ananeotikos
Μέγας
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2025
- Like
- 14.225
- Πόντοι
- 3.556
Για τον πληθυσμό τους ψιλά αυτά.![]()
Πακιστάν-Ινδία: Τα δύο στρατόπεδα καταμετρούν τουλάχιστον 70 νεκρούς μετά την πλέον πρόσφατη σύγκρουσή τους - Πτήση
Η Ινδία και το Πακιστάν καταγράφουν σήμερα πάνω από 70 νεκρούς, μεταξύ των οποίων περίπου 15 στρατιώτες, στη χειρότερη στρατιωτική αντιπαράθεσή τους εδώ και δεκαετίες, κατά την τρίτη ημέρα της κατάπαυσης του πυρός που τηρείται παρά τις υποσχέσεις των δύο στρατοπέδων ότι θα «απαντήσουν» σε...flight.com.gr
Αυτά είναι αληθινά ή fake σύνορα?
Ισχύει.Μέχρι την επόμενη κρίση στο Κασμίρ βέβαια.![]()
Δεν θα ξαναδούμε δηλαδή την τελετή αλά Βollywood στα σύνορα Ινδίας - Πακιστάν;
H πολεμική σύρραξη μεταξύ των δύο χωρών ελαχιστοποιεί την πιθανότητα να ξαναδούμε το... θεατρικό τους στα σύνορα.www.gazzetta.gr
Ολο στα αίματα θα είναι αυτοί βλέπω.![]()
Γιατί Ινδία και Πακιστάν δεν πρόκειται να συμφιλιωθούν ποτέ: Η σπίθα του Κασμίρ που μπορεί να μας οδηγήσει σε πυρηνικό πόλεμο
Οι αιτίες της σύγκρουσης που οδήγησε προ ημερών τις δύο χώρες σε μια από τις μεγαλύτερες αερομαχίες της Ιστορίας με τη συμμετοχή 125 μαχητικώνwww.newsbeast.gr
Καλά κάνουν.Indian boycott of Turkish coffee, chocolates and fashion grows.
Καλό αυτό.![]()
Μία ανάσα πριν τη διακρατική συμφωνία με την Ινδία για εργατικά χέρια – Ενδιαφέρον για 50.000 εργάτες, η διαδικασία
Κυβερνητικές πηγές επισημαίνουν ότι, σε ορισμένους τομείς της ελληνικής οικονομίας, παρατηρείται αδυναμία προσέλκυσης εργατικού δυναμικού από τους ανέργους, ανεξαρτήτως του προσφερόμενου μισθούwww.protothema.gr
Αν δεν κανω λαθος ειναι το πρωτο Dreamliner που πεφτει και χωρις να ειμαι ιδικός πιστεύω οτι κάποια ρύθμιση ξέχασαν να κάνουν οι πιλότοι η έκαναν λαθος ρύθμιση, εντάξει παίζει πάντα και η μηχανική βλαβη αλλα τις περισσότερες φορες ειναι μαλακια των πιλοτων.![]()
Αεροπλάνο στην Ινδία με 242 επιβαίνοντες συνετρίβη κατά την απογείωση - Είχε προορισμό το Λονδίνο, δείτε βίντεο
Ξέσπασε μεγάλη φωτιά και πυκνός μαύρος καπνός «περικύκλωσε» το σημείο - Το αεροσκάφος Boeing 787 Dreamliner ήταν πλήρως εφοδιασμένο με καύσιμα και η έκρηξη ήταν ιδιαίτερα ισχυρήwww.protothema.gr
Ιπταμενο φερετρο....θεμα χρονου..Αν δεν κανω λαθος ειναι το πρωτο Dreamliner που πεφτει και χωρις να ειμαι ιδικός πιστεύω οτι κάποια ρύθμιση ξέχασαν να κάνουν οι πιλότοι η έκαναν λαθος ρύθμιση, εντάξει παίζει πάντα και η μηχανική βλαβη αλλα τις περισσότερες φορες ειναι μαλακιά των πιλοτων.
Παίζει το σενάριο τρομοκρατίας μήπως?Ιπταμενο φερετρο....θεμα χρονου..
![]()
Ινδία: Η προφητική ανάρτηση επιβάτη που είχε ταξιδέψει δυο ώρες πριν με το ίδιο αεροπλάνο της Air India - «Τίποτα δεν λειτουργούσε σωστά»
Στο αεροπλάνο που συνετρίβη στο Αχμενταμπάντ της Ινδίας επέβαιναν 242 άνθρωποιwww.newsit.gr
Αυτός είχε τύχη κυριολεκτικά.![]()
Ινδία: Θαύμα στη μοιραία πτήση της Air India - Βίντεο με τον επιζώντα να περπατά μακριά από τα συντρίμμια
«Όταν σηκώθηκα, υπήρχαν πτώματα γύρω μου. Φοβήθηκα. Σηκώθηκα και έτρεξα. Υπήρχαν κομμάτια του αεροπλάνου παντού γύρω μου»www.newsit.gr