Odin_
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2014
- Κριτικές
- 42
- Like
- 45.546
- Πόντοι
- 11.146
...Καλησπέρα, κουκλιά μου! Σκέφτομαι να σας επισκεφθώ για ένα διήμερο μέσα στο καλοκαίρι και ήθελα να ρωτήσω τι σας βολεύει περισσότερο: in-call ή out-call;
...Καλησπέρα, κουκλιά μου! Σκέφτομαι να σας επισκεφθώ για ένα διήμερο μέσα στο καλοκαίρι και ήθελα να ρωτήσω τι σας βολεύει περισσότερο: in-call ή out-call;
Μπορώ να έχω τηλέφωνο της;Παιδια νεα ανακαλυψη.Στελλα Ελληνιδα φοιτητρια για την οποια αναφερονταν στο νημα των πιατσων,τη βρηκα πηρα τηλεφωνο,παρα πολυ καλη εμφανισιακα και χαρακτηρα,28 ετων που δε δουλευει καθε μερα ολη μερα το οποιο ειναι καλο για μενα.Πηγαινει στο Lito και εμφανιζεται στο ιδιο κομματι του Lito,δηλαδη και 3η Σεπτεμβριου,παρα πολυ ωραια σωματικα και οι αναφορες ηταν ολες ευχαριστες,τιμη 50 το μισαωρο και η ωρα νομιζω ειπε 120,σιγουρα 100+ και ολα με προφυλαξη,προσεχει,πεντακαθαρη,δεν εχει καμια σχεση με χρησεις/καταχρησεις.Δεχτηκε να δινω τηλεφωνακι οποτε οσοι θελετε τηλεφωνακι της ξερετε.
Όλα τα λεφτά οι κοντεςΑσ τοποθετηθώ ως η κοντή
Καταρχήν αυτό που είπες για κοντές κ για ψηλές είναι τερμα ρατσιστικο
Επίσης όσον αφορά το ύψος είναι θέμα γούστου άλλοι γουστάρουν τις κοντές κ εκεί θέλουν να τα δώσουν τα λεφτά τους
Άλλοι τις μέτριες κ άλλες τις ψηλές κ θέλουν να τα δώσουν σε αυτές
Οπότε μην είστε ρατσιστές κ μην αναφέρετε ύψος κιλά πρόσωπο αλλά υπηρεσίες
Θα ήταν πιο σωστό να πεις γτ να τα δώσω στο "κομοδίνο" κ να μην τα δώσω σε αυτήν που τα τιμάει;
Όσον αφορά τις paysafe δυστυχώς αυτό έχει αρχίσει από τους πελάτες γιατί οι ίδιοι σου κάνουν πρόταση για paysafe με αντάλλαγμα βιντεοκλήση κ έτσι έμαθαν κ αυτές να το ζητάνε γιατί είναι πιο εύκολο χρήμα
Ρε κόμμα το εμείς να μην γευτούμε κάνενα γάλακτος......Δικό σας παιδιά..
![]()
Κομάντο έχουμε μπαζωσει χρόνια θείες αφού..Ρε κόμμα το εμείς να μην γευτούμε κάνενα γάλακτος......
Κομάντο έχουμε μπαζωσει χρόνια θείες αφού..
![]()
οταν οι αντρες θετουν ορους και προυποθεσεις ειναι ρατσιστες αλλα οταν το κανουν οι γυναικες ειναι δικαιωμα????αν ειναι κοντη ,κοντη θα την πουμε.....αν ειναι χοντρη χοντρη θα την πουμε.....αν ειναι κομοδινο κομοδινο θα την πουμε.......αν τωρα εσυ θες να ωραιοποιησουμε τους χαρακτηρισμους ειναι αλλο θεμα.....απο την αλλη καλο ειναι και οι κοπελες που ασχολουνται με αυτο το επαγγελμα να εναρμονιστουν με την πραγματικοτητα οσον αφορα με την εμφανιση,την τιμη,τις παρεχομενες υπηρεσιες.......οι πιο πολλες δεν αξιζουν ουτε τα μισα απο αυτα που ζητανε......οσο γι αυτα που προσφερετε οι περισσοτερες ειστε για γελια.....Ασ τοποθετηθώ ως η κοντή
Καταρχήν αυτό που είπες για κοντές κ για ψηλές είναι τερμα ρατσιστικο
Επίσης όσον αφορά το ύψος είναι θέμα γούστου άλλοι γουστάρουν τις κοντές κ εκεί θέλουν να τα δώσουν τα λεφτά τους
Άλλοι τις μέτριες κ άλλες τις ψηλές κ θέλουν να τα δώσουν σε αυτές
Οπότε μην είστε ρατσιστές κ μην αναφέρετε ύψος κιλά πρόσωπο αλλά υπηρεσίες
Θα ήταν πιο σωστό να πεις γτ να τα δώσω στο "κομοδίνο" κ να μην τα δώσω σε αυτήν που τα τιμάει;
Όσον αφορά τις paysafe δυστυχώς αυτό έχει αρχίσει από τους πελάτες γιατί οι ίδιοι σου κάνουν πρόταση για paysafe με αντάλλαγμα βιντεοκλήση κ έτσι έμαθαν κ αυτές να το ζητάνε γιατί είναι πιο εύκολο χρήμα
Και εγώ που έστειλα έτσι μου είπεαφου αποφασισε να μπει στο γηπεδο και να παιξει τι περιμενε?να μπουμε απο μονοι μας σε σειρα προτεραιοτητας? ολοι μαζι πυρ......απο οτι φαινεται ομως μαλλον για πολυ επιλεκτικη μας βγηκε....
Τσάμπα θα στείλεις σε εμένα είπε δεν κάνει που έστειλαΗλιούπολη Αθήνας ή Θεσσαλονίκης;
Καλησπέρα θα μπρουσα να έχω το τηλεφωνακη της αν σου είναι εύκολο. Στείλε το μου σε πμ ευχαριστώ!!Παιδια νεα ανακαλυψη.Στελλα Ελληνιδα φοιτητρια για την οποια αναφερονταν στο νημα των πιατσων,τη βρηκα πηρα τηλεφωνο,παρα πολυ καλη εμφανισιακα και χαρακτηρα,28 ετων που δε δουλευει καθε μερα ολη μερα το οποιο ειναι καλο για μενα.Πηγαινει στο Lito και εμφανιζεται στο ιδιο κομματι του Lito,δηλαδη και 3η Σεπτεμβριου,παρα πολυ ωραια σωματικα και οι αναφορες ηταν ολες ευχαριστες,τιμη 50 το μισαωρο και η ωρα νομιζω ειπε 120,σιγουρα 100+ και ολα με προφυλαξη,προσεχει,πεντακαθαρη,δεν εχει καμια σχεση με χρησεις/καταχρησεις.Δεχτηκε να δινω τηλεφωνακι οποτε οσοι θελετε τηλεφωνακι της ξερετε.
Αν μπορείς και σε εμενα το τηλ ευχαριστώΠαιδια νεα ανακαλυψη.Στελλα Ελληνιδα φοιτητρια για την οποια αναφερονταν στο νημα των πιατσων,τη βρηκα πηρα τηλεφωνο,παρα πολυ καλη εμφανισιακα και χαρακτηρα,28 ετων που δε δουλευει καθε μερα ολη μερα το οποιο ειναι καλο για μενα.Πηγαινει στο Lito και εμφανιζεται στο ιδιο κομματι του Lito,δηλαδη και 3η Σεπτεμβριου,παρα πολυ ωραια σωματικα και οι αναφορες ηταν ολες ευχαριστες,τιμη 50 το μισαωρο και η ωρα νομιζω ειπε 120,σιγουρα 100+ και ολα με προφυλαξη,προσεχει,πεντακαθαρη,δεν εχει καμια σχεση με χρησεις/καταχρησεις.Δεχτηκε να δινω τηλεφωνακι οποτε οσοι θελετε τηλεφωνακι της ξερετε.
oi φωτογραφιες ειναι ψευτικεςΚαλημέρα σας κύριοι. Γνωρίζουμε κάτι για αυτήν?
![]()
Χριστίνα 6909403706
τρελο και ανυποτακτο μωρο σκετη καβλα σε περιμενω τωρα για να εκπληρωσω με τον καλυτερο τροπο.kanesex.com
Οσον αφορα τις τιμές η καθε κοπελα ορίζει η ιδια την τιμη που θεωρεί οτι την ευχαριστείοταν οι αντρες θετουν ορους και προυποθεσεις ειναι ρατσιστες αλλα οταν το κανουν οι γυναικες ειναι δικαιωμα????αν ειναι κοντη ,κοντη θα την πουμε.....αν ειναι χοντρη χοντρη θα την πουμε.....αν ειναι κομοδινο κομοδινο θα την πουμε.......αν τωρα εσυ θες να ωραιοποιησουμε τους χαρακτηρισμους ειναι αλλο θεμα.....απο την αλλη καλο ειναι και οι κοπελες που ασχολουνται με αυτο το επαγγελμα να εναρμονιστουν με την πραγματικοτητα οσον αφορα με την εμφανιση,την τιμη,τις παρεχομενες υπηρεσιες.......οι πιο πολλες δεν αξιζουν ουτε τα μισα απο αυτα που ζητανε......οσο γι αυτα που προσφερετε οι περισσοτερες ειστε για γελια....
ορεξη για σεξ εχω,ορεξη για να σου τη πω δεν εχω....αυτοματα ομως μολις σας πουν κατι θυματοποιηστε και θεωρειτε οτι δεχεστε επιθεση....το γεγονος οτι εχεις δικαιωμα να καθοριζεις τη τιμη για τις υπηρεσιες σου ειναι οκ και καλως το εχεις.....το να μπορουμε ομως να κρινουμε και τις τιμες και τις υπηρεσιες ειναι δικαιωμα μας και μερικες φορες υποχρεωση για να ενημερωθουν και οι υπολοιποι.....επισης οταν υπαρχει παραλογισμος στην τιμολογηση δεν σημαινει οτι πρεπει να τον ανεχτουμε επειδη εχετε αυτο το δικαιωμα......σε δημοσιο φορουμ θα υπαρχει και κριτικη...Οσον αφορα τις τιμές η καθε κοπελα ορίζει η ιδια την τιμη που θεωρεί οτι την ευχαριστεί
Το ιδιο κ οι πελατες θα πληρώσουν την τιμη που αυτοί θεωρούν οτι τους συμφέρει
Γι αυτο λεω οτι δεν εχει σημασία αν η αλλη ειναι κοντη ψηλη χοντρη αδυνατη μετρια ξανθια μελαχρινη αυτα ειναι θέμα γούστου
Αλλα εσυ τωρα δεν εχεις τι να κανεις θες να μου την πεις
Αλλα ουτε που καταλαβες τι εννοούσα
επισης απαντησες σε προσωπικο επιπεδο χωρις να εχουμε καν συναντηθει.....αλλα μιας και το εκανες προσωπικο να ρωτησω κατι......?Οσον αφορα τις τιμές η καθε κοπελα ορίζει η ιδια την τιμη που θεωρεί οτι την ευχαριστεί
Το ιδιο κ οι πελατες θα πληρώσουν την τιμη που αυτοί θεωρούν οτι τους συμφέρει
Γι αυτο λεω οτι δεν εχει σημασία αν η αλλη ειναι κοντη ψηλη χοντρη αδυνατη μετρια ξανθια μελαχρινη αυτα ειναι θέμα γούστου
Αλλα εσυ τωρα δεν εχεις τι να κανεις θες να μου την πεις
Αλλα ουτε που καταλαβες τι εννοούσα
θέλω το τηλέφωνο τησ Στέλλας αν είναι εύκολο σε παρακαλώ .Παιδια νεα ανακαλυψη.Στελλα Ελληνιδα φοιτητρια για την οποια αναφερονταν στο νημα των πιατσων,τη βρηκα πηρα τηλεφωνο,παρα πολυ καλη εμφανισιακα και χαρακτηρα,28 ετων που δε δουλευει καθε μερα ολη μερα το οποιο ειναι καλο για μενα.Πηγαινει στο Lito και εμφανιζεται στο ιδιο κομματι του Lito,δηλαδη και 3η Σεπτεμβριου,παρα πολυ ωραια σωματικα και οι αναφορες ηταν ολες ευχαριστες,τιμη 50 το μισαωρο και η ωρα νομιζω ειπε 120,σιγουρα 100+ και ολα με προφυλαξη,προσεχει,πεντακαθαρη,δεν εχει καμια σχεση με χρησεις/καταχρησεις.Δεχτηκε να δινω τηλεφωνακι οποτε οσοι θελετε τηλεφωνακι της ξερετε.