αλλά εγώ τώρα το ανακάλυψα!Εδώ και μήνες δουλεύει εκεί ως Γεωργία.
Ποιο studio?μάγκες βρήκα σε ποιο studio δουλεύει η Τζώρτζια από διδύμου! δεν ξαναπατάω φυλής μέχρι να ξεμείνω
από φράγκα για πάρτη της!!!![]()
Όταν την ανέφερα το Μάιο δε ρώτησεςναι αλλά εγώ τώρα το ανακάλυψα!![]()
Αν θέλετε πείτεΌταν την ανέφερα το Μάιο δε ρώτησες![]()
de paris, συγγρού και μελαντίας απ ότιΠοιο studio?
Κάτι παρόμοιο (ίδιο) με έναν αντίστοιχο πιο αδύνατο στην Ιάσονος, με Smart, που προσπαθεί να "πουλήσει αρώματα"..Ρε μάγκες απέχω τους τελευταίους μήνες .... Τι φρούτο καινούργιο ειναι αυτος ο χοντρός στην Φυλής που λέει μπρο και μπρο και μπρο να αγοράσεις ένα λαδακι και άμα πεις οχι λέει κερνα ένα σουβλάκι είμαι ανεργος!! Μπρόκολο μου δεν είναι κατάλληλη γειτονιά να λες ότι είσαι ανεργος εδώ
Διευκρινίζω φίλε για να μην υπάρχει παρεξήγηση και ζητάνε από την κοπέλα ότι να 'ναιΧύσιμο δέχτηκε στο στόμα της, στο τελείωμα, με καπότα φυσικά...(GL αθάνατος!)
Μη του δίνετε σημασία...Ρε μάγκες απέχω τους τελευταίους μήνες .... Τι φρούτο καινούργιο ειναι αυτος ο χοντρός στην Φυλής που λέει μπρο και μπρο και μπρο να αγοράσεις ένα λαδακι και άμα πεις οχι λέει κερνα ένα σουβλάκι είμαι ανεργος!! Μπρόκολο μου δεν είναι κατάλληλη γειτονιά να λες ότι είσαι ανεργος εδώ

για 20 λεπτα/40 ευρω και οι δυο.

Ούτε ένα μπούτσο δεν μπορούμε να ρίξουμε με την ησυχία μαςΜη του δίνετε σημασία...
Αρώματα Ασπροπύργου εμπορεύεται![]()