Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 266 άτομα (23 μέλη και 243 επισκέπτες)

Διανοούμενος

Ανώτατος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
36
Like
34.894
Πόντοι
11.096

Άκας Kωλάντερος

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2017
Κριτικές
33
Like
21.603
Πόντοι
7.446
Δεύτερη κατάθεση στη γνωστή Σάρα από Φώκαιας 25.
Τα πάντα γνωστά για την κοπέλα.
Σήμερα προτίμησα να χύσω μόνο με πίπα, πάντα στο προφυλακτικό βέβαια
Χύσιμο δέχτηκε στο στόμα της, στο τελείωμα, με καπότα φυσικά... :rockon: (GL αθάνατος!)

Mpooumpoukos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
25
Like
14.081
Πόντοι
3.246
Λοιπόν, μετά το Λ73Β , δοκίμασα στο μετάξι τις :
Γαβριέλα Ι44, λατίνα ψιλοαδιάφορη αλλά κάτι μου έκανε και ήθελα να την πάρω στα 4, ήταν οκ, τίποτα σπουδαίο ήθελα απλά να βαράω στα 4.

Αντζελα Περδίκα 1 κλασική Αλβανίδα, σήμερα είχε φτιάξει μαλλί και ωραίο makeup και με καβλωσε, την ξέρετε, τα έχουμε πει.

Κορίνα? Λ28 όροφος, εμφανίσιμο Μολδαβάκι στα 15€ , αρκετά καλή για απλό αν και σχετικά άπειρη μου φάνηκε, εδώ έκατσα ~13' και δεν μπορούσα να τελειώσω για ευνόητους λόγους , μας έκοψε η τσατσά ευγενικά πάντα.

Βικτώρια Ι20Β , καλή και αυτή, ήρεμη και ευγενική αλλά πολύ τζέλ και πάλι δεν μπορούσα να τελειώσω, αλλά βαραγα σαν τρελός, την έβαλα να μου την παίξει αλλά χτύπησε η τσατσά η τρανς στα 11-12' και εδώ, νο προμπλεμ, ήθελα να δώσω ότι μου είχε μείνει στην Άννα στο κάτω μαγαζί καθώς είναι η πιο φιλότιμη Λατινα στους οίκους και η κωλάρα της η ποιο αφράτη.

Εδώ περάσαμε ένα ερωτικό 7-8λεπτο καθώς με θυμάται και της φερομαι παντα καλά , το οποίο κατέληξε με ένα 5λεπτο σφυροκόπημα στα 4 σε καλό ρυθμό, κάποια στιγμή άκουσα από έξω τύπο να λέει στην τσάτσα "τι τα γίνει, αυτό τόση ώρα δεν τελειώνει" εκει η Γερμανίδα τσατσά του απάντησε ευγενικά αλλά αυστηρά να κοιτάει την δουλειά του.

Αυτά, θα δωσω ενα μπραβο στο Ι20Α και στο Λ28 όροφος, που είχαν τα a/c τσίτα, όλοι οι άλλοι ή τα είχαν χαμηλά ή δεν λειτουργούν καλά, δεν ξέρω τι έπαθα σήμερα , σεληνιάστικα, ήθελα να πάρω ότι κινείται, παρόλο που σκάει ο τζίτζικας, πάω τώρα να κάνω μπάνιο με αντιβακτηριακό σαμπουάν κλπ.

ΥΓ.:Με πονάει ο αριστερός προσαγωγος τώρα και λίγο η φτέρνα, χαχαχα, γαμήθηκα!

ΥΓ.:Στο Μ.Α25 για την Μαργαρίτα μου ζήτησαν 20€, πρίτς.

Τελευταία τροποποίηση:

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.310
Like
339.358
Πόντοι
49.090

Morty love Jessica

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2020
Κριτικές
63
Like
5.341
Πόντοι
7.621
Ρε μάγκες απέχω τους τελευταίους μήνες .... Τι φρούτο καινούργιο ειναι αυτος ο χοντρός στην Φυλής που λέει μπρο και μπρο και μπρο να αγοράσεις ένα λαδακι και άμα πεις οχι λέει κερνα ένα σουβλάκι είμαι ανεργος!! Μπρόκολο μου δεν είναι κατάλληλη γειτονιά να λες ότι είσαι ανεργος εδώ

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.310
Like
339.358
Πόντοι
49.090
Εγγρ.
10 Μαρ 2024
Κριτικές
44
Like
11.267
Πόντοι
6.246
Ρε μάγκες απέχω τους τελευταίους μήνες .... Τι φρούτο καινούργιο ειναι αυτος ο χοντρός στην Φυλής που λέει μπρο και μπρο και μπρο να αγοράσεις ένα λαδακι και άμα πεις οχι λέει κερνα ένα σουβλάκι είμαι ανεργος!! Μπρόκολο μου δεν είναι κατάλληλη γειτονιά να λες ότι είσαι ανεργος εδώ
Κάτι παρόμοιο (ίδιο) με έναν αντίστοιχο πιο αδύνατο στην Ιάσονος, με Smart, που προσπαθεί να "πουλήσει αρώματα"..
Οπαδός Ιταλικής ομάδας (Roma), ολογράφως γύφτος

Psahnosex111

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2022
Like
205
Πόντοι
20
Χύσιμο δέχτηκε στο στόμα της, στο τελείωμα, με καπότα φυσικά... :rockon: (GL αθάνατος!)
Διευκρινίζω φίλε για να μην υπάρχει παρεξήγηση και ζητάνε από την κοπέλα ότι να 'ναι

Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
267
Like
77.048
Πόντοι
43.828
Μη του δίνετε σημασία...
Αρώματα Ασπροπύργου εμπορεύεται :headbang2:

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
26.343
Πόντοι
24.596
:takethis::takethis::takethis:
Παρτουζα χθες γυρω στις 22.30 με τον εξωθεσμικο Homie Iασονος 30 οροφος την Αλβανιδα Σονια που σαλοναρει μαζι με την Ζωη,σταθερες και οι 2 στο συγκεκριμενο ρδελομπου.
Τσοντα κανονικα η τυπισσα με καυλοφατσα και γυαλια μυωπιας για cum on my glasses ξεκαθαρα:bigdick:
2η φορα που την παρτουζωνουμε,αφου ξεπεταξε 1-2 λαθρο σε μερικα nanoseconds ηρθε αντιμετωπη με τα κρεατινα σουβλια :smoke:για 20 λεπτα/40 ευρω και οι δυο.
Σε αμεσως προηγουμενη διερευνητικη για ρτουζαπα σε ενα απο τα δυο Λατινακια στο Ιασονος 20 οροφος η τσατσα Δαναη πηγε να μας κανει μεροκαματο ,ελεγε κατι πιπες για 60 ευρω τα δεκα λεπτα,ασυναρτη εντελως ,μαλλον η αποτομη αλλαγη απο τανα σε τσατσα της εκαψε οτι εχει απομεινει απο εγκεφαλικα κυτταρα:zombie:
η ολοκληρωτικη αποσυρση θα ηταν μια καποια λυση:sad2:
Παρτουζα με δυο και παραπανω ψωλες κανει και το θωρηκτο Ντιανα στο Ιασονος 19 ισογειο,για καποιο αρρωστο λογο σκεφτηκαμε να τη γαμησουμε:new_shocked:
Ιασονος απο 1ως 12 Ψυταλλεια φαση κανονικα:skull::zombie::skull-and-crossbones:
:confused::confused::confused:

Morty love Jessica

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2020
Κριτικές
63
Like
5.341
Πόντοι
7.621
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom